O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Volno v redakci Rahunty: 18.7. až 31.7.

18.07.2011 09:03

Tak jak jsme již avizovali v článku Vyhodnocení ankety, prázdniny naše/Vaše ... , možné prodloužení našeho volna až na měsíc, tak k němu nyní přistupujeme, abychom mohli dořešit některé své záležitosti. Na Vaše příchozí e-maily budeme reagovat postupně, jak nám možnosti dovolí.

 

Přestože tento měsíc nepublikujeme, děje se mnoho zajímavých a důležitých věcí, které stojí rozhodně za pozornost. Proto doporučujeme, abyste sledovali zejména (denně) aktualizované stránky https://www.anjelska.sk/ a také stránky www.amezdas.cz

Pavel N.

Za redakci Rahunta.cz

 

 

Diskusní téma: Volno v redakci Rahunty: 18.7. až 31.7.

Datum: 26.07.2011

Vložil: Návštevník

Titulek: Niečo trošku viac objektívneho?

Boj medzi profétmi a spirituálnymi učiteľmi v rámci ktorého hádžu špinu jeden na druhého, aby každý z nich preukázal práve svoje mimoriadne schopnosti, sa zdá byť obľúbeným spôsobom ako získať priaznivcov v rámci bezpodmienečnej lásky, no zaujal ma tento článok, ktorý spomína aspoň jedno objektívne merítko:


https://dolezite.sk/Najdite_si_svoje_stastie_planety_neklamu_139.html

Vyzývam všetkých spirituálnych poradcov, aby uverejnili svoj presný čas a miesto narodenia na svojich stránkach. Napokon Cez Okno, Osud, český aj ten náš, by mali uverejniť tabuľku so zobrazením zverokruhov každého ašpiranta.

Dúfam, že aspoň toľko ľudí vidí hodnotu v astrologii, ako ich verí v hlivu ustričnú.

Prajeme skvelé zotavenie redakcii Rahunty počas jej dovolenky.

Datum: 31.07.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: Niečo trošku viac objektívneho?

Naším cílem bylo a je poukázat, kdo za koho kope. Je zde mnoho různých zájmů a ne všichni mají zájem o blaho lidstva. Toť vše. Vy si klidně ale následujete učení koho chcete, třeba Kačera Donalda na základě jeho vynikajícího horoskopu :-)

Chtít něčí horoskop, čas a místo narození je jako chtít přesné koordináty pro různé ataky/útoky. Nebudeme zbytečně zveřejněnovat tyto údaje, abysi na nás kdejakej Nýmand zkoušel svoje magické praktiky a spekuloval na to, že vždy nastavíme k ráně druhou tvář ...

Mimochodem Vy sám jste se ani nebyl schopen podepsat - jste jen "Návštěvník" Jestli chcete "Návštěvníku", tak přijďte k nám do redakce, ať se poznáme lépe ... :-)