O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

URYCHLÍ ÚNIK ROPY SPOLEČNOSTI BP ODHALENÍ TELEPORTACE, ANTIGRAVITACE A MIMOZEMSKÉ PŘÍTOMNOSTI? - 2. část

13.07.2010 20:56

Vážení čtenáři přinášíme vám pokračování článku URYCHLÍ ÚNIK ROPY SPOLEČNOSTI BP ODHALENÍ TELEPORTACE, ANTIGRAVITACE A MIMOZEMSKÉ PŘÍTOMNOSTI? - I. část, který jsme převzali z https://www.exopolitika.cz se souhlasem pana Karla Rašína, kterému vaším jménem na tomto místě děkuji i za níže uvedený druhý díl. 

___________________________________________________________________________________________________________________________

ÚNIK ROPY SPOLEČNOSTI BP JE KATASTROFA ZLOČINNÉ ELITY KAPITALIZMU SE ZÁMĚREM DEPOPULACE A K ZASTAVENÍ MIMOZEMSKÉHO ODHALENÍ


Od nezávislých investigativních reportérů se vynořují důkazy, které naznačují, že „únik“ ropy v Mexickém zálivu může být úmyslná událost „tajné operace“ v žánru kapitalizmu s „enviromentální válkou“ za účelem zničení životního prostředí v Mexickém zálivu a východního pobřeží Spojených států a zapříčinění ekonomických a sociálních těžkostí populaci a možné fyzické evakuace do táborů FEMA spravovaných společností Halliburton v zastoupení mezinárodní sítě válečných zločinů. Samotný Halliburton je podle vynořivších se důkazů v prvotním podezření na tajnou operaci nějaké mocné skupiny.

Klíčové postavy, které jsou podle předchozích důkazů svázány s kriminálními skutky spojenými s lidmi uvnitř BP profitujících z operací „úniku“ ropy a které jsou svázány se skutky úkladné sabotáže nebo s trestuhodným zanedbáním, od počátku způsobili únik ropy a zhoršili enviromentální, ekonomický a sociální dopad, byli spojeni s předchozími událostmi katastrof „tajných operací“ a jsou agenty této sítě vydírání mezinárodních válečných zločinců.

Nyní existuje důkaz o úmyslné katastrofě v kauze úniku ropy BP včetně důkazu, který „nastiňuje cvičení“ agentur Spojených států a sabotáž nebo také trestuhodnou nedbalost za spoluvinu Halliburtonu, o které poprvé odvysílal reportáž autor tohoto článku Alfred L. Webre a jeden nezávislý vědec ze zvláštního výzkumného programu Vancouver Coop Radio.

8.6.2010 filmový tvůrce filmů o UFO James Fox v pořadu Veritas show, odhalil, že korporativní-vládní soukromá policie uvádí, že smazala ústavní záruky ohledně úniku ropy BP, která má dopad na oblast v Grand Isle, Los Angeles. Fox uvedl: „V podstatě to, co se děje, je úplné mediální „zatemňování“. Zatýkají lidi s kamerami. Bylo mi řečeno, mimo kameru, že kdyby chytli nějakého reportéra, pošlou ho do vězení.“

 Jeden expert řekl, že úmyslná enviromentální kontaminace ekologického systému v Mexickém zálivu je důkaz o záměru k depopulaci mořského života, jakož i lidské populace, na které jsou závisí na Mexickém zálivu, aby přežili. Navíc, síla znásobených účinků chemikálií čistících ropu smrtonosným benzenem a dalšími  splodinami z nafty i z čistících chemikálií a kritická sezóna hurikánů, může donutit k evakuaci států v Zálivu Spojených států. Existuje nyní silný důkaz, že hurikán Katrina byl „řízen“ a „zesílen“ za použití vyspělých zbraní enviromentální války, které mohou být aplikovány i v rámci sezóny hurikánů, o které se očekává, že bude následovat po úniku ropy. Evakuace Mexického zálivu a východního pobřeží Spojených států bude s největší pravděpodobností směřovat do kepmů FEMA, které byly postaveny a které na základě smluv zpravuje společnost Halliburton.

Existuje možnost erupce naleziště pramene BP, které bude stupňovat škodlivé účinky ropné skvrny. Jeden expert říká: „Tento systém zkolabuje nebo podstatně selže předtím než dosáhneme cílové pásky, před tím než to dobré i to nejhorší teprve přijde. Omlouvám se, že přináším takové zprávy, vím, že je to pochmurné, ale tak to vidím já. Upřímně doufám, že se mýlím. Potřebujeme se připravit na možnost toho, že tento únik posílá do moře mnohem více ropy za týden než jsme si mysleli, protože to je tím, co způsobí zhroucení systému. Veškeré snahy sesbírat ropu, budou bezodkladně anulovány. Velikost této katastrofy bude exponenciálně vzrůstat než můžeme udělat cokoli, k tomu to zastavit a tím naše šance to zastavit výrazně poklesnou. Velikost a dopad této katastrofy zastíní cokoli, co jsme dosud znali, pokud se stane to nejhorší...“

Examiner.com analyzuje důkazy o úniku ropy jako úmyslnou operaci „katastrofy kapitalizmu“ s cílem depopulace a proti mimozemskému odhalení.

 Olejová skvrna v Mexickém zálivu a nelegální způsob využívání informací (insider trading)

Podle investigativní zprávy Sherri Lane, bývalé reportérky pro Fox News a dr. Leonarda G. Horowitze, zkušeného experta na zdravotní vzdělávání a genetiku z Harvardské univerzity, existuje jakýsi druh „vnitřního obchodování s nelegálními informacemi“ investiční banky Goldman Sachs. Ta podniká v cenných papírech a s akciemi BP a převzala společnost Halliburton, tři týdny před únikem ropy BP, což naznačuje, že únik ropy může být úmyslná tajná operace.

Zpráva Sherri Lane a dr. Horowitze: „Zprávy, které se vynořují o ropné krizi v Mexickém zálivu spojené s mediální cenzurou ohledně investic bankéřů z Goldman Sachs, hovoří o tom, že hospodaří s bohatstvím Vatikánu a že vzrůstá důkaz, že se uvažovalo o explozi. Téměř úplné „zatemnění“ zpráv z nezávislých zdrojů a zatčení kohokoli, kdo bude chycen jak fotografuje a filmuje devastaci - ukazuje, že ropná krize Halliburton-British Petroleum (BP) je hanebně řízená, jsou do ní zapleteni někteří z nejtěžších kalibrů Wall Street.

Podezřelé části této smrtelné skládačky v hlavní roli s Halliburton, druhou největší světovou naftovou společností s hlavním sídlem v Houstonu a v Dubaii, jíž je dávána za vinu nedbalost a profit z příhodné exploze.“

 Únik ropy v Mexickém zálivu jako úmyslná „pohroma kapitalizmu“

Úmyslná devastace životního prostředí v Černém moři v roce 2007, vytvořená britským střediskem HAARP sídlícím v Aquiteria na Kypru, je příkladem úmyslné enviromentální válečné tajné operace za použití elektromagnetických enviromentálních zbraní. Podle jednoho experta, devastace životního prostředí v roce 2007 v Černém moři byla způsobena jako odveta Ruské federaci kvůli ropovodu, který premiér Vladimír Putin vyjednal Itálii a Jižní Evropě vyřazujíc tím americké a britské kontrolované naftové společnosti ze hry. Tento expert také uvádí, že stejný enviromentální válečný zločin vyděračských organizací plánovaly a vykonaly v roce 2007 úmyslnou enviromentální kontaminaci Černého moře, tak jako stojí za únikem ropy v Mexickém zálivu společnosti BP v roce 2010.

 Zdá se, že tento enviromentální válečný útok je pravděpodobně součástí „tajné operace“, která musí být veřejně odhalena a zastavena.

Reportér tohoto článku se zúčastnil na sérii vědecky založených programů a článků pojednávajících o tom, jak mohou enviromentální zbraně řídit a zrychlovat hurikány a cyklony, jako destruktivní zbraně proti určitým městům, regionům a populaci.

 „Je to podstatná vědecká diskuze o empirických důkazech pro následující události jako činy HAARP týkající se enviromentálního válečného konfliktu:

 ● Zemětřesení v Kobe, Japonsko, 1995

● Zemětřesení na Sumatře a tsunami ze 26. prosince 2006

● Katastrofy Shuttlu NASA

● Hurikán Katrina, 2005

● Oznámení FEMA z roku 2001: 1. Teroristický útok v New Yorku“; 2. „Katastrofické zemětřesení v San Franciscu“; 3. „Katastrofický hurikán v New Orleans.“

● Událost v Černém moři, 2007

● Zemětřesení v Nigata, Japonsko, 2007

● Myanmar Cejlon, 3. května, 2008

● Zemětřesení v Číně, 12. května, 2008

 

Únik ropy v Mexickém zálivu a potlačení nové energie a mimozemského odhalení


 Existuje podstatný důkaz spojující klíčové hráče uvnitř Golgman Sachs, Halliburton s nelegálním způsobem využívání informací a korporativním získání akcií tři týdny před únikem ropy BP. Je to důkaz spojující Halliburton přímo jak se záměrnou sabotáží, tak se zločinnou nedbalostí ohledně exploze vedoucí k úniku ropy společnosti BP 20.3. 2010.

Halliburton je společnost, která měla prospěch z jediného zdroje kontraktů v nelegální válce proti Afghanistánu (2001 – do současnosti) a ilegální válce proti Iráku (2003 – do současnosti) z nichž každá byla pravděpodobně spuštěná tajnou operací 11. září 2001.

Examiner.com publikoval 4 investigativní články o společnosti Halliburton, která sehrála hlavní úlohu při tajné operaci 11. září 2001.

 Tajná operace z 11. září 2001 spustila mezinárodní válečnou agresi USA a VB, která v sobě zahrnovala úmyslnou, skrytou nukleární válku a depopulaci střední Asie (Afghanistán, Pákistán, Indie, Irán, Irák) skrze ionizované záření produkované za použití kobercového bombardování bombami s ochuzeným uranem a za použití zbraní s ochuzeným uranem na bojových polích, roznášených monzunovými dešti po regionech. Atmosférickým větrům to zabere asi jeden týden, než roznese tuto ionizovanou radiaci do Západní Evropy a Anglie a asi dva týdny, než dorazí do USA a Kanady. Existují prokazatelné stupně defektů novorozenců, změn DNA, poškození mužského spermatu, rakoviny a dalších nemocí ve Střední Asii, Evropě a Severní Americe, které se shodují s programem depopulace.

 Jeden strategický důvod tohoto globálního programu depopulace, který koordinují stejné organizace páchající válečný zločin a vydírání, jako únik ropy BP, má zajistit snížení lidské rasy na Zemi, na požadovanou populační úroveň - na jakýsi elitní „tématický park.“

Jako součást této strategie existuje jakási určující organizace používající vydírání a válečné zločiny, která skrývá přístup k vyspělým kvantovým technologiím, jako je cestování časem a teleportace, antigravitační pohonné systémy uvnitř černého rozpočtu oddělených vojenských projektů Spojených států, které nejsou aplikovány jako zdravé nové energetické zdroje vůči životnímu prostředí pro prospěch lidského druhu a planety.

Podobně stojí jakási určující organizace páchající mezinárodní válečné zločiny a vydírání za únikem ropy v Mexickém zálivu, která také upírá lidstvu veřejný zájem a otevřené vztahy s etickými mimozemskými civilizacemi. Ačkoli americká vláda rozšiřuje členy elit v organizacích, které páchají válečné zločiny a vydírání a které se zúčastnily na tajných mimozemsko-lidských společných programech za posledních 60 let, záměr organizátorů z BP s jejich únikem ropy je depopulace lidstva, nikoli podělit se o prospěch spolupůsobit s mimozemšťany.

 Alfred Webre     13.6. 2010

 překlad Karel Rašín