O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Amezdas - Rozdělování hmotné buňky a ochrana

02.05.2011 08:09

Vážení čtenáři a čtenářky, jsem velice rád, že informace které dostáváme korespondují s informacemi z www.amezdas.cz, proto doporučuji si o tom zameditovat a podle rad provádět aktivní pomoc svému novému tělu , ale i tomu starému. Ti co umí i jinak, samozřejmě mohou jen zkusit a pak si vybrat co jim více vyhovuje, ale v každém případě nezapomeňte děkovat i tomu starému tělu za to, co pro vás vykonalo a ještě chvilku vykonávat bude....

LK

 

 

30. 4. 2011

PŮLENÍ HMOTNÉ BUŇKY A OCHRANA

Půlí se hmotná buňka. Včera 29. 4. jsem viděla obraz půlení: ze zrcadlového pohledu ze strany člověka se vysunuje pravá část buňky doprava. Levá a pravá polovina buňky jsou spojeny pouze držícími rameny na dvou okrajích. Levá část buňky představuje hmotnou strukturu starého systému, pravá polovina buňky představuje tu část hmoty, která má být transformována. Tato pravá polovina buňky se přesunula do jemnohmotného duplikátu Země a jemnohmotného duplikátu těla člověka (pokud mu byl vytvořen), viz článek na Aktuálně ze dne 21. 12. 2010. Tento proces ukazuje, že pravá polovina hmotné buňky již bude mít oddělený vývoj od levé poloviny. Z hlediska pohledu člověka na Ježíše Krista, se transformační buňka vysunuje směrem doleva, po Kristově levici. Tímto procesem se hmota zachytitelná našim okem zpružňuje.

Tento proces vyvolal závist u duchů nemoci, neboť je to znatelný posun hmotné buňky směrem k transformaci a krásnému zjevu. Jejich reakci jste již někteří pocítili jako neklid, depresi, hořkost, zášť nebo úzkost. Promlouvejme k nim uklidňujícím láskyplným slovem, uvědomujme je, že tento proces, který se nyní děje s duchovním člověkem, je znamením, že i jim bude pomoženo. Jejich výstup z ošklivosti a nemoci závisí na tom, vystoupí-li člověk ze starého systému. Bez dispozic, které člověk získá s novým systémem, by totiž nemohl v budoucnosti duchům nemoci pomáhat.

Na tento současný stav rozevřené buňky pomáhá projekt květinová lázeň a lázeň v růžích. V těchto dnech doporučuji Růži 17: ochrání před škodlivou radiací vycházející ze staré buňky a neutralizuje emociální a astrální clony vhazované do prostoru mezi vzdalujícími se půlkami buněk. Škodlivý jas vycházející jak z technických přístrojů tak z otevřené pravé poloviny buňky neutralizuje Transformační minerál 4 a Růže 3. Cílené útoky z astrálu i lidí žijících na Zemi (stejně jako vyzařování pravé hmotné buňky těchto zařízení), které přicházejí skrze všechny technické a elektronické přístroje, i ty které nejsou napojeny na proud (dokonce i nenapojené kabely, prodlužovačky apod.) neutralizuje Květina 3. Psychickou hladinu chrání Růže 3.

Vzhledem k tomu, že toto půlení buňky znamená již také postupné osvobozování od zákonu gravitace, můžete pociťovat výraznou bolest nohou a napětí, zejména od kolena po chodidlo. Doporučuji Transformační minerál 3.

 

Diskusní téma: Amezdas - Rozdělování hmotné buňky a ochrana

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.