O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Tajemný objekt se přibližuje k Zemi a vyvolává obavy z velkého zemětřesení

11.12.2010 17:43
Sorcha Faal
10. 12. 2010
(Odkazy jsou na zdroje v angličtině.)
 
 
Nová zpráva dr. Alexandra Stěpanova z Astronomické observatoře Pulkovo v Petrohradu , daná dnes do oběhu v Kremlu, varuje, že obrovský temný objekt o velikosti Jupiteru ukrývající se na okraji naší sluneční soustavy pravděpodobně „zrychluje“ svůj pohyb směrem k naší Zemi. Když se spojí s úplným zatměním měsíce 21. a 22 prosince, domnívá se dr. Stěpanov, že pravděpodobnost, že mezi 11. prosincem a 8. lednem 2011 zasáhne naši planetu zemětřesení o magnitudě 8.0 nebo vyšší, se takřka „blíží k jistotě“. 
 
Obrovský temný objekt velikosti Jupiteru zmíněný v této zprávě se kryje s výzkumem planetárního vědce Johna Matese  z Univerzity Louisiana v Lafayette a jeho kolegy Daniela Whitmira, kteří v r. 1999 vyslovili domněnku, že tento temný objekt o velikosti Jupiteru je odpovědný za vrhání bloků ledu a prachu směrem k Zemi, a jak se můžeme dočíst: 
 
 
Existence velkého planetárního objektu ve sluneční soustavě, ovlivňujícícho život na planetě Zemi, je diskutována od doby, kdy staré semitské národy Středního východu psaly hojně o jeho existenci a považovaly ho za „příbytek bohů“. Staří Babyloňané ho nazývali Nibiru a v moderní době je nazýván Planeta X  . Španělští vědci dále učinili hypotézu, že tento velký objekt je hnědý trpaslík, “temný společník“  našeho Slunce.
 
O ruských výzkumech v naší Sluneční soustavě je třeba uvést, že všechny se řadí k tzv. Teorii elektrického vesmíru, a stojí v silném protikladu k teoriím zastávaným západními vědci.
 
Jeden z vedoucích výzkumníků Elektrického vesmíru je dr. Habibullo Abdussamatov, který vede vesmírný výzkum v petrohradské Astronomické observatoři Pulkovo, v r. 2009 vydal práci, v níž se tvrdí, že primárním faktorem způsobujícím klimatické variace na Zemi je naše Slunce, a nikoliv oxid uhličitý, a můžeme se dočíst toto:
 
 
Potenciálně ještě hůře pro naši planetu vyznívá výzkum vedený prof. Billem Napierem z University v Cardiffu, který tvrdil minulý rok, že doba miniledová, kterou jsme měli před 13 000 lety, byla rovněž způsobena pouhou hodinu trvajícím krupobitím z vesmíru , a to v souladu s výzkumem dr. Stěpanova viní z této katastrofické události přímo obrovský tajemný objekt obíhající za Oortovým oblakem. 
 
Americká organizace NASA, i když se výslovně nezmiňuje o existenci tohoto tajemného objektu, vydala na rok 2012 varování, že elektrické efekty našeho Slunce se budou blížit solárnímu maximu z r. 1958 a že by mohlo velmi dobře dojít k „vyvolání zmatku“ v technologiích. 
 
Nebezpečí zemětřesení předpokládané dr. Stěpanovem v uvedené zprávě je způsobeno „náhlou akcelerací pohybu“ tohoto tajemného objektu, jehož důkazem je narůstající počet objektů podobných kometám, které jsou vrhány do Slunce a „destabilizují“ náš zemský elektromagnetický štít masívními slunečními záblesky, které zmenšují schopnost naší planety vyrovnat se s tím svými vlastními silami přílivu a odlivu.
 
Snad nikdy předtím nebylo tolik velkých meteorologických událostí, které postihly svět ve stejnou dobu: „monstrózní bouře“  , která má postihnout USA o tomto víkendu, zhoubné katastrofální deště, které postihly Jižní Ameriku , a zima „kterou člověk zažije jednou za život“ ve Velké Británii   i bezprecedentní chladno a sníh, které způsobily zmatek v celé Evropě
 
Není v našich silách vědět, zda skutečně dojde k obřímu zemětřesení, které by podle této zprávy mělo následovat po těchto velkých meteorologických událostech.
 

 

 

Diskusní téma: Tajemný objekt se přibližuje k Zemi a vyvolává obavy z velkého zemětřesení

Datum: 17.12.2013

Vložil: DR.Klátil

Titulek: :DDDDDDD

pfffffffffff

Datum: 14.12.2010

Vložil: Milos Elderx

Titulek: falosna informacia

Za seba mozem povedat a myslim si ze ide o falosnu informaciu sam Sorcha Faal je podvodnik sam o sebe. Zhana na nete bombasticke info v drvivej vacsine neoverene a zavadzajuce ktore potom prezentuje ako nieco prevratne.
K orgonetu je sa skoda vyjadrovat!...
k dalsiemu studiu
https://www.universetoday.com/14645/2012-no-killer-solar-flare/

Naivita je zaklad uspechu podvodnikov preto by som bol rad keby ludia premyslali miesto toho aby papali nieco co je priamo umerne podvodu :-)