O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Amezdas - Země Nová (Výzva Krista)

28.03.2011 07:37

PROMLUVA KRISTA K VLÁDÁM A SKUPINÁM DOPOSUD UTAJUJÍCÍM ZKOUMÁNÍ ŽIVOTA V NIŽŠÍM JEMNOHMOTNU - ASTRÁLU A VE VYŠŠÍCH JEMNOHMOTNÝCH SFÉRÁCH.

Výzva Krista

Je čas zveřejnit dosud utajované výsledky výzkumu o existenci takzvaných mimozemšťanů. Není omluvou, že se v oficiální politice planety Země nehovoří o životě v jiných dimenzích.

Do této chvíle jsem učinil vše pro bezpečnost Země a lidí na ní žijících do této chvíle. Bezpečnost Země v dalších dnech již spočívá také na informovanosti lidí. Země se posunuje výše do zákonitostí jemnohmotných sfér, což může zvýšit její zranitelnost, jestliže alespoň určitý počet lidí nezačne kontrolovat svoje vědomí a svoje energie. Přestože jsem vykázal místo „bytostem destruktivní nemoci“ v patřičné vzdálenosti od Země, nemohu zastavit proudy jejich destruktivních vibrací úmyslně posílaných k Zemi, které stále nelze nazvat jinak než útoky. Mějte také na paměti, že již pouhá existence těchto bytostí má za následek přirozené šíření se jejich vibrací jsoucnem.

V nadcházejících dnech je nezbytné, aby co nejvíce lidí převzalo anebo se alespoň snažilo převzít kontrolu nad svým vědomím a nad svými energiemi.

 To, co vlády nebo organizace či tajné skupiny tají se zdůvodněním, že je tak činěno z důvodu bezpečnosti či z obav z vyvolání strachu, se v těchto dnech již obrací proti bezpečnosti lidí, neboť útočící „nemocné bytosti“ tuto nevědomost člověka o nebezpečí přicházejícím přes mentální pole potřebují.

Již téměř nesnesitelné útoky mohly provádět díky spolupráci některých pozemšťanů a díky totální nevědomosti ostatních. Každý, kdo má k dispozici prokazatelné informace o existenci mimozemšťanů, ponese za důsledky pramenící z této neinformovanosti lidstva plnou zodpovědnost.

Převzato z : https://www.amezdas.cz/web%20aktualne%20posledni%20udalosti.htm

 

Diskusní téma: Amezdas - Země Nová (Výzva Krista)

Datum: 12.02.2014

Vložil: Sylva

Titulek: viz vibrace

Omlouvám se za sebelítostivé kňourání - viz níže. Boží milostí a díky Vašim skvělým informacím se mi vyjasnila podstata.
S Láskou S.

Datum: 07.02.2014

Vložil: Sylva, cornrose@seznam.cz

Titulek: Vibrace

Zdravím, chtěla bych pomáhat a ne třeba nechtěně škodit, bojím se, že mám špatnou energii. Denně se tím trápím a neumím si pomoci. Selhávám v sebeovládání a pokoře. Prosím upřímně o pomoc na dálku - vyčištění energií a radu. Moc děkuji a přeji Lásku a požehnání.

Datum: 28.03.2011

Vložil: LK

Titulek: další dobrá zvěst

Ano toto je další dobrou zvěstí, která byla předána. Jen dochází k potvrzení, nezávislého potvrzení, toho co jsem přijal od našeho Otce, Stvořitele Všeho! Ano je nutno, abyste vy Lidé z Vývojové linie Země (Lidstvo pozemské vývojové vlny) konečně uchopily naplno své opravdové Vědomí JÁ JSEM! a začali chránit a pomáhat chránit zájmy Lidstva jako celku proti narušitelům Vývoje Lidstva. Svou činností posílíte Vědomí Lidstva jako celku a to je velice DOBRÉ!!! Protože se pak začne ještě rychleji probouzet každý jednotlivec Lidského rodu, jako sebevědomá Bytost, hodna postoupit mezi své starší Bratry a Sestry ve Vývoji ve Stvoření...