O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Amezdas - Aktuální zprávy (30.8.2011)

31.08.2011 09:57

30. 8. 2011

 

PROBLÉMY DNEŠNÍCH DNŮ

JSME OHROŽOVÁNÍ ELEKTROMAGNETICKÝMI NEBEZPEČNÝMI VLNAMI VYSÍLANÝMI Z VESMÍRU

Tyto vlny mohou způsobovat nepříjemné stavy pálení, které někteří z vás mohou pociťovat na kůži, očích a ve vnitřnostech, také v srdci a v dýchacích orgánech.

Proti pálení pomáhá Trasformační minerál 5. Tento minerál ulevuje při potížích vyvolaných elektromagnetickými vlnami celkově. Vzhledem k tomu, že andělé před svým odchodem společně s Vyšší Galaxií naprogramovali urychlení půlení buňky, někteří z nás jsme prožili nebo ještě občas prožíváme křeče v nohou, v rukou, v páteři, v mozku, ve vnitřnostech. Na křeče pomáhá Transformační minerál 3. Na problémy spojené s přílivem elektromagnetických vln pomáhá také Růže 3 a Růže 7. Prostor Země a tělo člověka ochraňuje před elektromagnetickými vlnami úkon s nebeskozemským ohněm a diamantem z pásu Panny Marie (bude do deseti dnů zpřístupněn na tomto webu na videu). Tyto úkony byly do této doby předávány většinou jen těm, kteří se zúčastnili seminářů. Závažnost doby mne však vede k jejich zveřejnění, bez ohledu na to, jestli budou znevažovány či posmívány. Tyto úkony naštěstí člověk nemůže zneužít. Buďto je dokáže udělat nebo nedokáže.  Dále pomáhá úkon Očista éterického těla (viz stránka Ochranné úkony Amezdas, www.amezdas.cz)

Jelikož elektromagnetické vlny z kosmu rozbouřily -  zvětšily některé zdravotní problémy, nebo dokonce vyvolávají nové, někteří lidé zjišťují, že jim v této době v některých případech málo pomáhá Léčivá radiace a léky od lékařů. Je to proto, že původ problému celý, nebo částečný je z kosmu, takže je nutno použít také jiné projekty na tomto webu pro tyto situace připravené, tj. Transformační radiaci, Lázeň v růžích a Fotosyntetickou radiaci. Radiace na webu Amezdas pomáhají všem, ale samozřejmě více těm, kteří mají zvýšené duchovní vibrace.

Semkněme se v práci, pracujme beze strachu a v klidu.

 

Převzato z : https://www.amezdas.cz/aktualne.htm

 

 

LK: můj doplněk a poznatky....

... nechtěl jsem o tom hovořit veřejně, co přichází sem na Zem v podobě elektromagnetických vln. V každém případě nemusíme to brát jen jako negativum, protože se jedná o EM působení, které v podstatě pomáhá odstraňovat negativitu z těla, pokud na to správně zareagujeme. Dochází k vylučování vitamínů B2, B3 a B6, které urychlují cyklus dělení buněk, což hojně využívají právě rakovinové buňky. Toto vylučování, nám dává možnost, aby náš imunitní systém patřičně zareagoval na aktivizující se rakovinné buňky a zároveň nám dává prostor abychom zatočili s vlastním generovaným ZLEM. Jedná se o to, že každý kdo pociťuje problémy, tak jak napsala paní Ludmila Kozáčková, měl by si uvědomit v čem dělá chyby, v čem ještě je v každém z nás za ZLO!!! Rakovina je již zhmotnělé ZLO, které má Elementárovi, který z tohoto ZLA vznikl, pomoci ovládnout hmotné tělo pro sebe, aby mohl co nejvíce zmohutnět a také aby se mohl projevit ve 3.D i po odchodu ze zdevastovaného a odešlého těla nositele tohoto ZLA. Odpovězte si tedy podla místa dislokace problémů a korespondence psychosomatických projevů v čem děláme chybu a čím třeba si tvoříme, či už dokonce živíme vlastního Elementára ZLA. Je to naše ZLO a tedy bychom jej neměli vyhánět do pouště jako kozla s hříchy jako Židé, ale měli bychom jej rozpustit (ZLO) Světlem a Láskou, odpuštěním sobě, jiným a prosit o odpuštění těch, ke kterým se toto ZLO namířilo nebo i už dostalo. Je krátká doba této zkoušky, ale je o to intenzivnější..... Držím každému palce v tomto období snad poslední zkoušky... Se Světlem a Láskou, ale i nadějí že vše bude Dobré... LKA

 

 

 

Poslední sdělení LK pro Emila a Štěpánku:

 

.... nebudu již vaše příspěvky komentovat, protože to vytváří vzájemné útoky, nevraživost a zlou krev.

 

Nechci být tím, kdo se do tohoto zapojí s plnou vervou. Je to proti mému učení a osobnímu postoji k lidem. Tento web byl dán k dispozici lidem a my měli a máme otevřené dlaně, které nabízíme lidem: "Berte si pokud potřebujete"... pro ty co nepotřebují, lze jen říci: "... nechte být pro ty, co jsou potřební ..."


Jestli jsem vám nějak myšlenkou, slovem či skutkem vědomě či nevědomě, přímo či nepřímo ublížil, omlouvám se a zároveň je Vám z mé strany odpuštěno ve Jménu Světla a Lásky...!!!
 

Luděk Kováč , člověk

 

 

Diskusní téma: Amezdas - Aktuální zprávy (30.8.2011)

Datum: 19.02.2012

Vložil: Daniela

Titulek: Re:Re:Re:Re:Re:LK

Milý LK.Reaguji později,nebot tyto stránky jsem objevila až tento rok.Prosím nenechávejte se provokovat lidmi typu Liduška.Pokud chce paní pomáhat,nic jí v tom nebrání.Její slovní utoky jsou plné zla a My s tím musíme počítat,zatím to tak je.Rozumím Vám,bolí to,ale je nutné se oprostit a odmítat utoky lidí.Je nás v české zemi hodně,co máme spojení a službu galaktickému programu.Předávejte s láskou a vězte,že je vděčnost,jen to lidé cítí v srdci.

Datum: 15.09.2012

Vložil: jana

Titulek: Re: Re:Re:Re:Re:Re:LK

já jsem taky na ně narazila až teď a mrzí mne že již nefungují. škoda

Datum: 01.09.2011

Vložil: Štěpánka

Titulek: Hadi a farizeové dneška

No, ani jste mě nepřekvapil svou odpovědí. O hadech je známé , že se vždy snaží vyklouznout.
LK:
Kdo vám dal právo komentovat mé výklady, které jsem přijal , viděl a pracuji se silami,....

Právo máte dané ve smyslu toho, že je zde možnost vkládat příspěvky:-) dal jste ho sám. Nebo si nepamatujete?

Někde v úvodních článcích jste neustále opakoval svůj výrok, že 100x opakovaná lež ....atd. Vaše zdůraznění pojmu mělo svůj magický význam, víte to dobře, pokud dál trváte a tváříte se čistý jak lilie , nechť se váš úmysl ukáže dnes za plného Slunce ve vaší blízkosti zřejmý!
Vaše uchopení Kristova učení ve smyslu , který zde opět podáváte(nejen v této generaci) se podobá spíše farizejství a je jím stále, navek bílé-uvnitř plné kostí a nečistoty všeho druhu. Čtenář si musí udělat úsudek sám.

Datum: 01.09.2011

Vložil: LK pro Štěpánku

Titulek: Re: Hadi a farizeové dneška

Srovnávat a nazývat mne Hadem je docela silné sousto.... 9.9. 2011 budete vědět kdo jsem a koho jste nazývala Hadem, ale už nyní vám mohu říci že jsem jak se říká "bosou nohou". Nějak jste otočila smysl otázky "kdo vám dal právo" ne ve smyslu formálním, ale duchovním!!! Zde jsem jako Boží sluha = vyslanec, on mne hodnotí a já se tedy ptám jste snad více než ON?
Vy všichni ve všem vidíte magii a jiné podobné nesmysly, zde se hraje s technologickou magií a vy strašíte s třemi písmeny. Jinak mimochodem Z = radost, veselí, bystrý rozum atd., L = zákon, životní energie a vitalita, O = spravedlnost, zákonitost atd. takže podle vás bych vlastně šel proti Životu ŽIVOTEM!!! Pokud bych chtěl něco dělat z čeho mne obviňujete, myslíte, že bych to musel dělat skrytě a jen na těchto stránkách? Je vidět, že neznáte nic a jen se ohříváte na světle a lesku paní Ludmily. Poslední věc, přestaňte skrytě vyhrožovat, doby kdy jsem z lásky bližnému jen "držel" skončilo 22.8.2011...!!!

Datum: 01.09.2011

Vložil: Štěpánka

Titulek: Otázky

Nepotřebuji čekat do nějakého data, které jste stanovil pro své operace. Znám vás velmi dobře.
Vaše otázky budou odpovězeny ve svém čase.

Datum: 01.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Otázky

Štěpánko, nebuďte jako Novák a nepřisuzujte mu moc, kterou nemá a nikdy neměl. Doufám, že také nepovažujete dotyčného LK za mistra Ariona (Františka Bardona), stejně jako pí Kozáčková-viz její mail v článku:

https://www.rahunta.cz/news/amezdas-vysvetleni-technickych-potizi-/

Inu je to všechno zajímavý slepenec a přímí účastníci už pomalu ani sami neví, kdo za koho kope...

Datum: 01.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Hadi a farizeové dneška

No vida, zase sypete prázdná data z rukávu. A opět jste velkohubý.

S ohledem na to, že se evidentně považujete za Krista je to zřejmě opravdu nemilé, že na vás plivou i vaši (jakože) příznivci z Amezdasu. Ani nemusím být věštec, abych vytušil, že si to ve svém pokřiveném vidění sebe sama přehrajete na druhý lynč a snahu o znovukřižování...

Klíč k opravdové kabale od F. Bardona jste si našprtal věru pěkně, ale tady s tím nikoho neohromíte.

To vaše "držení se" při skrytých výhružkách působí po vašem doznání z 30.8.2011 (viz níže) také dost groteskně (až politováníhodně):


"...Chce se po mně abych přijal to čím jsem ve skutečnosti a přesto vybavenost je pro to kdo skutečně jsem velice malá a je "jen" pro zasvěcence, kterým se můžete stát vlastním úsilím za jeden život. Přitom nesmíte nic z toho použít k prokázání kdo jste.... Mne osobně to dostalo tak na kolena, že nejsem schopen sám sebe milovat a příjmout, takže miluji všechny okolo, jsem jim schopen pomoci a i tak někteří o to vlastně ani nestojí .... Otrávil jsem vlastní krev neláskou k sobě jedem jiných. Když zrovna dnes o tom hovořím s Otcem, tak říká : " Nech je být a příjmi sám sebe, nedávej Lásku tam, kde o ní nestojí, ale tam kde je jí nyní potřeba....."



I ten Novák se musel po vašich výhružkách zvencnout sám. Znovu přidávám tento odkaz:

https://youtu.be/sMtvcGL1euI

Na podruhé možná pochopíte o čem jsou ty vaše boje s větrnými mlýny...

Datum: 01.09.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Hadi a farizeové dneška

Zalezte tam kam patříte a ze svého písečku neplyvejte tam kam plyvete!!!Hodnoťe svou práci a své přečiny proti Zákonům. Na rozdíl od vás jsem schopen si přiznat, že některé věci nejsem schopen jen tak přijmout. Být to vy, tak už dávno jste se prohlásil tím co přisuzujete mne, já o tom pochybuji ač mne to stojí více než si umíte představit. To že některé věci byly velice pečlivě utajeny před účastníky, takže nikdo pořádně neví kdo je kdo, je sice dobré z pohledu Plánu a ochrany, ale pro dotyčné je to prokletí. Naštěstí dnes již mám plné povolení použít vše co je k dispozici, tak jsem již nyní v trochu jiné pozici. Už nehodlám ustupovat před neúmětely a zrádci...!!!

Datum: 01.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Hadi a farizeové dneška

Jste tradičně mimo a opět si překrucujete realitu jak je vám libo. Já si narozdíl od vás umím přiznat svou malost a necpu se na posty na které nepatřím.

Plán a ochrana - těmi vašimi interpretacemi a spekulacemi děláte z vůdčích bytostí idioty a pokustóny.

Pro mě za mě vypusťte třeba Krakena...

Datum: 01.09.2011

Vložil: Štěpánka

Titulek: Narušitel LK

Pane LK, proč narušujete tok zásadní a důležité informace svým devaterým zdůrazněním pojmu ZLA?
Myslíte si o lidech kolem sebe , že jsou tupci?!
Doporučuji Vám ve vlastním zájmu , aby jste své úvahy zdůraznění pojmu ihned oddělil od textu, nebo případně konzultoval a žádal svolení autorky textu , která předává závažnou informaci. Nebo si to neuvědomujete? Potom bude dobré přezkoumat svůj stav a bdělost! Nebo rovnou sdělit svůj původ, aby jste neuváděl v činnost , co není žádoucí. Zkoumejte pečlivěji své pohnutky a pokud vám jde skutečně o dobro, dokažte to! Buťe přesvědčivější. Oči pozorných jsou upřeny na vaše současné počínání!!

Datum: 01.09.2011

Vložil: LK pro Štěpánku

Titulek: Re: Narušitel LK

Paní Štěpánko, já zase vám doporučuji číst srdcem a né rozumem!!!To co považujete za devatero zdůraznění negativních koncetrovaných energií, které si nezadají s bývalým pokušitelem a jeho suitou, je skutečně koncetrované ZLO, které bohužel je v mnohých bližných a které nikdo není ochoten vidět jako hlavní nynější brzdu duchovního rozvoje Lidstva, aby se mohlo stát již nyní Kristovským Lidstvem. Přečtěte si prosím opravdu pozorně "Slovo Kristovo" a nechte jej prosím hovořit bez vašich pojetí co by vám to mělo jakože říci a otevře se vám obraz dnešních dnů v plné nahotě!!!Spadne z vašich očí vaše představa jak to asi myslel...!!! Nebo jste vy nyní mluvčí všech těchto Elementárů, kteří se takto cítí ohroženi? Kdo vám dal právo komentovat mé výklady, které jsem přijal , viděl a pracuji se silami, které útočí nezměrnou silou proti vývoji, aby nemohli zničit jako pátá kolona to co bylo zde vybojováno za cenu obrovských obětí...!!! Oči pozorných nechť upnou svou pozornost na svou vlastní duchovní pýchu, která je svádí z Pravé Cesty Pokory a Služby!!!

Můj příspěvek byl dán jako diskusní příspěvek, kolegovi se zdál tak zásadní, že jej zařadil přímo pod článek paní Kozáčkové, Podle mne je to jen formální záležitost, ale stalo se. I tak si myslím, že hlavní sdělení to nenarušuje, neb je to oddělené....

Datum: 01.09.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Narušitel LK

Paní Štěpánko, komentář, názor mého kolegy LK je jasně od textu z Amezdasu oddělen, navíc barevně odlišen. Tuto praxi používáme častěji (nejen v tomto případě) a i v běžných novinách máte v principu to samé - nikdy nejde o dva samotné články.
Sdělení svého kolegy LK, které napsal do diskuse až poté, co jsem zveřejnil info z Amezdasu, rovněž považuji za důležité, proto jsem jej přehodil z diskuse do textové části.
Že Vás z nějakého důvodu neoslovuje sloh pana LK, s tím asi nic nenaděláme. Ve vztahu k textu z Amezdasu však nevnímám obsahovým vyzněním textu nějaké "narušování toku" původní informace ...

Datum: 02.09.2011

Vložil: Štěpánka

Titulek: Re:Narušitel LK

Tváříte se oba nechápavě, avšak odpovědnost za narušení energetického toku poselství z jiného webu je nyní na vašich bedrech. Až se proberete jednoho dne ze sna svých schopností, kterou nazýváte práce se silami , uvidíte mnoho věcí poněkud jinak. Kéž je to velmi brzy, míním to v dobrém. Rozhodně nikomu z autorů a plagiátorů textů nepřisuzuji moc takovou jak se podává v představách pana Emila, jako lidé jsme velmi malými bytostmi, abychom o nějaké moci mohli vůbec hovořit, ne-li spíše o nemoci. Není -li nablízku milosrdenství Boží!

Datum: 03.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re:Narušitel LK

V mých představách nemají dotyční moc ani sami nad sebou. To se ostatně týká i lidí okolo Amezdasu. Všichni tito lidé za Rahuntou, Amezdasem a Anjelskou apod. jsou vesměs jen loutky svých vlastních výtvorů. Do měsíce ta mýdlová bublina splaskne a nafasují svěrací kazajky. Pokud začnou s poléváním se studenou vodou už teď , tak z toho možná ještě vybruslí...

Člověk je tak velký, jak velká jeho aktivní touha po moudrosti...Ohánět se Bohem umí každá fanaticky věřící bába, ale hledat jeho obraz v sobě, to už je jiná...

Datum: 04.09.2011

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re:Narušitel LK

Vy nejste moc velký ani v touze a ani v nacházení té moudrosti v sobě i ve svém okolí. Hold komu není zhůry dáno, v apatice a ani ve svém eshopu nekoupí....

Neodpustil jsem si nedělní ranní "šťouch" (https://www.youtube.com/watch?v=X1jMtPzds08&feature=results_video&playnext=1&list=PLD08B191310A4230E) ... asi pod vlivem jedné z mých oblíbených :-)

Minimálně bude 21.9. Zahájení Slavjansko védického Nového roku 2012 a když k tomu připočteme, že se "bohové" čtyř jejich klanů vrací urgentně do prostoru matičky Země, no tak jistě se to nějak projeví i pro vás "Emile"

To že se již nyní dějí události na Nebi, kosmického = gigantického rozsahu, vám asi nic neřekne, vy jste spíše na ty deklinace a možná shánění "laciných "konzerv" pro případ že ti adepti na svěrací kazajku by mohli mít pravdu....

Tak si užívejte svůj smysl pro adeptství materiálna, dokud to jde :-)

Líbí se mi, jak rád byste měl jistotu, jestli náhodou něco jako "moc = schopnost" dotyčný má nebo ne, ale jeho nevyprovokujete k jakékoliv demonstraci pro vás.... komukoliv jinému ano, ale vám ne... jste duchovně slepý a podle všeho tak zůstane ještě po mnoho věků jako forma trestu za vaší aroganci. Lituji vašeho Ducha, že není schopen vybřednout z této vaší malosti ve 3.D....

Datum: 04.09.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re:Narušitel LK

Už jsem to jinde naznačoval Erienovi, takže ještě jednou, speciélně pro vás. Nestrkejte mě dokupy s Jiřím Maškem. Dotyčného neznám a nemám s ním nic společného. To jen vaše omezenost vám nedovoluje připustit si nesouhlasné názory odjinud než z úst Nováka a Maška.

Mě úplně stačí to datum 9.9.2011 při kterém, jak píšete, bude každému jasné co jste zač. Je to jak jsem dříve napsal. Chytáte se čehokoliv co se zrovna hodí do krámu.
Myslíte návrat "modrých" do prostoru té matičky Země, která duplikovaná ufrnkne do "5D" i s jejími obyvateli? Kdybyste se dal na dráhu pisatele sci-fi románů, tak vyděláte a nebude vám spíláno pro bludaření...

Ty události kosmického=gigantického rozsahu se dějí na nebi, nebo ve vaší mysli? Protože v rámci kosmu - kde nic, tu nic...Elenin se vám roztápí, takže ani toho se nechytnete. A Nibiru je taky více na papíře než někde za rohem...

Buďte v klidu. Tu jistotu o vašich neschopnostech už mám pevnou. Tady už nezbývá než popřát brzké prozření a hodně sil ke zvednutí se ze dna...

Datum: 04.09.2011

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re:Narušitel LK

Vy sám se prozrazujete svou dikcí a použitými výrazy, které jsou tak typické pro JMM :-). Pokud jste Emil, tak nás navštivte a nebo pojďte diskutovat na skypu s kamerou. Jenže tohle neuděláte s prostého důvodu. Jiný, byť třeba nesouhlasný názor mi nedělá problém a asi jich bude mnoho, ale to je život. Nechci se dívat a vnímat lidi jednobarevně. Jenže lidé kteří nesouhlasí, zpravidla diskutují o důvodech nesouhlasu a vy jste vyjel jako když máte přednastaveno a a vše ukazuje právě v čem máte přednastaveno již z dřívějška:-) Takže chlapské by bylo přiznat barvu kdo jste!!!

Kdyby jste měl skutečné znalosti a především zkušenosti z díla FBA, nepsal byste podobné pitomosti z vašeho druhého odstavce o modrých a ufrnknutí. To co jsem napsal bylo pro vás vodítko, abyste se mohl podívat jestli máte tu možnost a jestliže píšete o sobě jako o znalci na tyto témata, protože my ostatní jsme blbci patřící do SK:-) Jak případné, vy nevidíte nic a my jsme pitomci a blbci.... Od 22.8.2011 probíhají takové akce, že kdybych popsal jen zlomek toho co je vidět, slyšet a cítit... tak by se většina lidstva lekla a zbytečně bála.My jsme nikdy nešířili na rozdíl od vás strach a neklid. Nechci o těchto věcech psát, protože řada náboženských fanatiků by ze mne udělalo tak jako vy antikrista a to nemám za potřebí. Začal jsem popisovat kdo je zdrojem Rakoviny v člověku a už jsem programoval skrze tři písmena. Už na mne skoro bylo dštěno ohněm a sírou božského trestu. Musel jsem se smát, ikdyž to k smíchu není... kdyby se zde objevil Kristus ve Slávě, zrovna vy byste to vydával jako BlueBeam. Nedej bože aby někdo zde v české kotlině řekl že je ve spojení s jeho "JÁ JSEM!!", okamžitě byste jej všichni vystavěli posměchu a svého ubohého hodnocení... " vždyť je to jen syn tesařův"....

Ty kosmické události pokud budete sledovat jen 1. a 2. okem, tak toho moc neuvidíte a když tak jen hmotné důsledky: příkladem je úder v pondělí 22.8. kolem 21,30 a hmotná odezva druhý den rozdělení jedné lodi na dvě části...Jinak Elenin letí dál.... :-)!!! Nibiru zvolnila tempo přibližování z důvodů příchodů části Zástupu Pána Zástupů a především je ve 4.D a sem tam problikne do 3.D, ale opět co budu vykládat něco zrovna vám....?!!!

Občas s kolegou probereme co vám provést s humorem a nadsázkou abyste prozřel, ale vždy nám z toho výjde marnost a porušení jednoho z pilířů Šalamounova chrámu. Raději si opravdu dojděte na vyšetření s tou ledvinou , ideální podle mne je Oberon... nenechte to na pozdější dobu ( ti co mají v sobě R nebudou propuštění na druhou stranu jiným způsobem než přes klasický způsob přes 4.D a "Očistec". Jinak moje nabídka v textu platí ať jste Emil nebo JMM.

Záznamy: 1 - 17 ze 17