O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Mistr Maytreia - Otevřete svá srdce Lásce

07.12.2011 17:49

Vnitřní dítě
Mistr Maytreia

Mnozí svou lásku stále hledají v lidech kolem sebe. Necítí a nevnímají, že uvnitř sebe mají bytost, která touží po lásce. Jsou to oni sami. Jejich vnitřní dítě je smutné, čeká, až si na něho vzpomenou a sevřou ho do náruče, až pocítí sílu lásky, kterou mu dávají. A stále čeká. Je živo z té mizivé trošky, kterou mu možná někdy poskytnou a přežívá v bolesti a bez lásky.

 

Je na čase to změnit, dát mu možnost rozzářit svou tvář, vyrůst a ukázat se světu. Přijmout samo sebe a poděkovat Bohu za tuto lásku. Lidé lásku nevědomky odmítají. Touží po ní, ale nepřijímají ji. A je jich srdce plné obav dál svírá obruč samoty a nepochopení. Neuvědomují si, že jsou si sami sobě nepřítelem.

 

A proto ztište se, zvedněte oči vzhůru a prociťte své srdce. Rozehřejte ho světelnou energií a otevřete bránu, která zde stojí už věky. Otevřete dveře a pusťte dovnitř zástupy andělů, kteří vaše srdíčko vyléčí. Vyženou temnotu a zasadí bohatství lásky a pochopení. Náhle ucítíte, že vaše srdce roste, roztahuje se do prostoru a obklopuje svou láskou všechny, které máte rádi a zároveň všechno kolem vás. A v tu chvíli nastane propojení, stanete se jedním. Vaše srdce bude přetékat láskou a vy poznáte ten pocit, jaký byste měli cítit neustále. Pamatujte si ten pocit a vědomě si ho každý den připomínejte. Díky tomuto se vaše srdce uzdraví. Uzdravíte se vy sami a s vámi také lidé kolem.

 

Pouštějte lásku do svého srdce. Vaše vnitřní dítě ji přijme s otevřenou náručí a uvidíte, jaké bude šťastné. Udělejte to pro sebe, udělejte to pro svět. A nezapomeňte na Zemi, vaší matku. Máte se stát sami sebou a to se vám podaří. Můžete se stát „Bohem“ na Zemi. A vy to dokážete, protože stačí jen si vzpomenout. Vy už totiž jste bohy. Jen jste to zapomněli. A tak nezapomínejte každý den otevírat srdeční čakru a zahřívat své srdce a lidi kolem sebe. Uvidíte, jaké zázraky se začnou dít. Milujte se tak, jako my milujeme vás.

 

Mistr Maytreia

https://zlata.dusicka.sweb.cz

 

Diskusní téma: Mistr Maytreia - Otevřete svá srdce Lásce

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.