O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Děje se něco ? - 1 ( Planeta X)

20.08.2010 09:18

Vážení čtenáři zařazujeme krátký úryvek článku z https://www.jinestranky.cz/clanky/2012---rok-transformace/nibiru-planeta-x--potvrzena-a-blizi-se-ke-slunci , který vřele doporučujeme pro je komplexnost ohledně použitých zdrojů a docela ucelený pohled na danou problematiku.

Otázka existence Planety X tedy Nibiru nebo po moderním názvu ObrazekNemesis, Marduk či dvojhvězdě našeho Slunce, tedy Hnědé trpasličí hvězdě, se střídavě probírá od roku 1984, kdy byla tato informace o objevu Cambridgeskou univerzitou učiněna veřejnou.

Od té doby však došlo mnohokráte k zesměšnění této tematiky, k bagatelizování možných následků i k zastírání existence jí samotné.

 

Proč, když většina hvězdných soustav bývá binární, tedy společenstvím dvou hvězd?

Prostá odpověď – panika, strach, neznalost dalšího vývoje a tím naprostý chaos a změny hodnot, které konzumní společnost nikdy nedovolí.

 

NASA a podobné prestižní společnosti samozřejmě mlčí, protože nechtějí být Obrazektímto nekonečným dohadováním o konci světa, Mayském proroctví a příchozích mimozemšťanech, raději vůbec zatíženi.

Potíž je v tom, že se čas naplňuje a bude se muset Světu stejně ukázat, s jakými kartami se hrálo.

Samozřejmě bude jednou z první z otázek: „Jak dlouho to víte a co jste prozatím udělali pro případnou prevenci a nápravu?

  

Průletu soustavy planet Nibiru/Nemesis zpět k jejímu dvojčeti – našemu Slunci, které je odhadováno dost těsně kolem naší Země – a otázky kolem proroctví roku 2012, začínají být v souvislosti s následujícími zjištěními opět velice aktuální.

 

Nebudu se opakovat, více nalezneme v odkazu níže, pouze zopakuji, že oblet Nibiru/Nemesis kolem své dráhy - orbitu - je přibližně 3600 let a naše Země mění přibližně každých 6000 let svou magnetickou polaritu (viz posun pólů Země zde: www.jinestranky.cz/stranka/2012---proroctvi ).  

Podle posledních zjištění lze předpokládat, že G1.9 dosahuje již téměř svého maxima na oběžné dráze, ve smyslu přiblížení k Zemi a Slunci, což by bylo dle zjištění a tvrzení NASA přímo fantastické. Nebuďme však vůbec optimističtí, protože Ruská strana (RSA – Russian Space Agency) naopak tvrdí, že objekt stále roste a tedy se přibližuje i nadále.

Diskusní téma: Děje se něco ? - 1 ( Planeta X)

Datum: 21.08.2010

Vložil: Vladimír

Titulek: Apokalypsa sv. Jana

Děkuji za odpověď Vám i zúčastněné straně dále:) Omlouvám se , ale netuším jak porozumět zkratce SvS, neznám zdaleka všechny články, zatím...

Rád bych zmínil v souvislosti s událostmi, které popisují články na téma Co se děje, symbolický jazyk apokalypsy sv. Jana. Podle všech těchto symbolů a událostí zabývajících se našimi dny je zřejmé, že neoplývají příliš radostnými zprávami o tom, že vše dobře dopadne, pominu-li záležitosti v tzv. Pánově dni... předpokládám, že chápete podstatu mého dotazu a směru?!

Ohledně astrologie je myslím škoda, že se neobjeví nějaké pohledy na působení planet v mundánní rovině, zvláště v době která je nyní (srpen 2010), kdy jsou dominantní aspekty hlavních planet velmi zřetelné. předpokládal jsem, že astrologie bude u Vás na denním pořádku. Usuzuji podle jistoty v mnoha textech apod.

Díky!:-)

Datum: 21.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Apokalypsa sv. Jana

SvS = Stvořitel všech Stvořitelů :-)
Co se týká Janovy Apokalypsy, myslím že bylo na toto téma mnoho popsáno a především nepochopeno, proto nechci o tom znovu psát, aby nebylo další zneužití do témat strachu a paniky. Jestli máte znalosti z této problematiky a myslíte, že můžete přispět , nabídl jsem vám prostor :-). Naše postoje vychází z přímého spojení a vedení SvS....!!! Mnoho věcí nemůžeme prezentovat naplno a má zkušenost je, že pokud začneme zveřejňovat určité věci, budou k nám chodit lidé ne pro vyuku a znalosti, které mohou sami získat, ale pro senzace. Proto jsem i kdysi ukončil vyuku magie a mystiky. Není zač :-)

Datum: 20.08.2010

Vložil: Vladimír

Titulek: Nemesis

Téma článku mě zaujalo, dobře, ale ta diskuse se nějak tematicky vychyluje...není lepší zkusit majlíky?
Můžete prosím někdo ze zdejší redakce říci osobní názor k této "přibližující" se planetě?
Další otázka blížící se k tématu: Je někde na Vašich stránkách obecně popsán Váš pohled na astrologii ?

Datum: 21.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Nemesis

Ta diskuse trochu vznikla podle všez nedorozumnění a něčemu co se dá nazvat synchronicita(někdo by řekl náhoda)... snad se to vysvětlilo.
1. Nemesis-planeta X - názor: že se sem něco blíží je jasné mynimálně 3 roky, kdy je prokazatelné, že dochází k deformaci gravitačního pole slunce a je deformován sluneční vítr. Včera večer i kvůli vám jsem se ptal SvS zda to co bylo psáno na Osudu a kvůli čemu jsem tento článek zařadil k nám je pravda a jestli se to stane takto jak je popisováno: Odpověď byla relativně dlouhá a velice zajímavá i pro mne- dostal jsem "levity", zda nevím co bude a jak to bude, přesto mi bylo ukázaná úplně jiná událostní realita, než je popisováno v uvedeném článku nebo jemu podobných. Vše proběhne zcela v klidu a v radosti, bez ohledu na to co bude ve 3D, které se bude hrouti v podobě transformace. Bude se to týkat všech těles 3D známého vesmíru ve kterém žijeme. Takže snad jsem vám nepřímo odpověděl, něco letí , ale asi nedoletí....
2. Astrologie nemá u mne nic negativního(kromě těch novinových), a když patří do kategorie tzv. mantických oborů, ale snad lidstvo dospěje k jiným formám pochopení tvorby budoucnosti sebe sama. Sám jí nepoužívám, ikdyž základy samozřejmě nějaké mám, ale spíše jen pro korespondenci planet a vlastností, orgánů atd. Nemám pocit, že bychom nějaký článek takto jednostranně prezentovali.... :-)

Datum: 20.08.2010

Vložil: jm

Titulek: OK

Jen mi přišla zvláštní "Náhoda", když jsem ten samý článek "odkaz" publikoval 17.8. a pár dní po OSUDu.. tak třeba je to opravdu náhoda a nemá to s OSUDem nic společného, v tom případě se omlouvám.

A co chci? Nechci nic, Luďku, jen pozoruji... jak se chováš Ty, já, on, ona, oni v různých situacích. A k něčemu se vyjadřuji, něco mne potěší, něco nadzvihne, něco pobaví, něco zklame.. tak normálně. Asi jako každého.

Až budeš mít redakční radu 8-10 pracovníků, to se fakt už moc těším.:) Zdá se, že máš velké plány, ale Ty jsi nebyl nikdy troškař.. tak ať se Ti dílo daří.

Datum: 20.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: OK

Tak to mi prosím pošli kde ten odkaz je, protože docela pozorně čtu co píšeš a tohle bych si všímnul a dal bych palec nahoru!!! Jinak ta redakce bude, pokud tady ještě budeme nebo pokud neodejdu dříve osobně(myslím to vážně) to není o plánech, je to o potřebě a určitém záměru i času jeho realizace. Měj se.

Datum: 21.08.2010

Vložil: jm

Titulek: Re: Re: OK

je to ze 17.8. tady, ale nechme to být.. to není důležité, pavel už mi to vysvětlil (díky pavle).

https://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10806

Se chystáš někam odejít? Pryč úplně? To by mne zajímalo.. jestli můžeš napsat víc na mail. A pokud bych mohl nějak pomoc, určitě si případně řekni. Držím palce.

Datum: 21.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re: OK

Já bych se nechystal, ale dostávám indicie, že úkol této inkarnace je naplněn z hlediska použitého těla, podle okolností průběhu toho co se děje, se asi vzdálim ze 3D a vrátím se nějak jinak :-), ale nějak zvlášť to neřeším. Žiji tak, jako bych zde měl být ještě 100 let a jsem připraven odejít během sekundy. Takže jsem v klidu. Kdysi jsem převzal toto tělo, protože bytost mě blízká se zalekla toho co má prožít , sám jsem toho měl plné zuby a byly chvíle kdy jsem to sám málem vzdal. Vše co mělo být odžito je odžito, nyní je na Otci jak rozhodne, jak proběhne to co bylo předpovězeno pro lidstvo. Víc nemohu říci, ještě nepřišel čas odhalení skutečnosti na úrovni jednotlivců.... :-)

Datum: 20.08.2010

Vložil: jm

Titulek: Trošku mne mrzí,

že pro OSUD máš jenom slova hany, ale články, které tam najdeš a hodí se Ti do krámu, Luďku, publikuješ a o OSUDu nepípneš.. ale jak už jsem řekl, začínám chápat, jako to s tím vztahem k některým věcem, k některým lidem a některým situacím máš. jen se tomu tady opravdu už hodně pousmívám.. :))

Datum: 20.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Trošku mne mrzí,

Tak to ti fakt nerozumím, vidím co píšeš, tak se podívám do vyhledávače a pak to co mne zaujalo oproti tomu co píšeš z hlediska astro reality(viz dny strachu = otáčky, klepání a zastavení otáčení), tak jsem dal odkaz na tyto zajimavé stránky. Jirko mě hlava nebere proč jsem zase podle tebe udělal něco proti tobě. Jinak o těchto stránkách jsem s Pavlem hovořil již cca před 10 dny, že se mi líbí a jak to budeme dělat, abychom nemuseli přetiskovat co není naše a přesto dali alespoń trochu směraci na tyto stránky a i na jiné, kterých je všude tuny. Jen tak mimochodem, zrovna dnes se chystám podívat se v meditacích na ty tvé dny zmaru a zeptat se Stvořitele, jestli opravdu to má být takto, protože já to tak nemám. Tak opravdu nevím o co Ti jde. Jsem zvědav co řekneš až si o víkendu pořádně přečtu jedny velice zajímavé stránky, které se zdají sice chanelingové(osobně je moc neberu - obecně), přesto mne to zaujalo, pokud to bude alespoň ze 70% pravdivé, tak to zveřejním s vyznačením co je pravda podle nás(opět o tom hovoříme cca 10 dnů) a pokud to půjde na naše stránky, tak to bude opravdu proti Osudu co poslední rok cca produkuje, přitom kdybys ses neozval, tak by mne to ani nenapadlo, že je to proti vám-tobě. Jinak kdybys viděl kolik máme odkazu, které jsou super ve všech jazycích, tak nevím jak bys potom proti zase vystupoval ty osobně. Držím se pokud to jen trochu jde našich témat a ty doprovázím články, které se mi nechce psát, protože už jsou napsané a v . podstatě vystihují to o čem hovoříme alespoň doprovodně v našich článcích. Takže Jirko, zkus mi prosím napsat seznam témat které bych měl hlásit dopředu a já ti napíši svůj ediční plán cca na měsíc dopředu, nedělá mi to problém, protože asi takto jedeme 14- 30 dnů dopředu, podle toho kolik mám času i na tuto práci, krom toho co nás živí. Myslím, že nejsi dobře naladěn na to co děláme, docela tě chápu z hlediska psychologie, ale jako duchovního pracovníka už méně. Nevím co budeš dělat, až se snad rozjede redakční rada o počtu cca 8-10 lidí a začnou tvořit podle toho co už máme v hlavě cca 3-4 měsíce, to také mne budeš podezírat s kompilace tvých stránek? :-) Odešel jsem z diskusí Osudu, protože jsem viděl, že diskusní panel je okupován lidmi, kteří nemají co říci a přesto tam plácají nesmysly a ještě jsou považováni za za duchovní vzdělance. Proto si jedu svou linii předávání info, jde to sice pomaleji z hlediska oslovených lidí, ale oni se postupně k nám dostanou i díky jiným aktivitám, které rozvíjíme a rozvíjet budeme pro lidi.
Považoval jsem za nutné vyslovit výše uvedené, aby bylo alespoň trochu jasno, třeba i pro tebe.... Docela rád bych kdybys jasně deklaroval co chceš. Měj se :-)