O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Prosba na čtenáře - webmastery

19.12.2010 10:39

Redakce (PN) : Již delší dobu a opakovaně nám někteří z Vás píšete, že máte problém se správným zobrazením textů našich článků, kdy je část článků vpravo neviditelná. Vypadá to jako na obrázku níže. S tímto problémem se setkávají ti z Vás, kteří mají nastaveno malé (=nízké) rozlišení monitoru, ti co mají toto rozlišení vysoké (třeba 1280 x 800 pixelů),  se s tímto problémem vůbec nesetkají.

Vyšší rozlišení monitoru znamená ale i menší písmo a ti co mají problém se zrakem mohou mít nízké rozlišení i kvůli většímu písmu. Proto bychom to rádi upravili/nastavili přímo u nás, aby se to všem bez rozdílu rozlišení monitoru zobrazovalo správně, ale sami nevíme jak. Proto chceme požádat někoho z Vás čtenářů - webmasterů, zda byste se nám nepodívali na skript našich stránek a neopravili tento problémek ? Pro ty co se tím zabývají to bude jistě velmi jednoduché a přitom některým z našich čtenářů to velmi pomůže.

Případní zájemci ozvěte se nám prosím do mailu - viz vlevo, předem díky.

 

 

Diskusní téma: Prosba na čtenáře - webmastery

Datum: 23.12.2010

Vložil: w

Titulek: prva pomoc

Prva pomoc pre citatelov: Prave tlacitko mysi- kodovanie-dokument sprava do lava.Tym sa sice biela cast neodstrani, ale presunie sa do lava, kde uz neprekaza pri citani textu.
w