O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Vyhodnocení anket : oblíbenost stránek + překlady A.Colliera

10.10.2010 18:30
Redakce : Vážení čtenáři a čtenářky, dnešním dnem uzavíráme první dvě ankety z našich stránek, kde jsme se Vás dotazovali :

 

Výsledek je k dnešnímu dni tento :

84% z Vás se stránky líbí, jen 16% se stránky nelíbí.

Měli jsme rovněž záměr, zjistit, co se těm, co hlasují NE na našich stránkách nelíbí. Bohužel výzvu pro ty co hlasují NE (viz obrázek ankety) jsme přidali až dost pozdě, když anketa byla již v plném běhu. I tak v podstatě stejně nikdo z hlasů Ne v diskusi nereagoval, takže se můžeme i nadále jen domnívat, že :

Obecnost dotazu vedla zvláště v začátcích k odpovědím NE i z důvodu např. designu či typu písma na našich stránek. Z toho jsme si vzali poučení pro nové ankety, kde Vám již nabízíme více variant odpovědí. Na design (který jsme při spouštění webu nijak neřešili - prostě jsme vzali jednu šablonu) jsme si již v redakci celkem přivykli a nechceme jej zbytečně měnit. Varováním pro nás v tomto jsou i např. stránky "populárního" Osudu .... Do budoucna to však nevylučujeme - závisí to také na případné spolupráci/pomoci někoho, kdo se vyzná ve skriptech a programování vůbec. Případné problémy se zobrazením textů, které měli někteří z Vás, lze většinou vyřešit nastavením vyššího rozlišení obrazovky.

Ostatní NE pochází zřejmě od lidiček, kteří se bojí i v anonymním prostoru internetu zdůvodnit své NE, nebo jsme jim šlápli na kuří oka a pak je to logicky to nejmenší a nejlehčí co nám mohou odvetou provést, že ? :-)

Světlou výjimkou se stala jediná zdůvodněná negativní reakce, kterou citujeme :

 

Datum: 11.09.2010

Vložil: Alue

Titulek: Jednoduché

Proč ,,ne?" protože jsem osobně zaujatá, což je můj názor a ten měnit nebudu :)

 

Gratulujeme za odvahu ! Domníváme se, že dotyčná je také autorkou stránek se stejným jménem. Zde podle její vlastní ankety ji z plné 1/3 navštěvují lidé stejné věkové kategorie jako je autorka - tedy do 20 let. Vzhledem k tomu, že v tomto věku mají lidé většinou jiné zájmy a často jsou i "chytřejší", než ti co se narodili ještě někdy v minulém století "za Komančů" není tento hlas překvapující. Ale třeba jsme jen v redakci osobně zaujatí ... :-)

 

 

Pokud jde o druhou anketu,

tak jste zde vyjádřili celkem jednoznačně zájem o překlady Alexe Colliera. Zde jsme v jednání s panem J. Chvátalem, který vlastní některá práva na již přeložené texty, o jejich případném poskytnutí i pro náš web. Předpokládáme, že do konce října by mělo být jasno, zda půjdeme touto cestou, nebo překlady budeme řešit jinak.

 

Diskusní téma: Vyhodnocení ankety : oblíbenost stránek

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.