O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Komentář redakce k hlasování v anketách

19.11.2010 13:52

Za redakci Rahunta P.N. : Ti co k nám chodí už pravidelněji si možná povšimli v anketě obrovského nárůstu počtu zájemců o přednášky a také praktikujících cvičících. Tento nárůst proběhl v několika posledních dnech, resp. téměř během několika hodin. Že by se najednou v podstatě objevil celý narvaný autobus (cca 60 lidí) nových zájemců o přednášky a počet pravidelně cvičících se zdvihl na šestinásobek (z cca 12) vidíme jako nepravděpodobné.

 

Takže se domníváme, že obrovský nárůst lze vysvětlit takto :

a) Máme zde vážného zájemce, který však trpí stařeckou zapomnětlivostí a proto opakovaně kliká v naší anketě v domnění, že je to poprvé ...

b) jde o úchyla, který se vzrušuje představou, jak ty z Rahunty doběhl tím, že jim naklikal kvanta hlasů  a to tak "vychytrale", že jim naklikal hlasy pouze u odpovědí, které je potěší, nikoliv u odpovědí "typu Ne". Možná také chtěl posléze někde ukázat skeny obrazovek s časem, aby všichni viděli jak si to tam "chlapci z Rahunty" naklikali sami ... Ó jak geniální, smekám klobouk kašpárku/kašpárci ! ... :-))

 

 

Všem ostatním kteří na jakoukoliv odpověď v naší anketě klikli pouze jednou se omlouváme za dotyčného kašpárka, který zkreslil výsledky celé ankety.

 

Diskusní téma: Komentář redakce k hlasování v anketách

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.