O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

"Archanděl Uriel – Slavte své neúspěchy" - To jako vážně ?

05.02.2012 22:24

Redakce Rahunta.cz : Bohužel zjišťujeme, že mnozí z Vás čtenářů si myslí, že souhlasíme se vším co zde přetiskujeme (především channelingy) v posledním cca 1/2 roce. My v redakci zase vycházíme z toho, že zde v minulosti bylo dostatek informací, návodů a cvičení, takže si každý čtenář může již sám za sebe vyhodnotnit případné perly v těchto textech a zrovna tak vyčlenit slátaniny či zavádějící informace. Mimo to z některých textů čouhá jak sláma z bot, jaké zájmy či entity se tady presentují, pokud už to není rovnou samomluv. (za redakci Pavel N.)

Výjimečně se kolega LK pustil do diskuse pod následujícím článkem, který je provokativní už názvem:

 

 

Archanděl Uriel – Slavte své neúspěchy

 

Je možné, že největší důvody k oslavě mají podobu toho, co byste nazvali selháním, prohrou, neúspěchem… těch záležitostí, které neskončily tak, jak jste očekávali, či se nestaly naplněním určité naděje nebo přání? Jak byste mohli být šťastni z něčeho, co ve vás vyvolává smutek, z výsledku, který znamená, že musíte určitou část svého putování přetvořit nebo si pro svůj život najít jinou cestu, neboť skončila ta, po níž jste šli doposud? To, co nazýváte prohrou, je ve skutečnosti – pokud pochopíte její opravdový význam a hodnotu – vyjádřením léčení vaší duše.

Význam neúspěchu lze nalézt v souladu, protože nemůžete stvořit něco, s čím v souladu nejste. V minulosti jste snad byli schopni vytvořit určitou verzi takovéto věci, ale jakmile pozvednete svou frekvenci, zjistíte, že neúspěchy přicházejí mnohem rychleji a s větší intenzitou. Je to tím, že jste vedeni k tomu, abyste následovali cestu souladu, která ladí s vaší energií, s touhou vaší duše po vašem nejvyšším dobru a nejvyšším energetickém vyjádření. Jestliže chcete být silní, je z pole vašich potenciálů odstraněno všechno, co není vyjádřením této síly.

Hodnota selhání či prohry spočívá v odpojení od energií, které vám již k ničemu nejsou, od karmických cyklů a opakování starých způsobů chování. Všechno, co znáte, vychází z vaší minulosti, jiných životů, vaší karmické historie a buněčné paměti. Ta nejvyšší vyjádření vaší energie představují cestu neznámou krajinou, a ta se bude vyvíjet s vaším záměrem. Když v něčem neuspějete a propustíte to s nadhledem, radostí a odpuštěním, umožníte vyššímu výrazu své energie, aby vystoupil do popředí a stal se součástí vaší skutečnosti.

Každé selhání, nezdar či prohra je potvrzením, že vaše energie se již nenachází na oné úrovni a v rámci oněch možností. Existují vyšší potenciály a energie, jež jsou vám dostupné, a vy je vyzvete, aby se staly vaší realitou, když jste schopni žehnat svým neúspěchům a propouštět je, to vše s vědomím, že právě takto vám vaše duše dává najevo, že na této úrovni již nejste schopni tvořit.

Je to také výzva, abyste rozšiřovali své uvědomování si sebe sama, svých snů, přání, a abyste byli schopni s láskou přijmout vyšší potenciál. Oslavte tedy své nezdary, buďte za ně vděčni, protože vám ukazují, že je vše v pořádku, že kráčíte po stezce přeměny a že jiná skutečnost čeká, až ji stvoříte.

Copyright ©2012 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. www.urielheals.com
(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka – pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.) 01. 02. 2012

 

zdroj: https://www.vzostup.sk

 

 

ukázka diskuse:

34 komentárov ku článku “Archanděl Uriel – Slavte své neúspěchy”

  • LK:

    Opravdu věříte , že tohle nadiktoval AA Uriel? Opravdu věříte, že byste se měli radovat z vlastních neúspěchů? Forem a metod komunikace s vyššími světelnými bytostmi je mnoho, jen zde bych řekl, že je to rozhovor sama se sebou. Někdy se “komunikátoři” zaštiťují JMÉNY, ale skutečné bytosti k nim nepromlouvají…. Opravdu je potřeba rozlišovat kdo co píše a co přináší. Tohle by nikdy žádný opravdový AA nenadiktoval, natož URIEL. Dávám k nám na naše stránky také tyto channelingy, s Vědomím, že některé myšlenky , které jsou docela dobré (či dobře napsané), by měli čtenáři si přečíst. Hlavně však, aby na jednom místě si přečetli všechny ty slátaniny různých Myslí lidí, keří se potřebují nějakým způsobem realizovat. Přeji všem hledajícím Světlo na Cestě za LÁSKOU…

  • danusa:

    LK, pre mňa je jedno, kto to napísal, podstatné sú informácie. a tie sedia, keď Tebe nie, tak máš proste iný názor, nevidím na tom nič, čo by bolo treba zvlášť riešiť. ja dávam na stránku informácie, ktoré sa týkajú jednej témy – duchovný vzostup ľudstva. nepovažujem sa za najmúdrejšiu bytosť na Zemi a už vôbec nie za tú, kto pozná jedinú pravdu a teda nechávam každého, nech si vyberie informáciu, ktorá je mu/jej prospešná. keď Ty vieš, čo je pravda a vieš na základe toho filtrovať informácie, tak Ti úprimne gratulujem.

    • fanda:

      pripajam sa ku gratulacii :)

    • LK:

      Asi jsem to napsal nedostatečně… Nikdo nemá právo mluvit jménem Jména. Každý ať hovoří za sebe a svého Ducha. Pokud by například autorka napsala, že je to její vnímání, zkušenost či něco jiného, mělo by to větší význam pro každého z nás. Neohánějme se Jmény, Institucemi, Trůny, pokud jimi nejsme. Ať každý pozná sám za sebe kdo je a čím je bytost, která mi něco sděluje. Danušo nezlobte se na mne, že jsem řekl svůj pohled na věc. Zkuste sama za sebe se zeptat, jestli opravdu autorka hovořila = přijímala info od AA Entity. Nechtěl jsem a nechci rušit Vaší práci, to určitě ne, ale buďme k sobě alespoň trochu v životech upřimní a pravdomluvní.Položil jsem jen pár otázek k zamyšlení, nic víc a nic míň. Tu ironii nechte raději být, škodí každému, kdo jí používá a obzvlášť v duchovních otázkách. Mějte se pěkně….

    • danusa:

      LK, pokojne mi tykaj, tu si všetci tykáme. ja sa na to pozerám veľmi jednoducho – nikto nevie, aká je pravda, kto je v skutočnosti za správami, ktoré dostávame, atď. nevime nič, môžeme si len niečo myslieť a to je to, z čoho vychádzam ja. možno je medzi kvantami informácií, ku ktorým má každý z nás prístup nejaká pravdivá, ale ja neviem, ktorá to je. myslím si, že to nevie nikto. takých, ktorí tvrdili, že poznajú jedinú pravdu bolo dosť, smiešne na tom je už len to, že tie pravdy sa navzájom vylučujú. čo z toho vyplýva pre ľudí? podľa mňa iba jedno – nič sa nedá brať ako pravda a jediné, čo sa dá spraviť je pristupovať k informáciám ako ku možnostiam. možno má pravdu kresťanstvo a všetci neverci pôjdu do pekla, možno má pravdu islám a všetci neverci pôjdu do pekla. zatiaľ to vychádza tak, že všetci pôjdeme do pekla :) no v každom prípade, ja neviem, kto má pravdu a neviem, či niečo povedal boh alebo archanjel alebo čert alebo iluminát alebo tetuška od susedov. pre mňa je podstatné iba to, či sú informácie, ktoré dostávam užitočné pre zlepšenie môjho života.
      čo sa týka konkrétne tohto článku, tak sú v ňom obsiahnuté informácie, ku ktorým som ja prišla na základe osobných skúseností a viem, že minimálne u mňa to platí. čiže nemám žiaden dôvod pochybovať nad ním. zároveň ale viem, že to môže byť aj inak a je pre mňa úplne v poriadku každý iný názor na vec. a tieto informácie nemajú pre mňa inú hodnotu ak ich napísal niekto iný. je to jedno, buď prejdú cez moje filtre alebo nie, to je jediné, čo je dôležité.
      nemyslela som to ironicky, ak to vieš, tak Ti naozaj gratulujem, ja by som to veľmi rada vedela, ale neviem to. ja vôbec nevylučujem, že poznáš jedinú pravdu, len je to pre mňa rovnako pravdepodobné ako to, že ju poznám ja, alebo Ferko, Zuzka, tetuška od susedov…

      • LK:

        V podstatě máš/máte pravdu, až na maličkost, kterou za chvilku uvedu. Pravda opravdová PRAVDA je obsažena v jednotlivých Zákonech Stvoření. Všem Těmto Zákonům vévodí Zákon Lásky nebo také Harmonie. Dalo by se o tom hovořit mnoho, ale to není cílem. Uvedl jsem to jen, abych tomu dal jistý směr myšlenkového pohybu. Pokud budeš/budete myslet pozitivně, budeš/budete přitahovat pozitivní, pokud obráceně, tak také obráceně budeš/budete dostávat. Proto jsem si naprosto jistý, že AA Uriel to nemohl říci a ani nikdo z roviny této vývojové linie. Jde o to, že za klamnými informacemi jdou i klamné činy. Jen jsem varoval, abyste byli ve střehu, to je pozorní k tomu co je Vám předkládáno. Nic víc a nic méně. Může se to jevit jako malicherné hraní si se slovíčky, ale je to práce se SLOVY, které mají svůj obsah nejen formu a časové umístění…. jsou to nástrahy jako dílčí části minového pole…
        Poslední věc k těm babičkám, tetičkám či komu…., ano je v pořádku SLYŠET co mi kdo říká a vždy se ptát co mi to má říci. Skrze každého mohu dostávat Slovo z Ducha Svatého, ale také i od Pokřiveného a Padlého. Co si vezmu je jen a jen na mně, ale to musím také mít zprovozněn vnitřní filtr na Trojjediného Ducha a ne na Mysl, která je zpravidla u 99,99% Lidstva pokroucena a nějakým způsobem deformována. Tato deformace se jeví jako, že hovoříme kdoví s kým, ale to jen Naše Mysl si hraje s naší slabostí a slabostmi v charakterově volních vlastnostech. No nic, nebudeme zbytečně rozviřovat tuto diskuzi, kdo chce být klamán, nechť je tedy klamán, kdo chce Pravdu, ten jí bude hledat v Zákonech Stvoření a v nacházení Božího Projevu ve všem Stvořeném… Mějte se pěkně :-)

        • horse lady:

          Kdo čte srdcem, pozná, že tento článek je pln světla, ať už je podepsán kdokoli…je stvořen jako pohlazení pro ty, kteří se nacházejí ve svízelných situacích či stojí na křižovatkách a popisuje směrové ukazatele jejich cesty, kterým v té chvíli nerozumějí… :o ) jsem ráda za jeho zveřejnění a přeji mu spoustu čtenářů, aby si lidé zbytečně nespílali za to, co ve 3D vypadá jako zmar, ale v 5D znamená DOKONÁNO – jsme svobodní, okovy rozpuštěny…, aby lidé měli sami sebe rádi v jakékoli situaci, což zase pomůže zvýšit naše společné vibrace a zvýší i pochopení pro své bližní…
          Moc se mi líbí věta o tom, že člověk nemůže stvořit nic, s čím není v souladu…vždyť to je hluboká motivující pravda…
          Pá pá a lásku a toleranci pro všechny

          • LK:

            ….”Kdo čte srdcem, pozná” ……. (že tento článek je pln světla) = manipulující kliše a je to stejné jako v pohádce “Císařovi nové šaty”….. nikdo nechce být za tupce co nevidí tak “zřejmé”…!!! Opravdu čtete Srdcem? Co vám říká Srdce? Aha, že je zde Světlo(v článku). Ano všude je Světlo, protože Stvoření je stvořeno ze Světla. Někde je ho více a někde méně s jinými frekvencemi a hustotou Světla. Světlo poznání jdoucí k Moudrosti však má úplně jiný charakter a především vypovídací hodnotu. O tom to celé je.
            Pokud udělám chybu a nebo se mi něco nepodaří, měl bych mít především snahu najít příčinu své chyby či nezdaru. Mohu pak mít radost, když jí odhalím a nemusím tak znovu a znovu tu samou chybu opakovat. Mohu vidět příčiny chyb a neúspěchů i ve svém okolním Životě u přátel, nepřátel, v příbězích skutečných, ale i vymyšlených. Ze všeho si mohu vzít pro sebe “něco” a pak mohu mít krystalickou radost, že jsem využil příležitosti se něčemu naučit, získat zkušenost atd. Nemohu však mít radost z toho, že jsem opět něco zpackal. Jiná je vzít to za své, když něco vyvedem!!! Příjmout svou vlastní odpovědnost za své činy. Dále pak zpytovat Svědomí zda jsem náhodou někomu neublížil Vědomě či nevědomě, přímo či nepřímo, myšlenkou, slovem či skutkem. Pokud se tak stalo, činit pokání a nápravu podle možností. Pak teprve člověk může mít každodenní radost ze svých úspěchů i neúspěchů, které přetavil po POZNÁNÍ podstaty neúspěchu ve Zkušenost a Moudrost. Jinak je to život v klamu a sebeuspokojování. Připomíná mi to pak postavu Zmarchraba z knihy “Rady zkušeného ďábla”. Jeho tzv. pacienti měli pocit, že dělají všechno správně, bohužel opak byl pravdou….Pokud budete k tomu psát, nebudu již se dál k tomu vyjadřovat a nechám to bez odezvy.

      • danusa:

        dobre, chápem, čo myslíš, ale toto je debata tak všeobecná, až stráca nejaký konkrétny význam. mňa by teda zaujímalo, čo Ti nesedí na informáciách obsiahnutých v článku, čo konkrétne Ťa vedie k záveru, že to nie je z toho zdroja, aký sa uvádza a ako by to podľa Teba malo byť správne, aby sa to dalo spojiť s menom Uriel?

        pokojne rozviruj diskusiu, však to je najlepšia cesta na vyjasnenie postojov a podľa mojich skúseností je vždy užitočná.

        • LK:

          Nevím, jestli zrovna tohle chci rozviřovat ještě dál než jsem napsal a vážil jsem každé slovo velice přesně…!!!Takže si nemyslím, že to bylo až tak všeobecně. Zkuste/zkus si přečíst a medituj o tom pořádně v knize od Graye Žebřík světel.pdf
          ( https://www.rahunta.cz/news/zebrik-svetel-ukazka-textu-/), je tam tolik informací, že se to dá nejen číst, ale i použít v Praxi magické evokace. Její součástí (evokace)velice nízkou, skoro až podřadnou je channeling… mentální komunikace. Takže se podívej co je přisuzováno AA URIELovia a co například
          zde: https://www.narucsvetla.wz.cz/uriel.html Už zde je veliký rozpor a což teprve, kdybyste/kdybys je evokovala před svůj kruh a ptala se jej přímo z očí do očí, ale raději to nezkoušejte/nezkoušej, je k tomu potřeba náležitá příprava. Dnes je doba, že pokud bude hledající opravdu dost daleko na své cestě , tak vysoká světelná bytost sama příjde jako rádce či učitel, jako Vyslanec skutečného Boha tohoto Vesmíru.

        • danusa:

          LK, súhlasím s tým, čo si napísal Horse Lady (čo neznamená, že to je pravda :) ), lenže tento článok je o niečom inom – je o tom, že neúspech v nejakej oblasti poukazuje na to, že tá oblasť je pre nás už zatvorená a máme ísť o level vyššie.
          mám pocit, že 3D svet je svetom možností. každá jedna vec sa dá vysvetliť niekoľkými spôsobmi a tých vecí je nekonečno. nemáme žiadne poriadne odpovede, nemáme žiadne autority, ktoré by poznali pravdu, môžeme sa len dohadovať medzi sebou a kto má väčšiu silu osobnosti, ten “prebije” tých slabších. všetko je tu veľmi nejasné a všetko stojí iba na viere. aj Tvoje Zákony Stvorenia. tým, že si napísal, že text nepochádza od Uriela, chceš ľudí upozorniť na to, že to nie je pravda? Ty vieš, čo je pravda? ak vieš, tak prosím napíš, čo je pravda, ale napíš aj to, čo podporí Tvoje tvrdenie. lebo Zákony Stvorenia nepodporujú nič. je to iba ďalšia neoveriteľná informácia.

          • fanda:

            no podla mna ten alebo ta LK vobec nepripusta ze pravda moze byt ina ako si on mysli(aj ked bude tvrdit nieco ine) preto je zbytocne s nim o comkolvek debatovat.ma problem sam so sebov a ten si mosi vyriesit sam v tom mu nikto nepomoze…LK neber to v zlom velka vyhra pre teba je ze sa takouto temou vobec zaoberas prajem ti vela stastia a mudrosti mier s tebov ;)

          • LK:

            …”lenže tento článok je o niečom inom – je o tom, že neúspech v nejakej oblasti poukazuje na to, že tá oblasť je pre nás už zatvorená a máme ísť o level vyššie.”

            Milá Danušo, neuspěch poukazuje, že máme nějak zavřené dveře(zpravidla vnitřním nastavením, které je potřeba překonat…), které bychom měli otevřít a poučit se co je to za těmi dveřmi a pak popřípadě jít o jeden či dva levely výše, pokud nejsou právě za těmi dveřmi :-)

            3D je světem nejednoznačnosti z hlediska dimenzí a prapodstaty, kterou zjevně nemáme šanci poznat, pokud se sami nestaneme multidimenzionální. Pokud budeš znát prapodstatu s jejimi zákonnými projevy, budeš znát “většinovou” Pravdu. Čim více se s prapodstatou budeš schopna ztotožňovat, tím více budeš sama žitou PRAVDOU.

            Víra je velice důležitá, protože bez ní nikdy nezapneš vnitřní příjímač, který tě bude postupně informovat stále čistěji o tom co je a co není (je to dost odvislé od vnitřní citlivosti = čistoty) Víra je schopnost, která v praktickém projevu dokáže rozplyzlé energie zaostřit tak jednobodově = jednopaprskově, že propaluje =okamžitě realizuje v časoprostoru to co je potřeba a co je záměrem ( v praxi jako příklad technického řešení koherence je například gravírování laserem do bloku krystalu)

            Máme autority, ale musíme se k nim dopracovat!!! Musíš najít v sobě Vyšší Já ve svém LD (lidském duchu), skrze něj a práci s ním (poznáváním Zákonů Stvoření a přijetím Božího záměru do své Vůle, kterou tímto ztotožníme = Vůle Tvá je Vůlí mou!). Takto se nám otevře Cesta k Vědomí Krista = vnitřního Krista = ŽD(životnímu duchu v nás) Jen skrze Syna lze dosáhnout Otce, tedy jen skrze dosažené Vědomí ŽD můžeme dosáhnout Vědomí BD(Božího ducha v nás) a tedy Vědomí Boží Přítomnosti v nás. Když s tím budeme pracovat a pracujeme, dosáhneme takovou míru identifikace=ztotožnění, že jsme dosáhli a jsme:” JÁ JSEM BOŽÍ PŘÍTOMNOST!” V tomto stavu jsi Všemohoucí, Vševědoucí,Všemilující, Všudypřítomná a VÍŠ!!!, že jsi Nesmtrelná a Věčná…. Stala jsi se PRAVDOU, kterou je potřeba přenášet jako Světlo do temnot nevědomí….!!! Když JSI, tak nepotřebuješ vytrubovat do světa kdo JSI podle zaštiťujícího se Jména, sama JSI JMÉNEM!!!
            Proto nemám potřebu kohokoliv přebíjet svou částí osobnosti, která by to ještě i chtěla (viz příspěvek Fandy), jen mi signalizuje co ještě v sobě mám zpracovat, abych se mohl jen blahosklonně pousmát a nemít potřebu třeba jen jedním slovíčkem reagovat :-)

            Chceš podporu v zákonech? Třeba Zákon polarity a Jednoty. Pokud by nebyl tento Zákon, nic by nebylo = neexistovalo. Pokud by projevy polarit nebyly, nebyl by Muž a Žena, nemohli by se sjednocovat ve společném aktu tvoření = mít dítě. Pokud by nebyla porušována rovnováha polarit (základ Jednoty), nebylo by nemocí atd. a to máme pouze jeden typ Zákona, který je vyjádřen písmenovou vibrací písmene “B” v Kabale = kosmické řeči. Nebýt této trojjediné dynamizace vibrací uvedeného písmene, nikdy by nebylo 3D. Ještě máš potřebu nejistoty a nevíry v Zákony Stvoření?!!! :-) Pokud začneš “tvořit” skrze své “Vědomí JÁ JSEM!” a je v podstatě jedno skrze jaké formy a metody práce toho dosáhneš, budeš mít potvrzení platnosti Zákonů Stvoření, vlastní praxí….?!?!?! Měj se pěkně :-)

  • danusa:

    choice point, prosím píš pod jedným menom. kolonka meno neslúži na vyjadrenie názoru. ďakujem za pochopenie.

  • Adam:

    Danusa :) )) pri čítaní Tvojich komentárov sa mi veľmi príjemne rozochvieva Vnútro. Ďakujem za Tvoje, pre mňa veľmi ctené služby! :) Tvoj pohľad na mňa pôsobí veľmi Inšpiratívne a Radostne. Prajem Ti ešte efektívnejšie využitie Tvojho potenciálu pre Najvyššie Dobro ♥

    Som tak Šťastný ! :)

  • danusa:

    Adam, ďakujem pekne za milý komentár a za prianie, som rada, že môžem byť užitočná :) ja Ti prajem, aby si mal často dôvod byť šťastný! :)

  • danusa:

    LK odpovedám dole, aby sa nám komentáre stále viac nezužovali :)
    to, že si sa rozhodol niečomu veriť nehovorí nič o tom, že je to pravda. to platí na každého bez rozdielu. Ty si sa rozhodol veriť tomu, že to je tak, ako píšeš, ale ono to naozaj môže byť hocijako. kľudne môže byť pravda to, že žiadne ďalšie dimenzie neexistujú, kľudne môže byť pravda to, že nás vytvorili nejaké bytosti a my im slúžime ako počítačová hra, trošku vytunovanejšia oproti tým našim a kľudne môže byť pravda aj to, že existujeme iba pre srandu králikov, ktoré sa parádne zabávajú a teda napĺňame náš zmysel :) kabala je pre mňa iba jeden zo systémov, ktorý môže byť pravdivý a aj nemusí, presne ako všetko ostatné. problém je ten, že my nemáme ako zistiť, čo je pravda. keby som napríklad išla podľa Tvojho kabalistického postupu a stalo by sa presne to, čo si napísal, dokázalo by to, že u mňa to funguje, ale zároveň by to mohlo dokázať aj to, že keď niečomu verím, tak sa to stane mojou realitou a mohlo by to dokázať aj to, že králiky to považovali za zábavné, tak to spravili pre mňa tak, aby to fungovalo. my napríklad ani nevieme dokázať to, že existuje minulosť. čo ak bol svet stvorený v tejto sekunde so všetkým, ako je teraz, so všetkými spomienkami? pritom drvivá väčšina ľudí o tomto absolútne nepochybuje, no napriek tomu nie je spôsob, ako to spoľahlivo dokázať. a čo je oproti tomu polarita a jednota? absolútne nemôžem súhlasiť s tým, že by nič neexistovalo, keby nebola polarita a jednota. ľudská logika a ľudská schopnosť poznávať je tak zúfalo obmedzená, že my si nedokážeme ani len predstaviť všetky tie možnosti, ktoré by mohli byť pravdou. takže aby som sa dopracovala k záveru môjho traktátu :) vôbec nevylučujem to, že máš pravdu, ale nevylučujem ani to, že ju má ktokoľvek iný, alebo že ju nemá nikto.

 

Diskusní téma: "Archanděl Uriel – Slavte své neúspěchy" - To jako vážně ?

Datum: 14.02.2012

Vložil: six

Titulek: jen tak...

I ze své pozice nemohu než souhlasit, že uvedený článek je velmi šikovně manipulativní. Pokud to nebylo záměrně podstrčeno, tak zdá se, že autor si okecává svůj život tak, aby nemusel nic řešit a byl takzv. v pohodě.
Neúspěch bez následné zkušenosti a poučení z něho je zcela zbytečný. Z neúspěchů je dobré vytěžit maximum, i když to je těžké.
Autor oslavuje stagnaci.

Datum: 07.02.2012

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Jaaaj II

A ještě maličkost. Každý lidský život je výsledkem mnoha faktorů jak vnějších tak především vnitřních. Okolnosti života se dějí za účelem přirozeného růstu a mají vztah k našemu vnitřnímu bohatství nebo chudobě. Představa, že se věci dějí náhodně a jsou výsledkem pouhé pomýlenosti, by opravdu z úst Archanděla nemohla za žádných okolností zaznít. Natož aby nabádal k radosti nad tím, že jsme od započatého díla utekli ke korytu s pamlsky a na svou cestu a smysl pozemského života se z s odpuštěním vy..... Kdo chce pracovat s nejvyšší úrovní informačních zdrojů, musí k této úrovni svou snahou a praxí dojít. Musí si být vědom nejen samotných informací, ale především zdroje, odkud tyto přicházejí. Tedy vnímat jej skrze jeho pravou identitu a nikoliv skrze nadiktované jméno a kdo ví jaký nebeský úřad. Nejde už více a jasněji zdůraznit a zopakovat slova o konci epochy naplněné křivými svědectvími a lži vydávané za proroctví. Kdo si není vědom této souvislosti si nezaslouží ani lítost, protože žije ve vědomé pomýlenosti ze své vlastní lži. K probuzení takovému už asi pouze rána dubovou sukovicí do hlavy nepomůže, což je škoda, protože další rovina nápravy je boží soud, před kterým se nestačí na omluvu rozbrečet a pustit si enono do gatí. Ježíš jasně řekl že kdo nemá, ten ztratí i to co si myslí že získal.

Datum: 07.02.2012

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Jaaaj

Člověku se soudností je celkem zřejmé, že poznáním cest Božích, tedy oněch zákonů kterým podléháme, sebe sama uvádíme do souladu s kosmickým, nebo nejvyšším zákonem Boha a Stvořitele. Z logiky věci tak musíme nutně považovat za úspěch svůj soulad s tímto zákonem a jeho naplnění za důvod k velké radosti. Radovat se z toho že žiji v nevědomosti, že ubližuji v nevědomosti, že jsem zneužíván a zneužívám skrze nevědomost, může jen trotl s myšlením na úrovni bublání odpadní vody. Dokáži si dost dobře představit, že se nějaká entita bude touto cestou snažit na poslední chvíli ospravedlnit své neuvážené působení na planetě a odvrátit tak díky odpuštění tragický dopad zákona na svou maličkost. Ani tady si však myslím rozjásaný dav a veselé plácání do stehen nikomu nepomůže, protože souzeni nejsme za to, co si o nás kdo myslí, ale za to kým jsme.

Datum: 06.02.2012

Vložil: gap

Titulek: jo jo

To, že by nějaký skutečný (nikoliv zástupný) Archanděl / Archandělka nabádal/a k oslavě neúspěchů jakékoliv Bytosti je absurdní myšlenka.
Článek je naprosté nepochopení. Neúspěch neznamená otevřené dveře k novým lepším zítřkům, ale nezvládnutí dneška.

V dějinách Vesmíru se to už stalo mnohokrát. Řada vesmírných civilizací v touze po rychlém vývoji místo aby vyřešila své temné stránky, tak je odhodila. Ty je však po doběhnutí cyklu stáhly zpět a mnohem hlouběji, než kde civilizace byly před odhozením svých problémů. Nedělejte na individuální úrovni to samé.