O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Hilarion, 6. – 13. 11.2011

06.11.2011 16:26

Milovaní.

Nyní se posouváte výš než kterýkoliv jiný energetický týden a je velmi důležité, aby jste během tohoto období zůstali uzemnění. Bude pro vás velmi prospěšné být v kontaktu se samotnou podstatou rodiny stromů a pobývat v Přírodě. Také vám pomohou koupele v teplé vodě s příměsí síranu hořečnatého či s mořskou solí udržet své aurické pole v dobrém stavu. A samozřejmě, tím nejdůležitějším stále zůstává, udržovat své myšlenky a záměry na vaší nejvyšší vizi sebe sama a vašeho Světa, neboť to, na co se zaměříte, stvoří Novou Zemi Prvotního Světla, jež se projeví na Zemi. Buďte tady a teď a zodpovědní tak jako ti, kteří jsou tohoto jevu spolutvůrci.

 

Přecházíte do vyšších dimenzí Lásky, což následně bude mít různým způsobem vliv na každého jedince, ale zcela určitě půjde o hluboce pocítěnou zkušenost. Starosti a znepokojení, které byly neseny v srdcích Všech, budou rozpuštěny, vděčně propouštějíce poslední zbytky třídimenzionálního vědomí, a tak budete moci postoupit do nového vyššího stupně jednoty se svými Andělskými Já, aby měly co největší účinek uvnitř každého z vás a tím na vaše každodenní životy. Z tohoto místa uvědomění a vědomí se dostaví zplnomocnění ke spolupráci a spolutvoření nové Země, právě té, na níž se Všeobecné vědomí může stát naší realitou.

Mnoho z těch, kteří pracovali, budou prožívat chvíle prozření a budou rozšiřovat své znalosti do vyššího stupně vědomí právě probíhajícího příznivého období, aby tak vytvořili více krásy ve Světě s naší Láskou. Tím jak si více uvědomujete vrozené vzorce vyjádření, jež je nutné ve vašich přáních změnit proto, aby jste objevili více Všeobecného vědomí, tím větší množství Světla bude moci vstoupit až do samotných buněk a jakmile toto nastane, bude možno spustit navýšení vašeho vícedimenzionálního operačního systému. Cvičením pozorování sebe sama z vyšší perspektivy vám napomůže udělat větší krok do vyššího vědomí ve chvíli, kdy začnete chápat, jak se vyhnout starému paradigmatu a stvořit svou novou skutečnost.

Milovaní, vše je jen o vás, vy v sobě máte ohromný potenciál. Zrna, která zaséváte na nové Cestě, na které záříte, zakoření a porostou podivuhodnými a nádhernými způsoby, jež přinesou Jednotu uvnitř vás a poté se budou šířit dál do Světa kolem vás. Vy jste katalyzátory, jež podporují tvořivou a mírumilovnou změnu tím, jak postupujete vpřed ve svém pravdivém, pravém Já, čímž pomáháte posilovat ty, kteří se nachází ve vaší sféře vlivu, aby viděli své vlastní neomezené možnosti. Když je posílen Člověk, pak dochází k energetickému ovlivňování, které se děje mezi ostatními členy vaší Rodiny a poté všichni žijí a usilují o to, být svými nejvyššími a nejlepšími Já.

Popravdě říkáme, že to nejlepší teprve přijde, a váš záměr během těchto nejpříhodnějších okamžiků spolu-účastnit se, značně pomáhá celému Stvoření ve směrech, které si nedokážete představit. Následujeme vás bok po boku, při odkrývání vašeho rozvoje.

Do příštího týdne…

JÁ JSEM Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff
Z www.therainbowscribe.com pro www.vzostup.sk přeložila Karel

Diskusní téma: Hilarion, 6. – 13. 11.2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.