O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Co se to děje? - 4

19.08.2010 11:39

Vážení čtenáři pokračujeme dál v článcích „Co se to děje? A dnes trošíčku udělám malou odbočku k tomu co někteří z velkých „Mistrů“ radí svým přátelům a přispívatelům na svých stránkách. Mohlo by mi to být jedno, ale když pominu to, že jsou to rady jen pro platící, tak mi především zavibruje to, že tito „Mistři“ nepochopili vůbec nic z požadavku dnešních dnů…

Pan Osud na „Maškárně“ v jednom ze svých článků radí, jak vyzrát na Slunce, respektive na jeho informačně energetickou činnost a říká:

„Pan Rahunta by vám jistě poradil, že se máte domluvit - nejlépe přímo na dálnici - se čtvrtou úrovní vědomí, aby přesunulo z vědomí sedmé úrovně nějaké zálohy, ale je to stejná rada, jako že se máte domluvit s deštěm, ať na vás neprší. Samozřejmě, nepopírám, že to funguje, ale popírám, že to většina z nás dokáže. Takže, zkusme si říct nějaké rady, které pro tyto dni fungují pro většinu z nás.“

Přišlo mi to docela humorné, jak snadno si přiznává, že místo aby pokorně se učil a praktikoval na tom co je každému člověku vlastní a co by měl normálně používat = Vědomé používání Vědomí, všech jeho úrovní a dosažení Vědomí „JÁ JSEM!“, tak radí a holedbá se svými „znalostmi“ používání berliček.

Dnešní doba se vyznačuje tím, že když se máme připravovat na přechod do 4.D a 5.D, kde nejsou materiální berličky, které by nám pomohli se opřít o ně, i když neznáme přesně jejich skutečnou opěrnou hodnotu, tak jak to mnozí z nás dělají ve 3.D, měli bychom se naučit především používat energie a poznávat jejich analogickou působnost v nás, našich Mikrokosmech. Bohužel tomu tak není a většina sahá po různých berličkách materiálního charakteru, které sice mohou krátce pomoci, ale neřeší to základní, což je přímé a Vědomé používání energií, ze kterých je tento svět, respektive toto Stvoření vytvořené.

Tím, že nejen že tyto energie většina vědomě nepoužívá, ale především ani nezná jejich působnost, dochází k tomu, že se interpretace toho co se v našich tělech děje, převrací ze skutečnosti do pseudoskutečnosti. Pokusím se to ukázat na dalším textu, co napsal pan Osud :

„To, že vaše tělo nezvládá příjem elektřiny úplně dobře poznáte i podle toho, že se vaše pokožka může (při olíznutí) stát kyselo-slanou, začala již probíhat elektrolytická reakce, tělo se snaží vzdorovat zahlcení elektrickým proudem.

To co zde popisuje je normální jev, kdy se tělo stane překyselené vlivem přebytku ohňového charakteru, což známe například při acidoze (překyselenost žaludku), která je způsobena přebytkem ohně v preferovaných potravinách. Takže ani nemusí být nějaké období transformace, aby tento jev na pokožce nastal…. Nezvládnutý příjem energie aktivního charakteru, tedy i analogicky odpovídajícího projevu elektřiny, my používáme elektrického fluida, se projevuje přehřátostí, narušením termoregulace v těle, krevním tlakem (VTK), ztrátou Ducha Šen(zmateným a blouznivým chováním), arytmií a bušením srdce, tlakem za hrudní kostí atd. Toto může nastat tehdy a jen tehdy, pokud není v pořádku prvotní obrana, což je dostatek životní energie, dále druhé pásmo obrany, to je magnetické fluidum, které udržuje oheň, tedy i elektrické fluidum v mezích rovnováhy. Takže výše popsaná elektrolytická reakce není vůbec vzdor, ale projev překyselení organismu, kdy se tělo jen zbavuje skrze pot kyselosti v těle.

Většina bolestí je neurologického původu, nervy nezvládají obrovský příval elektřiny, dálnice jsou "ucpané". Je třeba zvyšovat jejich vodivost.

Nervy a nervové spoje se neucpávají! Přes nervy prostupuje elektrický signál, jako vzruchy, které předávají řídící signály!!! Přes povrch nervů a cév probíhá životní energie, která může přebytkem = přesyceností způsobit přecitlivělost nervových zakončení a při dlouhodobém přebytku potíže ve funkčnosti přenosu řídících signálů přes nervové spoje. Co se může stát, je že přebytkem elektrického fluida a malého množství magnetického fluida, může být narušen izolační tukový povrch nervové tkáně (Myelin viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Myelin). Pak samozřejmě mohou nastávat různé projevy ostrých bolestí příslušné nervové větve a následně bolesti v příslušných perifériích svalových, orgánových atd. Takže je potřeba zvyšovat magickou rovnováhu, tedy vyrovnanost Kvantitativní a Kvalitativní, tedy živlově energetickou a charakterově-volní podle živlů.

 

Dále pan Osud píše návody co dělat, ale nemohu je zveřejnit v plném textu a psát o nich,abyste mohli konfrontovat, o čem to vlastně píši. Přesto co mohu, je říci že většina rad jsou pro kočku a i ta by si pomohla lépe, protože každá kočka či zvíře je instinktivní a „poslouchá“ co jí její řídící skupinový Duch říká. My místo abychom poslouchali svou intuici (božské impulsy), tak přebíráme „RADY“.  Například : „Pokud již cítíte bolest zad, nebo přímo hlavy a vysoký tlak (motání hlavy, tepání ve spáncích, bušení srdce): kromě vše výše uvedeného jezte hodně česneku“ To mi hlava nebere a srdce je smutné… Máme přebytek ohně v těle a budeme do těla dávat proti uvedeným příznakům přidávat další v podobě česneku…?!!! Hmmm velice dobrá rada……

Myslím, že prudké skousnutí do měsíčku na malíčcích přinese okamžitou úlevu a lehké masírování bodu na středu svislé brázdy pod nosem bod řídící dráhy GV-26 přinese celkové zklidnění uvedených problémů, když už neumíme nic jiného energeticky nebo skrze Vědomí. 

.......to je naše rada :-)

Pokud tedy se chcete tzv. transformovat a netrpět zbytečně u toho, snažte se používat energie a jejich harmonizaci v jednotlivých tělech a úrovních či sférách přímo. Berličky v podobě materiálních nosičů (fluidické kondenzátory jsou sice dobré, ale pokud nevíte, co přesně dělají, jak se používají, tak je nepoužívejte.  Fluidické kondenzátory pevné a kapalné jsou třeba pokrmy a tekutiny (pití). V tomto ohledu je například Ájurvéda naprosto skvělá, protože plně respektuje energetické znalosti o potravinách a typech lidí. Takže každý se může tímto způsobem najít a sám sebe léčit, přes potraviny a nápoje, ale to je úplně něco jiného…..

Věřte sobě a svému Božství ve Vás, které se projevuje ve Vědomí „JÁ JSEM!“ a čím dříve k němu dojdete a ztotožníte se s ním, tím dříve budete stabilnější a vyrovnanější. Čím dříve budete „JÁ JSEM!“ a budete to žít ve 3D, tím snadnější bude přechod do 4.D či 5.D……

LK

 

Diskusní téma: Co se to děje? - 4

Datum: 19.08.2010

Vložil: jm

Titulek: Ahoj Luďku,

ano, téměř v každém svém článku se do mne opíráš. Tak jsem si to taky vyzkoušel, nic moc, viď? Moc tomu nerozumím, ale máš-li tu potřebu, pokračuj v tom dál. Mně stačí vyzkoušet a ukázat druhým, jak se oni chovají ke mně, že to dovedu taky, ale stačí jednou, na některé věci fakt nemám žaludek. A už vůbec ne u Tebe, vždy jsem si myslel, že jsi nad věcí... trošku střízlivím. :)

Jinak tenhle Tvůj seriál mi přijde zajímavý, díky za něj.

Datum: 19.08.2010

Vložil: Lk

Titulek: Re: Ahoj Luďku,

No mě docela pobavil tvůj pan Rahunta a to ostatní bych napsal stejně bez tvého textu jen by to nebylo ta adresné :-). Milý Jirko, pokud budeš psát nesmysly, vždy se někdo ozve. Já se ozývám a hned říkám jak to vidím a proč to tak vidím, je mi jedno kdo napíše či nenapíše, protože my máme na našem vývěsním štítě že budeme zde psát pravdu a vyvracet Bludy. Nejde o mne či o teba, jde o nás všechny a základní ukazatel Pravdy je soulad a dodržování Božích Zákonů. Jirko , ale i ostatní, pokud najdete v tom co píši s kolegy cokoliv co je v rozporu reagujte, pište, budu rád, protože jen diskusí se vyjeví to co není až tak zřejmé a jsem nastaven na příjem. Pokud bude dobrý argument, nebudu nikdy se snažit oponenta deklasovat, ale naopak příjmu tuto argumentační tezi do svého poznání. Je mnoho věcí, na které mne ani nenapadne se zeptat, protože je buď vím a nebo je nepotřebuji. Proto, když se mne někdo na něco zeptá a je to z této kategorie, jsem rád- otevře mi to zpravidla nové obzory, kam bych se asi sám nikdy asi nedokopal. Takže neberu tvé poznámky jako invektivy, pokud ivektivami účelově nejsou. Budu spíše vidět to lepší než to horší, takže tak, jak říkáš velice rád :-)