O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poznámka na okraj dne - 3 (Sláva, Sláva Aleluja)

07.10.2010 00:17

Vážení čtenáři dnes večer jsem si v práci večer pouštěl písničky, které mne vždy potěší a tak nějak nastaví vnitřní rozpoložení k potenciálnímu meditačnímu cvičení. V podstatě jsem hledal od Nany Mouskouri "Only Love" nebo "Serenade" , bohužel jsem je ve svém PC nenašel, ale narazil jsem na Paula Robesona a jeho provedení "Glory, Glory Hallelujah". Bohužel se mi dnes nějak nepozdávalo jeho provedení, tak jsem se podíval na "You Tube"

a našel jiné provedení v mnoha variantách. Chtěl bych s vaším dovolením se podělit o svůj kontrastní zážitek a asociace podle obsahu dvou videií.

 

Položím Vám otázku je toto Sláva, kterou máme opěvovat a zvolávat Aleluja, Aleluja? Stojí tento způsob  dosahování "Slávy"za slzy kdekoliv na této zemi? Stojí jakákoliv sláva světa za tyto ceremonie? Nechám to na vás, co vám toto první video řekne. Jsem bývalý voják z povolání a jako důstojník jsem toho prošel hodně, proto mi bylo nejen na tomto videu líto především těch, co zůstavají doma a nejen doma, den po té......

 

Nejsme náhodou ti samí vojáci, co umírají za něco o čem vlastně ani nevědí, zda je to správné a spravedlivé? Nenecháváme se dnes a denně zabíjet za pochybné ideály světské mašinerie? Nebylo by dobré již odložit zbroj a přestat dělat činnosti , které v nás zabíjí nebo přinejmenším umrtvují skutečné lidství? Pro některé z nás jsme to již jako Lidstvo prohráli a jen pár jedinců se zachrání....! Věříte tomu? Chcete tomu skutečně věřit? Myslíte si opravdu, že třeba nestačí oslavit Život ŽIVOTEM? Třeba by to mohlo být vykročením v podobě stejné melodie s vnitřním obrazem připomínky, že ve všem co je kolem nás, můžeme najít projev Boha a to už asi stojí pro některé z nás to slavit vnitřním zpěvem "Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja...... Za prvním krokem přichází následující kroky, a další a další. První krok je ten důležitý mezník mezi stagnací a pohybem v před.....

 

Nevím jak VY lidé tohoto modrého světa kdesi na okraji Galaxie v 11.Vesmíru, zda budete jako Já oslavovat Vědomí projeveného Božství ve všem projeveném i neprojeveném. Já jej oslavují a zpívám si společně s tímto videem:

"Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja Stvořiteli všech Stvořitelů"

"Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja Bože všech Bohů"

"Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja Otče všech Otců"

"Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja můj Bože a Otče"

"Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja děkuji Ti za Světlo a Lásku"

"Glory Glory Halleluja,Glory Glory Halleluja děkuji Ti za vše"

Nechcete se přidat svým vnitřním zpěvem a projektováním blízké budoucnosti, k sborové oslavě ŽIVOTA SVĚTLEM a LÁSKOU, TADY A TEĎ...?

LK

Diskusní téma: Poznámka na okraj dne - 3 (Sláva, Sláva Aleluja

Datum: 07.10.2010

Vložil: Jonathan

Titulek: Re: Re: Re: Re: Jubox pan Luďka...

Dobrá! Domluveno!:)

Datum: 07.10.2010

Vložil: Ing.Josef Vavřík

Titulek: ŽIVOT

Sláva! Konečně pozitivní myšlení na tomto světě. Všichni Ti, kteří jsou duchovní hovoří o konci světa, o tom, že je jenom pár vyvolených, kteří přežijí. V materialistickém světě zase slyšíme o chudobě, o lidech předlužených, o lidech týraných. Je však také dost lidí bohatých na úkor obyčejných lidí. Příliš mnoho zloby je na tomto světě. Mnoho lidí žije ve strachu,a le proč? Cožpak nežijí? Proč se tedy neradovat ze života? ŽIVOT to je velký zázrak bytí na této Planetě. Každý má stejnou možnost, a to plnit svoje lidské poslání - učit se být dobrým. Radujme se tedy ze života, mějme se rádi, konejme dobro a písničku Glory Glory Halleluja si zpívejme každý den. Je to nádherná melodie vyjadřující život.

Datum: 07.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: ŽIVOT

Zdravím Vás Josefe a jsem rád , že jste zavítal na stránky :-). Víte, že jsem vždy optimista, ikdyž byly velice těžké doby a v nich odpovídající situace k nežití . Víra a Naděje nás vždy přenesly přes osobní zkoušky. Máme toho oba za sebou dost i po zdravotní stránce a vyšli jsme z toho každý posílený pro práci, kterou jsme dělali a děláme jako službu obyčejnému lidství a konkrétním lidem. Právě tyto lidi vidím jako pochodující zástupy v rytmu této slavné písně, to jsou Ti vojáci Kristova vojska. Právě pro ty zástupy, kteří se probudili a vykročili se mi dme hruď okamžiku zahájení slavnosti těchto 7dnů, kde věřím že se tyto zástupy probuzených zmnoží a povstane Lidstvo k neodvratilnému a vítěznému pochodu ze Tmy do vědomého žití Světla a Lásky.
Luděk