O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (31.12.-1.1.2012)

01.01.2012 21:22

1.1.2012 - V sekcii Féva je vložený dnešný odkaz - Spiritualita, sklenený čas multidimenzionálneho sveta dvoch vrstiev vedomia a jeho sféry.

Majka Rob prijala správu od archanjela Michaela na január - klik TU.

 

Féva 1.1.2012 - Spiritualita, sklenený čas multidimenzionálneho sveta dvoch vrstiev vedomia a jeho sféry.

 

 

31.12.2011- Aktuálny odkaz od Févy z piatej dimenzie :

Ste tu, všetci tí, ktorí odovzdávali lásku Zemi a jej deťom. Ste prítomní vo svojej realite vstupujúcej bránou dimenzií do ľudských sŕdc, aby posvätila, pokropila žiarou svojej veľkoleposti - nádhernou pečaťou trblietajúceho sa krištálového svetla - GAIU. Svietite a žiarite láskou, ktorá nemá na Zemi obdoby, aby pomohla dieťaťu - NOVEJ ZEMI - zrodiť sa. Aby pomohla na svet novej zemi a človeku multifrekvenčnej lásky. Objímate jeden druhým Vašu prekrásnu planétu. Z Vašich sŕdc tryská vodopád slov a prianí a iskrivý svetelný gejzír, spájajúci nebo a Zem. Sme s Vami, vo Vašej blízkosti a sledujeme celý pozemský proces. 

BUDIŽ SVETLO
BUDIŽ LÁSKA
BUDIŽ MIER

 

Nechajte za sebou všetko staré, je len tu a teraz. Prajem vám, aby ste objavili svoju vnútorné silu a boli sami sebou. Prevezmime plnú zodpovednosť za to čo sme tu medzi sebou a na Zemi vytvorili a zmeňme to k tomu najlepšiemu ... pre seba, pre naše deti. s láskou Amia

V galérii Féva je vložených 6 strán kódov aj s popisom.

Ste svetlo sveta. Ste hviezdy. Ste chrám pravdy. V každom z vás je vesmír. Podriaďte rozum srdcu, pýtajte sa svojho srdca, počúvajte skrz svoju lásku ... (úryvok z Kumranských zvitkov viac na tredoxe.blog.cz)

 

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (31.12.-1.1.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.