O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Sexuální energie - příval životní energie Vyššího Já

26.11.2011 10:39

 

 

Láska a sex v 5D

Sexuální energie je příval životní energie z vyššího Já, kterou v těle zažíváme. Sex je příležitostí vyrovnání mužské a ženské energie v těle. Sex je promíchání vaší energie a energie druhého člověka, který má jiný poměr těchto energií. Největší sexuální přitažlivost cítíme k člověku, který reflektuje vaši energii ve svém vlastním poli – to je podstata sexuálních vztahů. Přirozenost univerzální síly je hledání rovnováhy a vyrovnání těchto mužských a ženských energií v sobě. Na vyšší úrovni vede k pochopení života v dualitě.

 

Energii vyššího Já přijímáme neustále. Síla, kterou cítíme v době orgasmu, má tu samou vibraci, v jaké leží 5D aspekt našeho vyššího Já. Je velmi důležité nechat tuto energii proudit na Zem. Bez této energie jsme pouze prachem. V těle máme pouze omezené množství energie vyššího Já. V současné době dochází k energetickým změnám v těle, a to z toho důvodu, abychom v sobě mohli nést více energie vyššího Já. Jak se člověk vyvíjí a dostává se do vyšší vibrace, často cítí v těle víc sexuální energie.

 

Pokud jsme ukotveni v těle, můžeme užít více sexuální energie ve své tvorbě. Sexuální energii je třeba aktivovat, abychom mohli být sebevědomými nositeli energie vyššího Já na Zemi, abychom se ve své síle dobře cítili.

 

Na Zemi je těžké vidět sebe, kým doopravdy jsme, protože jsme prošli závojem zapomnění. Vidíme sebe přes druhé lidi. V tomto ohledu je důležité potkat spřízněnou duši. Přes tento kontakt uvidíme sebe. Vzpomeneme si na to, co hledáme. Pokud se setkáme s člověkem, který vidí, kým skutečně jsme, je to velmi cenný zážitek. Je to zážitek bezpodmínečné lásky. Pokud pocítíte tento silný pocit, neodevzdávejte se tomu člověku, ale odevzdávejte se cítění lásky. To je rozdíl v pohledu na lásku 3D a 5D. 

 

Lidé, kteří vystupují před publikem, nesou ve svém těle větší množství energie, aby druhé podněcovali a inspirovali. Nedokonalosti, které na těchto lidech vidíte, jsou přitažlivé. Dokonalost tak přitažlivá není.

 

Je prospěšné, když jsou kolem nás lidé, kteří jsou ve své síle. Přichází s nápady, postarají se o sebe, mohou nám dát víc. Je to opak závislých vztahů. Pokud je partner přes den otevřen očnímu kontaktu s lidmi, vymění si s nimi sexuální energii, a pokud se s partnerem domluvíte na monogamním vztahu, kdo bude večer mít prospěch s tohoto kontaktu? Ve vztahu založeném na bezpodmínečné lásce je důležitá upřímná komunikace, průhlednost, důvěra a volnost ve vztahu.

 

Vytváření energetické stopy vede k omezení průtoku sexuální energie v těle. V praxi to vypadá tak, že si někdy myslíme, že je druhý člověk silnější, že „má nad námi moc“. Může to být partner, učitel nebo rodič. Projevuje se to tak, že přijdeme do místnosti, a tento člověk na nás zírá, a my se necítíme dobře. Připomínáme mu někoho z minulosti. A my se „schováme“, ukryjeme část svého světla, děláme, že tu nejsme. A ten člověk chce vidět ještě víc. Tento člověk reaguje na naši energetickou stopu. Hrajeme s ním hru na schovávanou. A jak z toho ven? Přestat se schovávat a „ukázat se“, přijít za ním, promluvit si, vyjádřit se a udělat, co je třeba, a tím se tato energetická stopa uvolní. Vytvoření energetické stopy může mít později sexuální podtext, a tím, že člověk má v sobě energetický blok, blokuje si vyjádření své síly, přehnaně se kontroluje a potlačuje se.

 

Ovládnutí sexuální energie znamená cítit se dobře, když vámi prochází sexuální energie, nepokoušet se ji blokovat, omezovat nebo ji hodnotit. Sex drive je základní instinkt, který nás vede k tomu, že přirozeně necháváme energii vyššího Já proudit tělem. Je důležité vidět v lidech jejich sílu a podstatu. Kdo vás v životě povzbudil tak, že ve vás viděl skutečnou sílu a vaši podstatu? Pokud uvidíte duši druhého člověka, zamilujete se do něj. Je to přirozená reakce. Pokud tento zážitek nezapadl do vašeho systému přesvědčení, uhnete tomuto kontaktu. Ale i když to uděláte, ožijete. Zamilujete se do tohoto člověka. Zamilujete se do sebe. Pocítíte tuto energii uvnitř.

 

Tento kontakt často zahrnuje prolínání sexuálních energií, i když jste spolu neměli sexuální kontakt. V momentě, kdy uvidíte duši druhého člověka, uvidíte v něm svůj obraz, a to vám pomůže si vzpomenout, kým opravdu jste.

 

Vibrační označení. Tělo je složeno ze spousty vibračních center, které jsou v harmonii a které tvoří jedinečné vibrační označení. Je to energetický otisk, který je uložen v DNA těla. Pokud jsme si vytvořili emoční bloky a omezení v toku energie těla, stali jsme se živnou půdou pro různé druhy nemocí, protože je tělo oslabené omezeným průtokem životní energie. Vaše vibrační označení je celková vibrace vašeho bytí. Pokud posloucháte hudbu, vnější vibrace je přidána k té vaší. Pokud se vám daná hudba líbí, znamená to, že je v souladu s vaším vibračním označením. Pokud se vám daná hudba nelíbí, je v něm nesoulad s vaší vibrací. Lidé kolem nás s námi v dané chvíli souzní nebo nesouzní. Naši partneři a přátelé souzní s naším vibračním označením a my s jejich vibračním označením.

 

Při léčení dochází k obnovení původního vibračního označení na nejvyšší energetické úrovni. Aby k tomuto mohlo dojít, je třeba vynést na povrch hlavní omezení a pracovat s ním. To vše se děje bez sexuálního kontaktu. Tato forma léčení byla po dlouhou dobu zapomenuta.

 

Tvorba. V momentě orgasmu máte velmi silné spojení s univerzálním polem a velmi silné spojení s vlastním energetickým polem. Řízení svého pole v době orgasmu může být velmi účinným nástrojem. Pokud máme sex, naše pole se velmi rozšíří a my máme velké možnosti tvorby, stejné, jako když spermie pronikne do vajíčka, probudí ho, a tak vznikne život. Po orgasmu se toto pole během několika hodin vrací do obvyklé velikosti a tvaru. Ve vědomí 5D se věci manifestují okamžitě a automaticky. Během sexu jsou lidé v nejvyšším vibračním stavu, jaké tělo může snést.

 

Nemůžeme vinit sexuální energii. Jsme to my, kdo ji může odpovědně užívat nebo zneužívat. Lidé se znovu musí naučit užívat sexuální sílu zodpovědně.

 

Potlačení a ovládání. Potlačení a popření bylo přijato jako odpověď na užívání sexuální energie, což vstoupilo do našeho kolektivního podvědomí. Nebýt veden přirozeným instinktem se stalo populární a jako známkou pokroku. Pokud jsme ve svém těle potlačovali sexuální energii, mysleli jsme si, že jsme ovládli tělo. Ale tento systém přesvědčení měl opačný efekt. Čemu se bráníme, to přetrvává. Pokud popíráme základní vyjádření sexuální energie, bude se uvnitř zvětšovat do té míry, než explodujeme. Sex často v myslích lidí znamená být smyslný a uspokojit pouze tělesné potřeby. Lidé mají pokřivený obraz sexuality. Pro lidi se po dlouhou dobu stal sex jediným spojením s podvědomím, se svými stinnými stránkami. Věděli, že hluboko uvnitř je něco v nepořádku, a potlačovali to.

 

Jakákoli forma zneužívání moci a sexuální síly je hluboce uložena v historii rodiny, společnosti a planety. Spousta lidí si vybralo narodit se do současné rodiny a uvolnit energetickou stopu, která se v rodině objevuje po celé generace.  

 

 

Některé poznatky převzaty od Steva Rothera - www.lightworker.com

zdroj: www.lightworker.cz

pro web www.cestakmedusi.cz připravila Riama

Děkuji, že přebíráte všechny aktivní odkazy.

 

Diskusní téma: Sexuální energie - příval životní energie Vyššího Já

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.