O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Děje se něco ? - 1 ( Planeta X)

20.08.2010 09:18

Vážení čtenáři zařazujeme krátký úryvek článku z https://www.jinestranky.cz/clanky/2012---rok-transformace/nibiru-planeta-x--potvrzena-a-blizi-se-ke-slunci , který vřele doporučujeme pro je komplexnost ohledně použitých zdrojů a docela ucelený pohled na danou problematiku.

Otázka existence Planety X tedy Nibiru nebo po moderním názvu ObrazekNemesis, Marduk či dvojhvězdě našeho Slunce, tedy Hnědé trpasličí hvězdě, se střídavě probírá od roku 1984, kdy byla tato informace o objevu Cambridgeskou univerzitou učiněna veřejnou.

Od té doby však došlo mnohokráte k zesměšnění této tematiky, k bagatelizování možných následků i k zastírání existence jí samotné.

 

Proč, když většina hvězdných soustav bývá binární, tedy společenstvím dvou hvězd?

Prostá odpověď – panika, strach, neznalost dalšího vývoje a tím naprostý chaos a změny hodnot, které konzumní společnost nikdy nedovolí.

 

NASA a podobné prestižní společnosti samozřejmě mlčí, protože nechtějí být Obrazektímto nekonečným dohadováním o konci světa, Mayském proroctví a příchozích mimozemšťanech, raději vůbec zatíženi.

Potíž je v tom, že se čas naplňuje a bude se muset Světu stejně ukázat, s jakými kartami se hrálo.

Samozřejmě bude jednou z první z otázek: „Jak dlouho to víte a co jste prozatím udělali pro případnou prevenci a nápravu?

  

Průletu soustavy planet Nibiru/Nemesis zpět k jejímu dvojčeti – našemu Slunci, které je odhadováno dost těsně kolem naší Země – a otázky kolem proroctví roku 2012, začínají být v souvislosti s následujícími zjištěními opět velice aktuální.

 

Nebudu se opakovat, více nalezneme v odkazu níže, pouze zopakuji, že oblet Nibiru/Nemesis kolem své dráhy - orbitu - je přibližně 3600 let a naše Země mění přibližně každých 6000 let svou magnetickou polaritu (viz posun pólů Země zde: www.jinestranky.cz/stranka/2012---proroctvi ).  

Podle posledních zjištění lze předpokládat, že G1.9 dosahuje již téměř svého maxima na oběžné dráze, ve smyslu přiblížení k Zemi a Slunci, což by bylo dle zjištění a tvrzení NASA přímo fantastické. Nebuďme však vůbec optimističtí, protože Ruská strana (RSA – Russian Space Agency) naopak tvrdí, že objekt stále roste a tedy se přibližuje i nadále.

Diskusní téma: Děje se něco ? - 1 ( Planeta X)

Datum: 20.08.2010

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Trošku mne mrzí,

Ahoj Jirko, mohu potvrdit, že Luděk mi o serveru jinestranky.cz říkal již někdy před týdnem, že bychom z nich mohli něco přetisknout ... No a když si přišel s "poplašným" článkem : "A začalo odpočítávání... 9 dní silných výkyvů, ...", tak tam Luděk dal rychle právě tento, protože mu přišel v této věci (planeta X) jako rozumně podaný a vyvážený.
Nyní vidím, že je opravdu stejný jako Tebou zveřejněný, což ale nebylo úmyslem. Avšak tomu můžeš věřit nebo nemusíš, to je pochopitelné ... Holt asi budu muset sledovat Tvůj Osud pozorněji, ne jen občas přelítnout titulky a pak hlavně diskuse ... :-)
Kdyby pod tímto článkem již nebyla tato diskuse, klidně bych ho stáhnul a dal sem nějaký jiný na stejné téma jenom proto, abys viděl, že opravdu nepotřebujeme používat Tvé články (byť rovněž převzaté ...).
Takže asi tak.