O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Detoxikace pomocí zvuku

12.05.2011 10:34

Vážení čtenáři a čtenářky, mám pro vás ještě jedno zvukové video, které doporučuji používat na detoxikaci celého těla nebo "jen" třeba části či orgánu, například játra, břicho, močový měchýř, lymfatický systém atd. Lze tím také detoxikovat vodu, což provádíme před strukturováním....

 

Video naleznete zde: https://www.youtube.com/watch?v=H73UOgudPD0

 

 

 

 

 

   

Jak provádět detoxikaci?

Nejprve spustíme detoxikační zvuk buď přes stereo sluchátka (malé nádobky typu sklenice, karafa), která vložíme na nádobku s vodou. Minimální doba detoxikace = působení zvuku je podle velikosti objemu vody :

a) sklenice, karafa - 5  minut maximálně

 

Zde použijeme reproduktory nebo reprobedny směrované na objekt působení (intenzita podle možností a s ohledem na  okolí)

 

b) 50-ti litrový sud cca 10-15 minut

c) přímo v těle 10 minut

Video je dlouhé cca 5 minut, takže na tělo stačí dva cykly a na 50-ti litrový sud 3 cykly. U menších nádobek s vodou se vyplatí i celý cyklus detoxikace, pokud máte dostatek času.

 

Příklad:

 

"Milá vodo, vkládám do tebe zvuky určené pro detoxikaci, abys byla čistá jako  křišťálová studánka. Očisťuji tě  ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého !" 

 

"Milá játra, vkládám do  vás zvuky určené pro detoxikaci, aby vás detoxikovali od všech toxinů. Očisťuji vás  ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého  skrze použité zvuky a vodu v celém svém Mikrokosmu!" 

 

 

Poznámka:

Čím více budete pracovat s detoxikačními zvuky a provádět s ní  praktickou detoxikaci  orgánů a částí těla , tím snadněji budete schopni pracovat přímo s nejen celým tělem, ale i s celým svým  Mikrokosmem společně s aktivovanou vodou. Dostanete tím obrovský nástroj k vlastnímu zdokonalení , zdraví a čistotě...

LK

Diskusní téma: Detoxikace pomocí zvuku

Datum: 29.12.2011

Vložil: ROCKY@seznam.cz

Titulek: zvuk

prosim nejde mi na skipe hovorit s prateli,my ho slysime ale oni nas ne dekuji za pochopeni z pozdravem rocky-123