O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Kdo je skutečný nepřítel ?

25.10.2010 13:24

Vážení čtenáři a čtenářky, opět jsme strašeni ztrácením se geomagnetického pole a různými dalšími pitomostmi, které jsou spíše zdrojem živení nějakého serverového Egregora, který má žít z vašich strachů a vsugerovaných pocitů. Marně jsem popisoval důvody problémů, jako reakci cca před půl rokem, a to minimálně na problémech některých jednotlivců. Pokud člověk má nevyrovnané jednotlivé roviny a těla v MET (materiálně éterickém těle) po stránce jednotlivých energií (především elektromagnetická fluida v tzv. MET astrální matrici a nejen jich) + (CET astrální matrici a v CET samotné, především živly a životní energie-ŽE), nemůže se divit, že v určitých energetických výkyvech (Slunce, Měsíce, Země, ostatních planet naší sluneční soustavy, ale i vlivy z Galaxie, respektive z jeho Centra a ramen) dochází k zesílení jeho nerovnováh.

Poznámka: CET = citové a emoční tělo

 

Pokud tedy má někdo problémy, v takových to dnech působení uvedených objektů, odráží se tak jen vnitřní problémy dotyčného člověka. Tyto problémy se mohou vyskytovat v:

1.  MET a MET matrici

bolesti hlavy – nerovnováha elektrického a magnetického fluida (problémy jater, žlučníku, ledvin, tlustého střeva, žaludku)

bolesti krku-šíje -  blokáda toku energie na C6-7 (tvrdošíjnost, lpění, rigidnost)

bolesti zad, kloubů, záněty nervů, záněty mezižeberních nervů (nedostatek magnetického fluida – neohebnost, strnulost, neláska, sobeckost, přílišné prosazování svých názorů, necitlivost, přílišná zanícenost)

bolesti okolo srdce, srdeční slabost, závratě (oslabenost akáši-éteru v matrici – nesoulad s vůlí Stvořitele, neláska a porušování Zákonů božích v jejich uzpůsobování si podle vlastních potřeb)

 

2.  CET a CET matrici

Bolesti na plicích, krátký dech, záněty mezižeberních nervů – náš projev v slovech je dech beroucí, musíme mít vždy poslední slovo, nepokora, nedostatek životní energie + únava duševního charakteru v CET matrici a disharmonie jednotlivých živlových energií + nedostatek životní energie v CET.

 

3.  DT a v Mysli

Nespavost, těžké sny, únava mentálního charakteru, pochybnosti, pocity marnosti, všechny negativní aspekty, které člověk v sobě má (ten který člověk).

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Není tedy potřeba se nějak zbytečně vzrušovat na okolní podněty, ale spíše vyhodnocovat jednotlivé podněty, jak se v nás odráží v projevech (myšlenky, pocity, patologické stavy). Díky tomu to vyhodnocování, víte, či budete vědět kde vás, jak se říká, tlačí bota…. Naučíte se takto rychle vyhodnotit skutečnou příčinu svých problémů. Co vám mohu zcela jistě sdělit již nyní, že tyto problémy, pokud tedy jsou, mají svou příčinu vždy v 3JT (trojjediném těle – MET, CET, DT)

 

Jak odstranit problémy? Zde jsou návody:

1. Očista

            FOP (Fialový očistný plamen):

https://www.rahunta.cz/news/nanebevzati-mistri-saint-germain-a-fialovy-plamen/

            Očista: MŽE (moře životní energie)

https://www.rahunta.cz/news/jak-dosahnout-vnitrni-pripravenost-k-vzestupu-5-dil/

           Odpuštění:

https://www.rahunta.cz/news/co-se-to-deje-7-jak-je-to-s-odpoustenim-/

 

2.  Doplnění životní energie:

https://www.rahunta.cz/news/udajne-silne-energie-uderily-posledni-dny-co-s-tim-/

 

3.  Doplnění energie živlů:

https://www.rahunta.cz/news/jednotlive-formy-a-metody-sebeovlivnovani-4-dil/

 

4.  Doplnění energie fluid:

https://www.rahunta.cz/news/jednotlive-formy-a-metody-sebeovlivnovani-7-dil/

 

 

Vytvořte si svou zkrácenou metodiku, jak rychle a efektivně provést opatření, jako například:

  a)      Prevence – cvičení, které můžeme dělat každodenně ráno a večer: 

    https://www.rahunta.cz/news/metodika-ocisty-mysli-a-dusevniho-tela/

https://www.rahunta.cz/news/metodika-ocisty-vedomi-trojjedineho-tela-a-trojjedineho-tela/

 

b)      Údržbu – praktická cvičení, které řeší konkrétní náznaky disharmonií – viz MŽE

https://www.rahunta.cz/news/jak-dosahnout-vnitrni-pripravenost-k-vzestupu-5-dil/

 

c)      Sanaci (odstranění následků)

   -       Odhalení příčin vzniklých patologických stavů (mentální, duševní, tělesné indikace) :

https://www.rahunta.cz/news/mikrokosmicke-komunikacni-spojeni-na-urovni-vedomi-9-dil/ Toto tělo jsem přidal, protože je přijímačem a rozdělovačem myšlenek, takže hodně rozhoduje co a kam přijde z hlediska myšlenek a jejich primární citové a pocitové zabarvení.

https://www.rahunta.cz/news/mikrokosmicke-komunikacni-spojeni-na-urovni-vedomi-10-dil/

https://www.rahunta.cz/news/mikrokosmicke-komunikacni-spojeni-na-urovni-vedomi-12-dil/

https://www.rahunta.cz/news/mikrokosmicke-komunikacni-spojeni-na-urovni-vedomi-13-dil/

Pokud byste potřebovali i těla z 3JD, tak je naleznete jako díly 11, 14, a 15

   -       Introspekce:

https://www.rahunta.cz/news/jak-dosahnout-vnitrni-pripravenost-k-vzestupu/

 

Vážení čtenáři, prosím neživte Egregory některých alarmistických webů svým strachem, obavami, nejistotou. Pošlete jim Světlo a Lásku nechť se uzdraví ze svých „ujetin“. Pokud vás něco disharmonizuje, tak jen vám ukazuje co je potřeba zpracovat, harmonizovat či léčit. Poděkujte všem těmto skutečným pomocníkům Vzestupu ze strany Stvoření (Slunce, Měsíce, Země, ostatních planet naší sluneční soustavy, ale i vlivy z Galaxie, respektive z jeho Centra a ramen). Přeji vám pěkný den a dny následující pod pláštěm Božího požehnání, ochrany a vedení.

LK

Diskusní téma: Kdo je skutečný nepřítel ?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.