O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Máme pokračovat v praktických cvičeních ? (+ anketa)

23.05.2011 13:01

Milí čtenáři a milé čtenářky, přes opakované výzvy k Vaší větší aktivitě - k reakcím na články, je Vaše odezva zatím minimální, mnohdy žádná. Lze dokonce říci, že pár reakcí, které se objeví pochází zpravidla od našich přátel, které osobně známe. Z těch, které osobně neznáme, je úplné minimum, nejčastěji reaguje např. pan Petr.

 

Některé naše články obsahující praktická cvičení, práce se zvukem, obrazy, texty ke cvičením s čakrami apod. jsou velmi pracné. Tudíž nás zajímá i Vaše zpětná vazba - zda něco z toho cvičíte, co se Vám podařilo i nepodařilo, jaký z toho máte dojem atd. Protože však tuto zpětnou vazbu nemáme, můžeme si myslet, že to v podstatě nikoho nezajímá a netušíme také co vlastně potřebujete ? ... Možná že nic a my Vám tak něco vlastně vnucujeme ? :-)

 

Nebyl by např. pro nás problém za třetinu času, který webu věnujeme jej naplnit bombastickými články (i překladů ze zahraničí), ale to není naším cílem, ani nepotřebujeme "konkurovat" webům, které se tomuto přístupu věnují. Smysl našeho webu je hlavně právě o praktických metodikách a cvičeních, které jinde (ani v zahraničí !) nenajdete. Někdy nám však přijde, že bychom měli některé metodiky a cvičení zpoplatnit jen proto, aby si toho lidé více vážili, neboť to co je předkládáno zadarmo, přece nemůže být tak kvalitní jako třeba některé zahraniční "revoluční" zmedializované metody a postupy, že ? ...

 

Abychom si udělali aspoň nějaký obrázek (=představu) o Vašem zájmu o naše praktická cvičení a metodiky, otevíráme novou anketu na toto téma.

V dosavadní anketě, zda pátek 13. je pro Vás smolný den odpovědělo pouze 11% z Vás (7 z 63), že ano.

(PN)

 

Diskusní téma: Máme pokračovat v praktických cvičeních ? (+ anketa)

Datum: 24.05.2011

Vložil: Lucia

Titulek: prakticke cvicenia

Dobry vecer,
o Vasich hodnotnych strankach som sa dozvedela len nedavno, od svojej velmi dobrej znamej. Pravda je, ze som ich este prakticky nenaplnovala a ospravedlnujem si to tym, ze je v nich pre mna vela neznamych pojmov, cez ktore sa potrebujem naprv "preluskat". Isto sa na to mozem opytat aj jej, lebo zasvatenie do pojmov by ma motivovalo. S uprimnym pozdravom, L.

Datum: 24.05.2011

Vložil: petr

Titulek: cvičení

ahojky
články si rád přečtu,ze všeho je možno se inspirovat pro svou práci
názory píšu často proto,že tvořením názoru lépe uchopím pro sebe problematiku a často se o sobě dovím zajímavé věci
hlasování se mi také nepovedlo,hlasoval jsem pro 4tou možnost
hodně štěstí
petr
@
...........................

Datum: 23.05.2011

Vložil: VL

Titulek: rahunta a mé "zážitky"

Dobrý den,
na vaše stránky se koukám několikrát týdně, k cvičení mi velmi pomáhá občasná diksuse s Vámi pane LK. Také bych rád věděl, kolik lidí si přečetlo "zkušenosti", které jsem zažil. Kolik z Vás je shledává sobě prospěšnými, zažívá něco podobného(třeba i jen ve snu, jak jsem se teď nedávno dozvěděl a tímto se také ptám jestli tyto zkušenosti lze zažít ve snu a jak se jejich vliv na nás/okolí liší od zážitku z CHDS?) Mé zážitky se dějí stále a díky nedávnému zjištění, že fungují v reálu v tomto 3D máme zase chuť pokračovat. Ještě snažší bych to měl, kdybych věděl, že tyto zkušenosti někomu pomáhají??? Hezký den
VL

Datum: 24.05.2011

Vložil: Judita

Titulek: Re: rahunta a mé "zážitky"

Dobry vecer
Vase skusenosti z meditaci jsou nadherne.Verte,ze uz tim,ze si to nekdo precte,je to prospesne.Dlho mi pri mem vzestupu chybelo to ze nevidim co se kolem mne deje.Zato se mi vice rozviji cit.
Byla by skoda kdyby jste se o ne nepodelil i nadale,mne by to moc chybelo.
Judita

Datum: 23.05.2011

Vložil: Judita

Titulek: prakticka cviceni

Dobry den,
Ja se take moc tesim na prispevky techto stranek a na prakticka cviceni.Jsou mi velikym prinosem.Judita

Datum: 23.05.2011

Vložil: w

Titulek: anketa

Dobry den, neda sa hlasovat, nefunguje...:-)
w

Datum: 23.05.2011

Vložil: LK

Titulek: Re: anketa

Mělo by to fungovat normálně dali jsme oba dva po jedné odpovědi a hned to naskočilo...
:-)

Datum: 26.05.2011

Vložil: w

Titulek: Re: Re: anketa

:-) mne stale nie.
w

Datum: 23.05.2011

Vložil: J.N.

Titulek: praktická cvičení

Dobrý den,
každý den se těším na příspěvky těchto stránek a jsem za ně moc ráda. Praktická cvičení rozhodně vítám. Díky a s pozdravem J.N.