O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Výklad jednotlivých analogií - "K"

01.07.2010 10:36

Předkládáme další  podrobnější popis modifikované energie vyjádřené symbolem–písmenem „ K“. Pokusím se podle jednotlivých analogií, které se objeví při popisu konkrétních modifikovaných energií vyjádřených symboly-písmeny jednotlivé  významy požitých výrazů vysvětlit.

 

K

 

Barva spíše stříbřitě modrá

    H-tón (základní stupnice)

Pocit tepla až vedra (jako když jste v sauně a cítíte vedro po celém povrchu těla , ale i uvnitř expanzivní pocit tepla

Vědomí  Všemohoucnosti a všeobjímající moci (Vědomí akašistické analogie)

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry:

V Mentální sféře ovlivňuje:

-          Manifestační stav víry ( vše- každá myšlenka, přání se okamžitě realizuje)

Zde vás chci upozornit, že pokud nebudete mít pod kontrolou své vlastní myšlenky, tak raději ani nezačínejte cvičit tuto vibraci, protože je to velice silná vibrace svými důsledky.Není to zde skutečně žádná vymyšlenost, když se zde hovoří o tom, že se každá myšlenka či přání okamžitě realizuje bez rozdílu úrovně. Osobně s tím sám mám někdy problémy, když se nechám rozhodit z koncentrace a kontroly nad myšlenkami…..

V Astrální sféře ovlivňuje:

Ctnost odvahy se všemi jejími aspekty (vytrvalost, houževnatost, trpělivost atp.)

Tyto vlastnosti jsou super a kdo vás po nabytí těchto schopností a vlastností pozná, budete pro něj vzorem , protože budete silně nad rámcem běžné populace….

-           

Schopnost vyvolat u sebe nebo u jiných lidí velikou odvahu nebo zaplašit každý pocit strachu

To co jsem napsal v předchozí ctnosti, platí úplně stejně a cdo více nikdy již nebudete mít problém se strachem…..

-           

-          Schopnost ovládat pud sebezáchovy,  jak u sebe, tak i u druhých

Je velký rozdíl mít strach a mít pod kontrolou pud sebezáchovy. Zvláště je to pak důležité při určitých činnostech, kdy dostáváte jakoby intuitivní varování před blížícím se nebezpečí. Není to jen intuice, ale především zde zapracuje zesílený pud sebezáchovy. Dále pokud někdo z vás bude například cestovat v rámci astrálního putování do oblastí s negativními bytostmi, nemusí se bát, protože bude chráněn, protože touto vibrací písmene-symbolu K se velice silně posílí kvantitativně astrální matrice, pokud si posílíte pud sebezáchovy, posílíte si i astrální matrici….

V Hrubohmotné  sféře ovlivňuje:

-          Schopnost stát dokonalým pánem všech vezdejších pokladů na Zemi

Zde nebudu nic rozvádět do popisné formy, poznáte to sami, pak bude jen na vás, co s tím uděláte pro sebe a co pro lidstvo…..

-          Oživuje levé ucho a vše co s tím souvisí…

Abyste plně rozvinuli schopnosti  ucha, musíte zesílit citlivost ucha a orgánů sluchu jako takového. K tomu právě je vibrace K naprosto  jedinečná….

 

          Vážení čtenáři, snad vám tento způsob poznámek k něčemu je a byl bych docela rád, kdybyste se k tomu vyjádřili, zda to k něčemu je a bude, abych zbytečně nemrhal svůj čas a i síly k tomu potřebné…. Předem děkuji za vaše poznámky a nebojte se napsat i kritiku nebo otázky k doplnění předestřených informací.

LK

 

Diskusní téma: Výklad jednotlivých analogií - " K"

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.