O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

AURA SOMA (použití pro práci s těli a vrstvami DNA)

14.12.2010 09:29

Vážení čtenáři a čtenářky, postupně se dostáváme k tomu abychom mohli začít probírat vibrační vrstvy DNA a pracovat s nimi. Co však potřebujeme pro práci s jednotlivými těli, rovinami, úrovněmi těchto těl je mít pomůcku v podobě například systému AURA SOMA, kde najdete  mnoho inspirací, jak některé individuální nevyváženosti nebo dokonce bloky odstraňovat za použití prostředků AURA SOMA. Přečtěte mi si prosím podrobně především

tinktury. Pokusím se ke každé napsat vzor cvičení, jak s tím pracovat konkrétně s těli, rovinami, úrovněmi a vibračními vrstvami DNA.

 

 

Tinktura 03 - Červená


   

010203040506070809101112131415

 

Označení: Red
Barva: červená
Velikosti: 30 ml
Čakra: první, čtvrtá a osmá
Velikosti: 30 ml

Popis: Je vhodná pro harmonizaci oběhového systému. Dá se použít ke stimulaci energie při letargii a celkové ochablosti a pomáhá také uzemňovat. Obzvláště užitečná je v případech celkového zhroucení, kdy je zapotřebí dodat organismu velkou dávku energie. Dokáže zvýšit úroveň vědomí a pomáhá člověku otevřít oči a prohlédnout situace vlastního života a jeho okolnosti. Pomáhá nalézt uvědomění, které v člověku dřímá. Vnáší energii do celého fyzického těla. Harmonizuje základní čakru. Uvolňuje potlačené vášně a tím osvobozuje sexuální energii. Stimuluje tvořivost, zvláště když se člověku nedostává dynamičnosti a schopnosti uplatňovat své myšlenky v praxi. Posiluje naše aurické pole. Pomáhá nám udržet si vlastní energii, abychom se příliš nezabývali ostatními.

Afirmace: V tomto okamžiku hledím, poslouchám a cítím. V tomto okamžiku Já jsem a život proudí skrze mě i nás všechny.

 

TinkturyBíláRůžováČervenáOranžováZlatáŽlutáOlivováZelenáTyrkysováModráKrálovská modřFialováPurpurováDuhováKorálová
010203040506070809101112131415

 

Jednotlivé tinktury a esence najdete rovnou jako odkazy výše a nebo si je vyhledáte s komentářem zde:

https://www.aura-soma.cz/aura-soma.php

 

 

 

 

Tyto prostředky AURA SOMA jsou vlastně fluidické kondenzátory o kterých se můžete dočíst jako základ zde:

 

FLUIDICKÉ KONDENZÁTORY - František Bardon "Brána opravdového zasvěcení"

Každý předmět se dá ovlivnit každým fluidem, ať již elektrickým nebo magnetickým, ať nabitým živly nebo akášou, či pomocí imaginace a vůle. Dle zákonů analogie a na základě zkušeností se však ukázalo, že se každý předmět a každá tekutina nehodí k tomu, aby nahromaděnou sílu dostatečně dlouho podržely nebo akumulovaly. Podobně, jako mají elektřina, magnetismus a teplo dobré a špatné vodiče, je tomu i u vyšších sil. Dobré vodiče mají nadměrnou akumulativní schopnost, ježto hromadí a v sobě neomezeně dlouho udržují síly, které byly do nich koncentrovány. Hermetická věda nazývá takové akumulátory „fluidickými kondenzátory“ a dělí je na tři hlavní skupiny.

K první skupině náleží pevné, k druhé skupině tekuté a k třetí skupině vzdušné kondenzátory.

Do první tj. nejhlavnější skupiny fluidických kondenzátorů patří především pryskyřice a kovy. U kovů je to zlato, které stojí na prvním a nejvyšším místě. Nepatrné stopy, ba pouhé atomové částečky zlata propůjčují každé tekutině neobyčejnou kondenzační schopnost. Proto se také zlato přidává v nepatrném množství do každého fluidického kondenzátoru. O tom však později.

Do druhé skupiny patří z pryskyřic sestavované látky, oleje, roztoky a extrakty, získané a složené z určitých rostlin. U pevných těles je to zlato, které se těší nejvyšší hodnosti, protože je analogické se sluncem a odpovídá tudíž sluneční a světelné síle. U tekutých těles je oním zlatem lidská krev a semeno (sperma), které mohou podle okolností zlato dokonce úplně nahradit, protože nepatrné stopy krve nebo spermatu, přidané k tekutině, jí propůjčují výbornou akumulativní schopnost.

Do třetí skupiny patří vykuřovadla, vůně (voňavky), vypařovadla, o kterých se však nebudu blíže zmiňovat, protože jsou pro magickou praxi méně důležité.

V dalším popisuji jen ty nejhlavnější fluidické kondenzátory, jichž je v praxi nejvíce zapotřebí. Kdybych chtěl uvést všechny druhy fluidických kondenzátorů, dále jejich způsoby výroby, možnosti upotřebení a kdybych kromě toho měl ještě také brát zřetel na drahokamy a polodrahokamy, které jsou rovněž znamenitými kondenzátory, vzrostlo by toto pojednání na objemnou knihu.

Fluidické kondenzátory se připravují dvojím způsobem. Jsou jednoduché tzv. univerzální fluidické kondenzátory, které se připravují z jedné jediné látky nebo rostliny a které se dají upotřebit téměř pro každý účel.

Druhými jsou sestavované fluidické kondenzátory, které se připravují z více látek nebo rostlin a které mají obzvláště silné akumulativní schopnosti. Protože se ke každému tekutému fluidickému kondenzátoru dává jako přísada nenápadné množství zlata, musí si ho každý mág opatřit.

V odborných fotozávodech obdržíte zlatý chlorid, což je tzv. aurum chloratum, jehož se užívá při nuancování fotografických desek. Toto aurum chloratum se dá snadno rozpustit ve vodě. Rozpustíte-li jeden gram tohoto zlatého chloridu ve dvaceti gramech destilované vody, obdržíte znamenitý roztok zlata, z něhož stačí přidat 5–10 kapek do 100 gr tekutiny fluidického kondenzátoru.

Ti, kdož jsou obeznámeni s laboratorními pracemi, mohou si elektroanalýzou roztok zlata pořídit sami. V homeopatických lékárnách a tam, kde se homeopatické nebo elektrohomeopatické léčebné prostředky prodávají, můžete preparát zlata snadno získat. Homeopatické zlaté prostředky jsou ponejvíce rozředěný zlatý chlorid a nebo elektrolytickým postupem sestavované roztoky, jako např. aurum chloratum D1–D3, aurum muriatikum D1–D3 nebo aurum metallicum D1–D3. Znalec homeopatických léků ví, že velké D je decimální potence.

Nemáte-li ani jednu ani druhou možnost, abyste si takový roztok obstarali, nezbude Vám nic jiného, než si ho pořídit sami podle receptu starých proslulých alchymistů. Složení receptu je velmi jednoduché.

Vezměte částečku zlata nejlepší jakosti (žádné nové zlato), čím více karátů, tím lépe. Obvyklé 14ti karátové zlato splní rovněž svůj účel. Tvar zlata zde nehraje úlohu, může to býti právě tak prsten nebo jehlice, řetízek nebo plášť od hodinek. Dále si udělejte (nebo opatřete) trochu destilované vody. V nouzi to může být i dešťová voda.

Do malé nádobky dejte tolik vody, aby podle váhy byla voda desetkrát těžší než zlato. Máte-li např. 10 gr zlata, přidejte 100 gr destilované nebo dešťové vody. Na otevřeném plameni rozžhavte zlato do ruda a vhoďte je potom do destilované vody. Dbejte na to, aby drát, na němž máte zlato připevněno nebo kleště, s nimiž zlato držíte, nepřišly s vodou do styku. Nejlépe se k tomu hodí hák z drátu, z něhož do ruda rozžhavený kousek zlata shodíte.

Rychlým ochlazením voda obyčejně zasyčí a stříká a musíte býti opatrní, aby Vás horká voda nepopálila. Zejména pozor na oči! Do destilované vody smí spadnout jedině čisté zlato. Nechte obojí (vodu i zlato) vychladnout. Tuto proceduru opakujte 7–10 krát. Při každém ochlazování zlata se vypaří i mnoho vody, zejména tehdy, pracujete-li s malým množstvím vody. Rychlým ochlazováním zlata (oxidací) se od něho oddělí pokaždé zcela nepatrné částečky, kterými se voda nasytí. Staří alchymisté nazývali tuto nasáklou vodu nebo jinou rostlinnou esenci, kterou žhavým zlatem preparovali, „kvintesencí zlata horkou cestou“ a používali ji jako přísady pro jiné alchymistické léčebné prostředky. My ji však potřebujeme pro naše fluidické kondenzátory. Zlatem nasáklou.tekutinu profiltrujte a dobře ji uschovejte. Z tohoto zlatého roztoku přidávejte rovněž jen 5–10 kapek do 100 gr tekutiny fluidického kondenzátoru. Zlato, jehož jste použili k výrobě roztoku, očistěte nějakým čistícím prostředkem a užívejte je dále.

Výroba jednoduchého fluidického kondenzátoru

Do nádoby (hrnce) dejte jednu hrstku čerstvého nebo sušeného heřmánku a polijte ho takovým množstvím studené vody, aby byl úplně pod vodou.

Heřmánek nechte asi 20 minut přikrytý vařit. Rovněž přikrytý ho nechte vychladnout, načež ho proceďte. Odvar dejte znovu na oheň a nechte ho přikrytý pomalu vyvařit, až z něho zbude asi 50 gr. Několik kapek více nebo méně nehrají úlohu. Heřmánkový extrakt nechte vychladnout a přilijte do něho za účelem konzervování stejnou dávku (v našem případě 50 gr) lihu nebo čistého alkoholu. V nejkrajnějším případě můžete použít i denaturovaného lihu. Do této směsi dejte 10 kapek zlatého roztoku.

Hodláte-li kondenzátoru použít pro vlastní potřebu, můžete ho ještě zesílit tím, když na kousek vaty zachytíte vlastní krev nebo sperma, v případě možnosti obojí, načež dáte vatu do kondenzátoru a se vším dobře zatřepete. Potom vše přefiltrujte přes kousek vaty, plátna nebo filtrační papír v trychtýři do lahvičky a uschovejte dobře zazátkované v chladnu a temnu pro další potřebu.

Tímto způsobem zhotovený fluidický kondenzátor neztrácí ani po mnoha letech svou účinnost. Před každým novým upotřebením musíte kondenzátorem dobře zatřepat a láhev po odlití opět zazátkovat a dobře uschovat v chladnu a temnu.

Takto si můžete zhotovit více univerzálních fluidických kondenzátorů např. z ruského nebo pravého čínského čaje, z květu lilie, z topolových listů, z kořene alúry nebo mandragory, z květů arniky nebo akátu. Pro normální potřebu jako je např. ovlivňování pomocí živlů nebo vývin astrálních smyslů fluidickými kondenzátory postačí jednoduchý, pouze z jedné rostliny zhotovený fluidický kondenzátor.

SLOŽITÝ UNIVERZÁLNÍ fluidický kondenzátor

K dosažení obzvláště silného hromadění sil nebo při pracích, které mají kromě mentálního a astrálního vlivu přivodit i hmotná ovlivňování, jako např. při tvoření elementárů (vosková loutka), oživování obrazů a dalších materializačních úkazů, potřebujeme složitý fluidický kondenzátor, který se skládá z těchto rostlinných extraktů:

kořen anděliky
listy šalvěje
lipový květ
slupky z okurek nebo jádra tykve
květy nebo listy z akátu
heřmánek
květy, listy nebo kořen lilie
skořicový květ nebo kůra
kopřivové listí
listí z máty peprné
topolové listí
květy nebo listy fialek (popřípadě macešky)
vrbové listy nebo kůra
tabák (zelený nebo sušený)

Jsou tři druhy výroby. První a nejjednodušší je tento: Dejte do hrnce stejné díly shora uvedených rostlin, přelijte je vodou a nechte je půlhodiny vařit. Po vychladnutí je proceďte a odvar nechte pozvolna vyvařit až je hodně hustý. Kolik výtažku obdržíte, tolik alkoholu nebo lihu přidejte, nakapte do všeho podle míry (10 kapek na 100 gr) zlatého roztoku, případně krve, sperma nebo obojího. Vše dobře protřepte a celou tekutinu proceďte jemným sítkem do tmavé láhve (zelené nebo hnědé), kterou zazátkujte a postavte na tmavé místo pro další upotřebení.

Druhý způsob spočívá v tom, že stejné díly rostlin dáte do skleněné láhve, přelijete je čistým lihem nebo alkoholem, aby byly dostatečně ponořeny a necháte je na teplém místě 29 dní vyluhovat. Potom je prolisujete přes plátno nebo je necháte projít jiným lisem. Získanou tekutinu přefiltrujete a přidáte do ní podle míry roztok zlata, případně i vlastní mumia (krev, sperma). Nalijete tekutinu do láhví a uchováte pro vlastní potřebu. Do tohoto lihového výtažku nepřijde za účelem konzervování již žádný další líh.

Jeden z nejlepších způsobů výroby je ovšem ten, připravíte-li jednu rostlinu po druhé a to buď způsobem uvedeným při jednoduchém fluidickém kondenzátoru (s heřmánkem) anebo si zhotovíte extrakty z rostlin lihovými výtažky. Když máte vše hotovo, slijete extrakty dohromady, přidáte k nim popsaný roztok zlata a dobře uschováte.

Právě tak si počínejte u ostatních čtyř speciálních fluidických kondenzátorů za účelem ovlivňování živlů. Potřebné rostliny jsou tyto:

Pro živel ohně: cibule, česnek, pepř, hořčicová zrnka resp. semínka.

Poznámka: Tento fluidický kondenzátor nesmí pro svou dráždivost přijít na nahé tělo, zejména na oči.

Pro živel vzduchu: lískové oříšky (může být i listí nebo kůra), jalovcové bobulky, růžové květy (nebo listí), semena koriandru

Pro živel vody: oves (může to být i jemně nakrájená ovesná sláma), řepné semeno (různého druhu event. krmné řepy, cukrovky atd.), pivoňky (květy nebo listy), třešňové listy (popřípadě i kůra)

Pro živel země: petržel (kořen, listí nebo semena), semeno kmínu, jitrocel (širokolistý nebo úzkolistý), květ karafiátu nebo melisové listí

Na nezasvěcence budou tyto recepty působit dojmem neuspořádanosti a z farmakologického hlediska by platily za holý nesmysl. Zde však nejde o farmakologický, ale o magický účinek. Oko zasvěcence, znající tajnou signaturu rostlin, jistě nalezne hlubokým přemýšlením jejich pravou souvislost.

Na podkladu zákonitosti analogie by se daly sestavit celé stovky takových receptů. Avšak naznačený směr musí mágovi postačit a bude mu dobrým vodítkem. Veškeré zde uvedené recepty jsou vyzkoušeny a v praxi se dobře osvědčily.

Dříve než ukončím problém o tekutých fluidických kondenzátorech, osvětlím v souvislosti s ním i problém alchymistický, kterým jsou

ŽIVOTNÍ ELIXÍRY

Pravé alchymistické elixíry nejsou nic jiného než znamenitě sestavované fluidické kondenzátory, které se zhotovují na podkladu živlové analogie a tří úrovní lidské jsoucnosti a které se dle toho náležitě nabíjejí.

Pro mentální úroveň se nabíjejí a užívají esence, pro astrální úroveň roztoky (tinktury) a pro hmotnou sféru různé soli, případně extrakty.

Takto zhotovené elixíry neovlivňují samozřejmě jen hmotné lidské tělo, nýbrž i tělo astrální a mentální. Takový elixír není tudíž jen dobrým lékem, ale i dynamickým regeneračním prostředkem.

 V této učební soustavě poukazuji pouze na to, že elixíry pravých alchymistů jsou vlastně jen znamenité fluidické kondenzátory.

 

Jak vidíte můžete si sestavit vlastní (lacinější a přístupnější) esence, tinktury a soli. Jako základ si můžete koupit již hotové, kterých je na trhu opravdu hodně a patřičně si je nabít a zdynamizovat. Pokud bude zájem, mohu u každého probíraného AURA SOMA produktu úvést, jak si udělat  cenově méně náročnou náhradu.

LK

Diskusní téma: AURA SOMA (použití pro práci s těli a vrstvami DNA)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.