O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Archanděl Uriel – Vytvořte si své vlastní Nebe

17.12.2011 16:24

Co si myslíte, že je ,,Nebe”? Místo, kam se vaše duše vrací, když vaše tělo zemře? Místo, kde si můžete konečně odpočinout, osvobozeni ode všech břemen života? Odměna za život, jenž byl žit dobře?

 

Nebe je vším tímto a ještě něčím víc. Je to místo, kde je všechno v klidu, kde vládne radost a bezpodmínečná láska, kde není žádná nenávist, hněv či strach. Je to místo, kde žijete v dokonalosti s vědomím, že jste ztělesněná dokonalost, a kde se cítíte v bezpečí a pod ochranou. Avšak Nebe není místem, kam jdete, je to cosi, co si můžete nosit s sebou v každém dni svého života. Je tady s vámi a je vám přístupné právě nyní, v této chvíli. Svým záměrem a svými přesvědčeními tvoříte každý den ve svém životě svou vlastní verzi Nebe.

 

Vzhledem k tomu, že se zvedá závoj mezi duchovním a hmotným světem, je nyní možné vnést Nebe na Zemi, protože lidstvo se blíží vytvoření oné frekvence na této planetě. Je-li Nebe místem, kde sídlí veškeré požehnání, pak je Peklo místem bez požehnání. Lidstvo zatím existovalo kdesi mezi těmito dvěma, ve víře, že Nebe je dostupné jen po smrti a několika málo vyvoleným. Nebyla to pravda tenkrát a není to pravda ani dnes. Nebe je stav bytí, kdy lidstvo existuje po boku duchovního světa. A vy se každý den přibližujete k Nebi, když postupujete po své duchovní stezce a poddáváte se možnosti být spolu-stvořiteli svého života.

 

Žijete v Nebi nebo alespoň v jeho blízkosti? Pokud byste zrovna takto svou realitu nepopsali, pak vězte, že je to pro vás dostupné. Jakmile se jednou rozhodnete, že si stvoříte svou vlastni verzi Nebe, kde budete žít v míru a harmonii s nejvyšším záměrem vaší duše, pracovat s vesmírnou energií a odevzdáte se touze své duše po duchovním partnerském vztahu při vašem lidském putování, stane se to vaší skutečností. Svou vlastní verzi Nebe si vytváříte, když potvrzujete svou dokonalost, neboť vše v Nebi je dokonalé, a žijete s poznáním, že jste silní a schopní manifestovat každý svůj sen. Od Nebe se vzdalujete, pokud žijete ve strachu a pochybách, když dovolíte, aby zmatek a drama vládly vašim životům, a věříte, že jste odpojeni od Zdroje.

 

Závoj mezi duchovním a hmotným se dále zvedá, neboť více lidí přijímá svou duchovnost a umožňuje, aby na planetě sídlily frekvence Nebes. Tím, že vytváříte své vlastní Nebe, napomáháte tomuto procesu. Definujte si tento týden, jak vypadá vaše verze Nebe. Co cítíte, když žijete v Nebi, jak jste šťastní? Věřte, že jakmile stanovíte svůj záměr pro Nebe, jež má existovat ve vašem životě, vytvoříte energii k jeho uskutečnění. Vaším úkolem je přinášet klid, radost a bezpodmínečnou lásku celému lidstvu, vámi počínaje. Vytvořte si právě nyní své vlastní Nebe a sledujte, jak se projevuje ve vašem životě…

 

Copyright ©2011 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. www.urielheals.com
(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka – pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

 

Diskusní téma: Archanděl Uriel – Vytvořte si své vlastní Nebe

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.