O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Nejen diskuse s "Emilem"

15.08.2011 10:46

Přetiskujeme diskuzi, která vznikla pod článkem Vzpomínky na (blízkou) budoucnost 3 ? . Aktivně se zde rozjela především diskuse s jakýmsi Emilem. Přestože máme v redakci silné tušení, o koho se jedná, resp. z jakého okruhu lidí nejen tento Emil, Karel L. a několik dalších nicků z některých starších diskuzí pochází (a vysvětluje to i motivaci a zaměření těchto reakcí), nebudeme nic v tomto smyslu naznačovat. Ať si dotyčný človíček (okruh lidí) i nadále myslí, jak je krásně skryt za anonymitou internetu a jak nás doběhl/i ve vytváření zdání, kolik různých osob na nás kriticky reaguje.

Kolega reagoval na kritické až provokativní příspěvky velice poklidně a dosti obsažně, tudíž zde zaznělo vícero odpovědí na mnohé otázky. A to od směřování našeho webu až po aktuální dění ohledně Vzestupu. Nejsme zastánci neustálého opakování, toho co již bylo řečeno. Proto také tento přepis diskuse, proto také odkazy na naše starší metodiky, proto také odkaz na převzaté texty, pokud obsahují něco s čím souhlasíme, jen to třeba podávají jinými slovy, nebo v rámci jiného sdělení. Nejsme však zpravodajská agentura, abychom denně přinášeli nové a nové zprávy o tom "jak je svět špatný a zkažený", od toho jsou jiné weby.

Nemáme rovněž tolik času na web, jako ho např. mají ti co si z toho udělali živnost, protože děláme normální jinou práci a provoz webu naopak dotujeme z vlastní kapsy. Mnoho svého pracovního času věnujeme snaze zajistit prostředky na některé projekty, které by lidem pomohly zejména v oblasti jejich zdraví, a to za velmi rozumné ceny. To jaký byznys (nadměrné ziskové marže) si někteří podnikavci udělali z různých léčebných terapií a přírodních preparátů je neskutečné ... Bohužel se nám do dnešního nepodařilo tuto materiálně technickou základnu (pro mnohé projekty) vytvořit. Toto celé zmiňuji z důvodu naznačení toho, čím se také zabýváme a proč také nemáme tolik času pro web a neustálé vysvětlování a opakování již řečeného.

Přes výše uvedené se chce kolega k níže uvedené diskusi vrátit souhrnnějším vyjádřením, kdy to bude, Vám však opravdu v tuto chvíli neřeknu ... :-)

Za redakci Rahunta.cz

Pavel N.

 

 

 

Datum: 12.08.2011

Vložil: Karel L.

Titulek: směr

Nějak chybí tomuto webu směr, kam jdete pánové?.....

Ukazatele vašich textů vedou do prázdna a stále více odkazů ne net, spíše než na osobní pohledy a směrování?!Kurs lodi je kolem dokola...

Snad je to i pochopitelné, není čas na legrace, ale je čas uvážit co lze zveřejnit!
Nakonec toho moc nezbývá, že?
Mnoho rozvahy do dnešní složité situace, přeje..:-)
Karel L.

 

 

Datum: 13.08.2011

Vložil: LK pro pana Karla L

Titulek: Re: směr

..... jdem a snažíme se co nejvíce lidí nasměrovat do 5.,6.a 7. dimenze a vy jdete kam? Stačí vám jen 4. ? (dělám si legraci) Nebudeme přece za každou cenu psát o věcech které jsou známé! Jinak sami - sám se dávám dohromady k závěrečným fanfárám a pozvání na slavnost. Zároveň dělám vše proto, aby nemuselo lidstvo projít osobní účástí na kataklyzmatech a mohlo se na to "jen" dívat z vyšších rovin. Ukazatele našich textů ukazují kudy a jak jít, ale za nikoho to nelze odejít!!! Pokud vám není něco jasné ptejte se, rád odpovím bez vytáčení! Pokud se čtenáři neptají, já s tím nic neudělám.... je na každém aby se ptal. Výmluvy den po té nepomohou, vše měl každý z vás na dosah ruky. My vás orientujeme na spojení s vlastním božstvím, další znalosti přichází z mnoha i pozemských zdrojů....

 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: Karel

Titulek: Vkládání komentářů

Je zde dobré, že je možné vložit názor a dostane čtenář odpověď:-)

To je vskutku ojedinělá věc! Karmický děd vševěd z NDC debatu zatrhnul, neb se mu pak náhle zhroutil jeho imaginární svět. Jinde se drsně lopatami tříbí zrna od plev:-)
Tak ať vám to zde s odpověďmi dlouho vydrží...Karel

 

 

Datum: 12.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Každej tu svou...

Je fajn, že se vám hodí tahle interpretace do krámu, ale je mimo realitu. Mayský kalendář totiž končí až v roce 2117.

 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Každej tu svou...

Je možné že se vám to tak jeví s tím, že se nám to hodí do "krámu", ale ono pokusu vše bagatelizovat v mnoha směrech bylo zde již mnohokrát a komu to má posloužit neřeším. Co dostáváme a s čím se shodujeme, to zveřejňujeme, abychom nemuseli vše psát a především to co již napsáno bylo. Jinak, že by vlastní uživatelé kalendáře nevěděli kdy končí jejich kalendář? Četl jsem stať napsanou chytrolíny, kteří vědí vše nejlépe a zvláště pokud je to na objednávku...!!! No nic mějte se pěkně a i tak díky za osobní názor a postoj...

 
 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Každej tu svou...

Fajn, on dnes totiž není problém prosurfovat net a najít si podklady pro sebevětší bludy, takže se nezlobte, že šťourám. Když koukám jaký máte problém dopsat jeden článek co se vám ztratil, tak mě napadá, že opravdu "nemáte", ale jen "dostáváte" - jako každý channeller...

To co pompézně slibujete na svých stránkách už opravdu není legrace. Vaše ublíženecké přetahování s Maškem a posléze s Novákem, taky lecos vypovídá...Nu což, následující půlrok jasně ukáže, jestli jste Luďku Kováči další falešný prorok, nebo skutečný zvěstovatel. Zatím přežíváte na umném slepování cizích výplodů, ale okamžik pravdy se blíží...

Ještě k Mayskému kalendáři...Jaké chytrolíny a jakou stať máte na mysli? Buďme prosím konkrétní. Mlžení už bylo dost.

 
 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Každej tu svou...

1. pro mne není důvod se zlobit a pokud jen trochu jste tak empatický jak jste nyní předvedl, tak pak je mi jasno (smích). Ten článek... respektive ukázku jak cvičit prakticky jsem psal z chodu, nevím jak vy ale já jsem od přírody v podstatě líný člověk a nerad píši dvakrát jednu věc (ani kněz dvakrát nekáže) a chtěl bych vidět vás , když byste cca 12 týdnů nespal a splašila by se vám lymfa a vylila do mezibuňečného prostoru... takže klídek :-)

2. Může se stát, že nakonec budu tím falešným prorokem, ale s ohledem na to co se děje, jaké dostávám úkoly, co vidím, slyším a cítím tak snad ne.Nejsem sám kdo dostává podobné info a skládá se to jako puzzle do jednoho obrazu. Můj velice dobrý přítel a bratr z Ruska také říká že to bude o rok a kousek později, ale nakonec když se ptá přesně dostává stejné odpovědi jako já. Takže opět klídek, pracuji tak jako bych tu měl být ještě sto let, ale připravuji se na odchod i třeba cvičením dematerializace a využívání NŽE v praxi se stanovením poměrů SŽE a NŽE (5:3,7:3,10:1 atd.) a prosím nevnucujte mi své představy a dojmy. Buď mne berete a nebo neberete, já osobně o to nestojím. Neznám vás a nebudu si domyšlet podle dikce kdo jste. Pokud chcete , zajděte k nám na firmu a můžeme diskutovat o mnoha věcech. To že mnohé skutečné poznatky nepustím do éteru naplno, vychází z povinnosti mlčet a pokud se někdo otře o tyto znalosti alespoň trochu, orientuji na tento článek, knihu, video atd. Poznat však zlatý valounek v hlušině, musí každý sám. Už mne nebaví učit neúmětele, kteří pak všechno převrátí a nebo zadupou do bahna nevědomosti...!!!

3. Měl jsem na mysli tzv. vědce co "odhalili" nepřesnost skutečného konce MK. Určitě si to najdete sám :-).Jinak s tím mlžením bych začal pane Emile u sebe, řekněte kdo jste, kolik vám je skutečně let, komu straníte, co chcete dosáhnout atd a pak jistě bude i méně mlžení. V každém případě nebudu již nikoho učit o věcech , kterých se týkají mystéria pokud na to nebude připraven!!! A už vůbec ne v přímém přenosu!!! .... od toho jsou jiní :-)

 
 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Každej tu svou...

1. Ach jo, už i proroci zlenivěli...S lymfou v mezibuněčných prostorech žiji odmala a potíže mi to nečiní, ba naopak. Jestli ta vaše lenost není náhodou i příčinou splašené lymfy... ;) Á propos, odkdy mají zkušení mágové světlé strany problémy se svou rovnováhou?

2. Ano, ta pravděpodobnost tady je a nemalá. Mentální konstrukty pár jedinců bez odezvy v realitě - i na tom se dá ujet...Dovedete vy si chlape vůbec připustit možnost, že jste všichni vedle jak ta jedle? Že ohlupujete sami sebe a také ostatní?
Děkuji za pozvání, ale přes půl světa se jen kvůli vám smýkat nehodlám. Budu radši, když pustíte ty skutečné poznatky naplno ven a nebudete se neustále schovávat za něčí převzaté výplody, jako třeba za ty autistické tlachy z Amezdasu a Anjelské...

3. Nevidíme důvod proč nevěřit bratrům Böhmovým výsledky jejich práce. Sedí jim to i astronomicky.
Jistým buditelům se to holt nehodí...

:-) Kolegové naznačovali, že jste prohnaný, ale předčil jste má očekávání.

 
 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Každej tu svou...

1. ...ach jo tak to jste asi Mimoň, když vám to svědčí (viz lymfa), je vidět že nevíte nic a děláte soudy :-)... Pokud vaše Mimoňstvo mne odkáže nějaké vaše stránky, ať mám se kde poučit, tak prosím, rád si přečtu do vás něco co bude hodno vašeho posudku :-)... vám asi nic nic neříká převzít čast bolesti a utrpení na sebe jako pomoc bližnému, že :-)???!!!

2. Kdyby člověk neměl pochybnosti, které však v čase a prostorech si přece jen ověří, byl by na to asi tak blbě jako nyní vy, ale naštěstí mám velice dobré průvodce a především Vedení!!! Pokud přijedete, přijedete kvůli sobě, ne kvůli mě a pokud vám to za to nestojí aniž byste se přesvědčil, tak pak proč vedeme tyto hovory pane Emile nebo jak se skutečně jmenujete?Dvě "Ačka" nechte být jsou tam velice čisté duše se snahou pomáhat. Mají své úkoly a plní je na rozdíl od vás velice dobře....!!! Ode mne již na veřejnosti se nic nedozvíte, pokud k tomu nedostanu přímý pokyn!!!Každý má své možnosti jak se dozvědět co je objektivní realita té či které úrovně.

3. Věřte si čemu chcete, včetně dat která použili br.B. Neberu vám to... zkuste pozorovat děje, které budou již tuto středu 17.8.2011 ... měla by to být první vlna - začátek 28.8. to bude kulminovat....
Jinak držte se neprohnaných svých kolegů, ti vám jistě pomohou, pak se na ně můžete vymluvit, že vám to říkali oni, a vy nic ... vy muzikant... :-)
No nic mne tato diskuse nebaví, přijďte s něčím konkrétním a především bez arogance z toho všeho vyzařující, můžeme probrat mnohé, ale jinak je to pro mne i pro vás ztráta času ....

 
 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Každej tu svou...

1. Zkuste se dovzdělat například zde:
https://anat.lf1.cuni.cz/souhrny/bakz_15.pdf

https://szskm2a.wbs.cz/somatologie/srdce__cevy/mizni_system_____lymfa__tkanovy_mok____.pdf

O něčem takovém jsem vskutku slyšel, ale né tak jak to prezentujete.

2. A něco sám za sebe byste neměl? Jak dlouho už žijete v této iluzi vlastní vyjímečnosti? Co vy vůbec víte jaké má kdo úkoly? :-)

3. Věřit můžeme čemu chceme. Nic to nemění na tom, že fakta jsou daná. Opět se můžete dovzdělat, abyste příště předešel účelové manipulaci se čtenáři: https://www.andulla.cz/ObjevyAZahady/Omyl2012.htm

:-) Píšu si je do kalendáře, ale nic mimo meze kauzality nečekám...

 
 
 

Datum: 13.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Každej tu svou...

1....dozvěděl jsem se (smích)
2. .... v iluzi žiji již 54 let a vy? (smích) ... no něco málo o úkolech svých i bližních sem tam vím....
3. .... stránky www.andulla.cz nejsou špatné, ale zrovna tenhle článek je typicky účelový a v podstatě nic neříkající, ale třeba nejsem zrovna dost objektivní :-) ....

17.8. vše začíná a třeba tak nějak nenápadně .... :-)

 

 

Diskusní téma: Nejen diskuse s "Emilem"

Datum: 25.08.2011

Vložil: Karel

Titulek: Názor

Ačkoli netuším kdo je Emil je zřejmé, že se v mnoha jeho výrocích shodneme. Zvláštní, že! ?:-)

Tedy jakýkoli názor , který není v souladu s několika editory webu je ihned napadán? Dobrá! Nevidím nic neslušného ani nespořádaného na jeho počátečních komentářích. Spíše reakce od vás je podivně kyselá, jezte méně kyselých okurek!

Tímto článkem jste použil stejné nástroje a trapné výkřiky do prázdna jako používal jakýsi pomatený fanatik pan Novák z NDC. Máte k sobě blíže než se zdá.
Proletáři všech zemí, polibte si....!:-)

Datum: 16.08.2011

Vložil: David Ošťádal

Titulek: Díky mé Lásce jsu tady!

Chci vám poděkovat za všechno co pro nás píšete, schrabujete, čtete, učíte se a jasně s přehledem píšete...Díky tomuto webu jsu dnes úplně jinde a to stojím stále na stejné Zemi. Urychlujete průběh duchovního učení o 100% Ještě jednou děkuji a vím že to půjde i nadále hladce. Věřím vám, respektive nám ;-)

PS: Doufám a chci abyste se už přestaly vysvětlovat zbytečnosti jak na téhle stránce..až mi to nedalo a musel jsem sem napsat...
Chci jen připomenout že jste vyjímeční v urychlování duchovního učení a ne ve vysvětlování proč jste tu....kdo jste... a tak dále....!!!!!

Ten kdo je napojen na Lásku naší Země ten se řídí srdce a ne myslí tudíž ho zajímá co se o sobě dozví nového aby zase pokročil...

A ten kdo chce otravovat tak ať otravuje mi ho necháme, ale ať si uvědomí že pravým důvodem návštěvy tohoto webu je jeho vlastní "svědomí" kterého navedlo sem, napojit se na "vědění"! AMEN

Datum: 16.08.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

Díky za názor - v podstatě s Vámi souhlasíme. Někdy se ale prostě nedá na určité věci nereagovat ... :-)

Datum: 16.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

Že vy si tady píšete ty pochvalné reakce sami? Podle citu pro psaní měkkého a tvrdého "i-y" to vypadá, že si tady LK udělal sám sobě agitku.

Nic ve zlém pane Ošťádal. Jen jim dávám ochutnat jejich vlastní paranoidní myšlekové pochody...Ono není težké spojit si účelově souvislosti a udělat z toho závěry jaké zrovna potřebujeme že?

Datum: 17.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

Není nad smečování a protismečování, no jo no... podle sebe soudím jiné,že?! LK nemá zapotřebí si dělat cokoliv agitního typu, to jste ještě nepoznal?Zatím jen vy zde manipulujete s s rádoby znalostmi, které jaksi nejsou vidět. Pokud chcete ohromovat svými argumenty, tak je předložte v polemice, kterou třeba odstartujte v podobě vlastního článku, klidně vám to zde zveřejníme a pak můžeme diskutovat o nesmrtelnosti chroustů.Jinak hrajete na falešnou strunu pane Emile nebo kdo jste skutečně :-)....

Datum: 17.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

Samozřejmě, diskuze jsou dobré zrcadlo pro všechny zúčastněné. V tom kdo s čím a s kým manipuloval bude již velmi brzy jasné.
Pokud jsem si všiml, ani vy jste nikde neprokázal žádné opravdové znalosti. Kopírovat odjinud umí každý Mašek a překrucovat každý Novák. Vy jste je předčil oba, protože zvládáte oboje.
Nemám čas ani chuť psát nějaké rozbory vašich textů a polemizovat s někým kdo je ve skutečnosti jasnovidný asi jako můj palec u nohy...To je ostatně dobrý námět na menší meditaci o podstatě prodělaných domnělých útoků. Berete si do huby od Pánaboha, Krista až po matku Zemi...Jestli to všechno nebyl jen trest za rouhání...

Datum: 17.08.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

Nyní jste skutečně prokázal o sobě absolutně vše, vaše rozlišovací schopnost podle mne vychází z vlastní zabzděnosti, jinak to není možné :-)!!! Pokud jste nepochopil učení, které bylo nyní zpřístupněno a které nikde nebylo nikdy takto veřejně ukázáno. Jestli tohle je vaše schopnost poznat a poznávat, tak myslím že je hodno tak vývojové vlny, která teprve má nastoupit!!! To že nemáte schopnost nejen pochopit podstatu Vědomí a práci s ním, dále skutečnou tvorbu od domnělé atd. je jen vaše nynější slabost ducha, kterou snad někdy v čase a prostoru překonáte. Opět říkám : " ... již nebudu učit veřejně neúmětele!" Na rozdíl od vás , já vás nepotřebuji a až bude čas rozeznání kdo se s kým setkal, budete vy ten který se bude stydět za to co jste promarnil....Howk, už nebudu na váš nick reagovat...!!!

Datum: 18.08.2011

Vložil: Emil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

LomiKare LomiKare, do roka a do dne(spíše již dříve)...

Tím ojedinělým učením myslíte ty zkratkovité elaboráty? Ten příkazový řádek MS-DOS? Ty vykrádačky Mistra F. Bardona a dalších? Opět slepenec a žáden originál...

Použiju slova vašeho soukmenovce Azarina: "Duchovní cesta už je dávno napsaná a tak logicky kdo chce, může si najít pro sebe dostatek informací."

Má svatou pravdu. Vše je na vůli a chtění jednotlivce. Vždy to tak bylo a bude nehledě na vývojové vlny.
Lidé bděte a nenechte se zmanipulovat tímto samozvaným spasitelem a jemu podobnými.

Tady už rozum zůstává stát. Za koho se to proboha považujete, že byste měl být pro mne a pro kohokoliv jiného tak nepostradatelný?

Datum: 19.08.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

Emile, z Vašich reakcí přímo čpí zapšklost a tady už je zbytečné reagovat. Ponecháváme proto na čtenářích, ať si sami vyberou čí příspěvky jsou pro ně přínosné a čí ne ...

Datum: 25.08.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky mé Lásce jsu tady!

ahoj
pro mě jsou přínosné všechny příspěvky,furt se učím
@
...............

Datum: 16.08.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Mayský kalendář

Především je dobré zmínit, že duchovní cesta není o termínech, ale o konání. Je to proces vnitřního růstu a vzestupu naprosto nezávisle na jakýchkoliv okolnostech a tak k onomu povznesení může dojít kdykoliv. Určitě ne v souvislosti s Mayským kalendářem nebo jakoukoliv jinou skutečností. Dohadovat se o tom kde je onen nejzazší bod kam až můžeme na své pozemské cestě dojít má stejný význam, jako zkoumání jízdního řádu na zastávce. Pro toho kdo přijde včas, nepředstavuje odjezd autobusu žádný problém. Pro toho kdo přichází pozdě, je marné zkoumat jestli autobus odjel o minutu dříve nebo později. Naším hlavním cílem je tedy dosáhnout takové roviny poznání, kdy se pro nás odjezdy autobusů stanou jen informací určenou hledajícím. Můžeme ji zprostředkovat dál a nebo se na to vykašlat a nechat je ať si hledají sami. Naše touha jim pomoci a ukázat co mohou nebo mají udělat je dobrovolná a neznamená, že budeme vyznavači nějakého směru a za každou cenu den co den sepisovat kýbl moudrostí. Duchovní cesta už je dávno napsaná a tak logicky kdo chce, může si najít pro sebe dostatek informací. A pokud neví a zeptá se, Luděk nebo někdo jiný rád odpoví. Když se setkám s někým kdo má zdravotní problémy, pokusím se pomoci pokud jsem toho schopen. Pokud se rozhodnu mu na jeho problémech demonstrovat svou intelektuální převahu jsem kretén.

Záznamy: 1 - 11 ze 11