O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Inelia Benz: Cítíte strach, hněv nebo stres?

02.05.2013 21:03

V pátek 5. dubna 2013 jsem cítila příznaky HNĚVU v kolektivní vibraci. Hněv postupně dramaticky a drasticky sílil a přinášel chaos a boje do života mnoha citlivých lidí na planetě. Celé to vyvrcholilo v úterý 9. dubna. Důkladně jsme to nahlédli s dalšími vidoucími a lidmi pracujícími s intuicí a viděli jsme, že to byla mocná energie „dělání“ a „dosahování“, která byla nějakým způsobem uměle využita stínovými částmi našeho já tak, aby se změnila v hněv a nálady typu „už toho mám dost“. A to doslova „už toho mám dost“, s pěstí hrozící k nebi, zamračeným výrazem a zuřivou pěnou u úst!


Tyto umělé vlny byly mohutné a ošklivě kolektiv zasáhly. Navíc byly zesíleny médii s jejich zprávami zaměřenými na probouzení vzteku. Ale to nebylo všechno. Neklid pokračoval i po úterý a měnil podobu. V pátek 12. dubna 2013 jsme byli opět uměle zasaženi, ale tentokrát STRACHEM. Ten postupně sílil, až vyvrcholil v úterý 16. dubna. Opět byl zesilován médii s jejich zprávami zaměřenými na probouzení strachu. Projevuje se jako stres, podrážděnost, ostražitost, pocit, jako kdyby nás někdo měl každou chvíli udeřit do hlavy nebo vrazit nám nůž do zad, zabít nás, mučit nás. Případně se projevuje jako energie typu „něco strašného se má stát“.


Když jsem energii strachu umožnila existovat a zpracovávala ji, všimla jsem si něčeho velmi zajímavého. Vibrace strachu byla opět umělá, stejně jako vibrace hněvu předešlého týdne. Ale tentokrát jsem si uvědomila, že energie čchi, která ji nesla, byla na ní nezávislá. Tato energie čchi byla mocná, silná, velmi „horká“, naplněna světlem, čistá a průzračná. A byla v každé buňce mého fyzického těla. Byla v každém genetickém vláknu, v každé molekule.


Uvědomila jsem si, že to, co se stalo, byl prostě záměr, který jsme měli minulý rok – a který máme v tomto roce. V minulém roce bylo naším záměrem stáhnout si nový operační program RADOST/SVĚTLO/LÁSKU a inkarnovat, vtělit naše vyšší Já do svých těl. V tomto roce je záměrem BÝT radostí/světlem/láskou, být našimi vyššími Já na fyzické úrovni. A ono se to děje! Síla, čchi, je čistá. Zátěž umělých vibrací vychází z našich vlastních fyzických těl, z jejich molekulární a genetické struktury, jako „hrůza ze změny“. Naše fyzická těla jsou KRMENA znečištěním a fyzickými těžkostmi na planetě a nyní se BOJÍ změny, kterou podstupují. Jsou jako krásní dostihoví koně, kteří zakoušejí něco, co nikdy předtím nezažili, a jsou z toho proto zmatení, vystrašení, kopou a snaží se uprchnout.


Co můžeme dělat? Zaprvé nechme naše těla vyjádřit svůj hněv a strach. Nechme tuto vysokovibrační „čchi“ existovat v našich fyzických tělech. A jednoduše to pozorujme. Brzy se začne oddělovat: čchi se stane vířící energií a strach nebo hněv prostě zůstane emocí. Tato emoce, pokud ji necháme existovat, se rozpustí. Vířivou energii nechme narůstat a po celou tu dobu dávejme svým tělům najevo, že jsme tu pro ně a že jsou v bezpečí. Případné myšlenky, že jsme oblafnuti, podvedeni, lapeni, zneužiti, zotročeni a strženi nechme existovat a pozorujme je. Poděkujme jim. Zpracujme je. Podívejte se, odkud čchi přichází. Jestliže to vypadá, že přichází zvenčí, zpracujte projekci své vlastní síly na „vyšší bytost“. Jestliže promítnete svoji vlastní sílu ven, může to být použito proti vám. Jestliže to vypadá, že čchi přichází z vašeho vlastního těla, potom ji vylaďte. Může vycházet z každé buňky, z každé molekuly. Nebo z vašeho srdečního centra. To není vnější. Pamatujte, že síla se sama o sobě nikdy nepokazí. Jsme to jen my, kdo ji užije pro sebe a ze své svobodné vůle, nebo ji může předat něčemu nebo někomu jinému, ať si s ní dělá, co chce. A to je jádro příčiny tohoto strachu stínových částí našeho já. Naše fyzická těla se jednoduše bojí neomezené čchi, protože necháváme druhé lidi používat ji na náš úkor. Případně ji také používáme sami sobě na škodu. Kdykoliv byla v minulosti do našich těl inkarnována tato čistá čchi, byli jsme – naše těla byla – spálena na hranici, mučeno, utopena a vražděna mnoha bolestivými způsoby.

 

Můžeme si vybrat BÝT touto čchi bez stínových částí já, která jí cokoliv přikazují, nebo můžeme říci, že nejsme připraveni a požadovat, aby čchi přestala existovat a my mohli fyzicky zůstat takoví, jako dosud. Prozatím nemusíte energii čchi používat, pouze jí BÝT. Umožněte molekulám našeho fyzického těla existovat jako čisté, průzračné, svobodné, čchi. Vdechujte, vydechujte. Existujte jako vysokovibrační, čiré, nedefinovatelné čchi. Jestliže jste zapomněli, jak komunikovat či spojit se se svým fyzickým tělem, použijte cvičení na znovuspojení s fyzickým tělem z kurzu Ascension 101 (www.ascension101.com ). Můžete se znovu spojit se svým tělem a pracovat s ním svobodně v průběhu přechodu. Můžete také použít další nástroje ke znovuspojení s fyzickým tělem nebo vyhledat nové na internetu. Ujistěte se ale, zda to, co jste si vybrali, je nástroj pro vás samotného a nejste při tom závislý na žádném guru, mistrovi, učiteli či systému víry a nejde o propagované „jediné řešení“!


Nemohu se dočkat, co ucítím v kolektivním vědomí příští pátek! Ať je to cokoliv, pamatujte si, že když s tím budete v klidu sedět a umožníte mu to existovat, můžete to pozorovat, rozplést a oddělit od své skutečné energie/síly.

Sdílejte tuto informaci s jinými, neboť mnoho lidí si myslí, že jsou jediní, kdo prochází skrze tyto vlny silných negativních emocí. Ať co nejvíce lidí ví, že nejsou osamocení a bezmocní. Uvědomíme-li si, co se děje a jak naše těla reagují, vezmeme si zpět svoji sílu. Žádné umělé či médii vyvolané negativní emocionální vlny v lidském kolektivním vědomí nás nemohou zastavit z fyzické proměny v ty, kým skutečně jsme. Mocné, věčné, božské bytosti. Objímám, Inelia.

 

Překlad: Terezie Dubinová, www.oheladom.cz
Originál článku: https://www.ascension101.com/cs/home/ascension-blog/75-april-2013/340–have-you-felt-afraid-angry-or-stressed-recently.html

 

Diskusní téma: Inelia Benz: Cítíte strach, hněv nebo stres?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.