O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Děje se něco? 27 (implantáty)

24.01.2011 10:27

Vážení čtenáři a čtenářky, dovolujeme si vám zde ukázat část rozhovoru na velice zajímavé téma, kterým jsou bezesporu implantáty. Celý rozhovor najdete na stránká www.exopolitika.cz a to konkrétně zde:

https://www.exopolitika.cz/news/rozhovor-s-dr-rogerem-leirem-implantaty/

 

Rozhovor s Dr. Rogerem Leirem - Implantáty

 

Rozhovor s Dr. Rogerem Leirem - Implantáty

 

The Bay Area UFO Expo je jednou z dalších významných akcí v oblasti americké ufologie. Každoroční konference probíhá již tradičně v kalifornském San José a i letos se představilo mnoho odborníků z různých odvětví současného výzkumu. O víkendu 30. - 31. října jsme v luxusním hotelu Fairmont mohli sledovat zajímavé přednášky, které byly tentokrát poměrně různorodé. Klasická ufologie je samozřejmě stále stěžejním tématem, ale současný světový trend nabízí široké spektrum nových teorií a pohledů na problematiku mimozemských civilizací. Zajímavou prezentaci nabídl například fyzik PhDr. Paul LaViolette, který podrobně popisoval svoji revoluční teorii o tom, že mnoho vesmírných těles - speciálně pulsary - je současnou astronomií zaměňováno za přírodní úkaz, zatímco údajně existuje dostatek důkazů o přesném opaku. Jeho odborný, akademický a zároveň nezaujatý pohled nabízí alternativní odpovědi na mnoho otázek, které moderní astronomie ignoruje. Paul LaViolette se proslavil také svojí teorií galaktické supervlny. Tento koncept znamená, že z centra naší galaxie se v pravidelných intervalech uvolňuje supervlna kosmické energie, která se pak šíří do všech stran. Paul se také pomocí měření vzorků vrstev ledu snaží dokázat, že tyto vlny v minulosti zásadním způsobem ovlivnily podnebí na naší planetě. Jako první též objevil vysokou koncentraci vesmírného prachu a zlata ve vrstvách z doby ledové. 

Dalším přednášejícím byl Nick Pope, novinář a televizní osobnost. V minulosti vedl UFO projekt pro anglické ministerstvo obrany a jeho přístup k utajovaným informacím a dokumentům ho přesvědčil o skutečnosti, že UFO-fenomén měl velkou důležitost pro vládu a národní bezpečnost, především z toho důvodu, že mnoho svědků byl vojenský a důvěryhodný personál včetně pilotů a vysoce postavených důstojníků. Jeho přednáška byla věnována rozboru setkání Royal Society, které proběhlo v lednu tohoto roku v Londýně. Této dvoudenní schůzky se zůčastnili představitelé NASA, ESA, chemici, astronomové, biologové a také teologové. Projednávalo se téma “ objevení mimozemského života a jeho dopad na současnou vědu a společnost “. Nick Pope byl přítomen a zúčastnil se všech jednání. 

Mezi jinými se představil také Giorgio Tsoukalos, který je producentem seriálu Ancient Aliens na televizní stanici History Channel. Je také vydavatelem časopisu Legendary Times a ředitelem AASRA - organizace Ericha von Dänikena pro výzkum mimozemské přítomnosti v pradávné minulosti na naší planetě. Na jeho poutavé vyprávění o záhadných místech na naší planetě navázal jeho kolega Jason Martell, který též diskutoval o prehistorických monumentech a důkazech o intervenci mimozemských bytostí ve starých textech a legendách.

Jako poslední uzavřel celou akci svou přednáškou v neděli večer Jordan Maxwell, legenda okultismu, konspirací a tajných organizací. Tradičně svou prezentaci zahájil slovy “nejprve než se pustíme do detailů, je potřeba, abyste si uvědomili, že nic z toho, co víte, co vás učili ve škole a co vidíte v televizi a médiích, není tak jak si myslíte “...

Česká exopolitika měla letos na konferenci své zastoupení a podařilo se nám získat dva exklusivní rozhovory. Nejprve vám představíme lékaře, badatele a odborníka na únosy  Dr. Rogera Leira.

 Dr. Leir je autorem knih jako Aliens and the Scalpel - First and Second Edition, UFO Crash in Brazil, Casebook Alien Implants, Chopped Liver a dalších, které byly publikovány mimo USA. Dr. Leir je považován za jednoho z nejdůležitějších badatelů v oblasti ufologie, který se zabývá fyzickými důkazy. Se svým týmem již provedl 16 operací na osobách, které se staly obětí únosu. Výsledkem těchto operací bylo vyjmutí sedmnácti samostatných objektů, o kterých se předpokládá, že jsou mimozemského původu. Tyto objekty byly zkoumány některými prestižními laboratořemi na světě a jejich závěry jsou šokující. Vzorky meteoritů, kombinace krystalických materiálů a kovů, biologická tkáň vyrůstající z kovových substancí a izotopické poměry prvků, které se nenacházejí na Zemi, jsou jen část výsledků těchto analýz. Dr.Leir také cestoval do Brazílie, kde provedl podrobnou studii případu havárie UFO ve městě Varginha. V roce 2007 se zúčastnil mezinárodní tiskové konference ve Washingtonu, kde třináct vojenských důstojníků zveřejnilo svoje zkušenosti s UFO. Dr. Leir provozuje svou privátní lékařskou praxi v Kalifornii již 43 let a je rozhodnut provést v budoucnu více operací a výzkumu na “unesených osobách“. Založil neziskovou organizaci pod názvem A & S Research Inc. Lidé, kteří mají pocit, že byli uneseni a že mají v těle předmět, který tam nepatří, nemusí za lékařské procedury platit. Vše je součástí výzkumu Dr. Leira o fyzických a biologic-kých aspektech únosového fenoménu.

 

Poznámka redakce:  k tomuto tématu se vrátíme v podobě v metodiky .... "Eliminace implantátů"

Diskusní téma: Děje se něco? 27 (implantáty)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.