O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Děje se něco? - 36 (Život a Svědectví ženy, která byla 72 hodin mrtvá)

11.04.2011 11:41

 

Vážení čtenáři a čtenářky, možná se vám bude zdát, že vám v poslední době předkládám samé podivnosti svým obsahem i projevem. Některé věci vám nemohu předat naprosto otevřeně, protože ještě nepřišel čas, ale chci přesto s vámi sdílet Pravdu z mnoha úhlů pohledu. Pravda v každém úhlu pohledu je nitěrná ve svém obsahu, není velkých Pravd, je jen jedna PRAVDA, která je však složená z mnoha odlesků skutečnosti a mystérií. Narazil jsem na video a to díky odkazu na zdroj, odkud čerpali své video, které stojí za to se shlédnout nejen jako zajímavost, ale především si prožijte to, co bylo umožněno díky Milosti a Milosrdenství Stvořitele Všeho a jeho Syna. Dívejte nejen očima, ale i a především svým Srdcem….

Zde je video, které je na www.osud.cz  odkaz na něj: https://www.osud.cz/andele-odvadeji-dusi-zemreleho-cloveka-do-nebe-video

 

Zde jsem našel odkaz odkud to pan Mašek čerpal, tak jsem se tam podíval a byl jsem doslova naveden na tyto videa: https://www.pomocnudznym.sk/tatiana_belous , která jsou svědectvím – výpovědí jednoho života ženy, která se vrátila do života po 72 hodinách své smrti.

 

Díval jsem se a vnímal o čem hovoří ne z pohledu hodnotitele, ale jako ten, který vnímá to, co říká jako zpověď. Nevnímám to jako bláboly fanatičky, nevnímám to jako účelové pojednání, vnímám to jako boží poselství na konci věků.

 

Jsou to symboly skutečnosti, prožitky činů, které vypovídají o tom, co všechno se může stát v každém okamžiku našeho prožitku v pozitivním nebo negativním módu.

Tato videa jsou dlouhá, ale stojí za to si je celé projít a nastavit si je jako osobní zrcadlo v konfrontaci co žijeme a co konáme k sobě i k jiným, prostě jací skutečně jsme…!!!

 

Ti co s námi cvičili, mají možnost nejen kontroly ve svém CHDS, ale i možnost ptát se svého vnitřního Krista, své vnitřní Boží Přítomnosti skrze jednotlivé úrovně Vědomí, každý podle toho co doposud byl schopen dosáhnout, co je pro vás každého z tohoto odkazu na videa důležité…!!! Osobně to beru jako možnost hlubokého zamyšlení se nad sebou a svými skutky v prožitém životě. Nikdy není pozdě a nápravu věcí, které jsme tzv. neodžili podle Zákona Lásky.

 

Přeji každému z vás osobní vedení vašich Průvodců v plnosti vašeho vnímání a zároveň Požehnání, Ochranu a Vedení Kristem a Stvořitelem Všeho, při vnitřní analýze toho co jsme prožili a co žijeme…

 

S přáním Světla Lásky

                                                  LK

Diskusní téma: Děje se něco? - 36 (Život a Svědectví ženy, která byla 72 hodin mrtvá)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.