O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poděkování Jirkovi Maškovi za zveřejnění našich stránek

18.02.2010 12:30

Touto veřejnou formou děkujeme Jirkovi Maškovi a jeho stránkám www.osud.cz za zveřejnění naší odpovědi na jeho článek + upozornění ohledně spuštění našich vlastních, úplně nových web stránek  www.rahunta.cz. Jiřího M. tímto vstřícným krokem můžeme považovat vlastně za „Osudového Kmotra“ :-) našich nových stránek.

 

Rozhodně si nemyslíme, že máme jakýsi  „patent na duchovní poznání“, pouze se domníváme, že máme celkem co nabídnout a to především formou a metodou, která je presentována zatím velmi zřídka (a to nejen v ČR) , pokud vůbec. Zamýšlíme interaktivně zapojit i Vás – návštěvníky našich stránek, pokud o to budete mít zájem. Samozřejmě v rámci určitého kontextu (mantinelů) , tak aby se náš web nestal pouze jakousi duchovní nástěnkou, kde si každý kolemjdoucí připíchne kdo chce, co chce a vznikne tak „kočkopes“.

 

Rádi bychom postupně také přesvědčili některé jedince, kteří mají velice zajímavé poznatky či vhledy duchovního poznání, ale z různých důvodů o těchto věcech téměř nemluví (nemluvě o tom, že by je měli dokonce publikovat …), aby se podělili s ostatními hledajícími na Cestě, i kdyby to mělo být anonymně. Přímo v ČR či na Slovensku se takto zatím neprojeveně nachází vícero jedinců, kteří svým poznáním, zkušenostmi daleko „převyšují“ naprostou většinu přebíraných a z cizích jazyků překládaných zdrojových informací a přístupů různých „špičkových gurů“ a duchovních učitelů.

  

I díky tomuto „jinému přístupu k věci“ našich stránek věříme, že naše stránky se stanou spíše zajímavou alternativou v duchovní oblasti pro určitý menší okruh zájemců, než jen „konkurencí“ pro jiné stávající duchovní weby, včetně např. i Kmotra našich stránek, kterým je nejčtenější duchovní server www.osud.cz.

 

Za (stávající) tým Rahunty.cz :

Pavel Nodl

a

Luděk Kováč