O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Web Rahunta se s Vámi loučí ...

12.12.2012 09:45

Redakce Rahunty se s Vámi v tomto internetovém prostoru loučí. Před cca rokem a čtvrt (viz Web Rahunta.cz končí s aktivním publikováním ) jsme ukončili aktivní publikování našich vlastních článků a od té doby jsme již v podstatě jen příležitostně přetiskovali cizí texty či videa, která nás aspoň trochu v něčem oslovila a snad i Vás. Nyní to však bude již úplné odmlčení, zda dočasné nebo už trvalé, ukáže poměrně krátký čas.  Ke konkrétní "načasování" této odmlky nám "dopomohl" i konec ročního předplatného internetového prostoru (Webnode verze Standard), které nám vyprší 15.12.2012. Poté již nebude možno web editovat a během cca týdne, bude web převeden na verzi zdarma, zřejmě i za cenu vymazání nadlimitních dat.

 

Samozřejmě se nelze alespoň krátce nevyjádřit k datu 21.12.2012, resp. k období tzv. konce Mayského kalendáře. Myslíme si, že něco významného a pozitivního se opravdu odehraje. Dostáváme to v podobě různých vizí, pocitů, změn vnímání času. Zda to bude jen na úrovni individální, kdy někteří jedinci dokonce ani nemusí vnímat, že se něco událo, nebo celoplanetární, kterou jaksi nikdo nepřehlédne, neví dopředu nikdo. O tom kdy přesně proběhne evoluční skok/posun do vyšší dimenze (chcete-li hustoty bytí), rozhodne pouze Stvořitel všech Stvořitelů (SvS). Co však víme a zmiňovali jsme to již v roce 2010, že začal rozpad Akáši-Éteru „4“ typu, která je základem samotné existence této (3.)dimenze. Také jsme i přes různé strašící zprávy v internetovém prostoru o očekávaných kataklyzmatických událostech a úmrtích miliónů lidí, opakovaně upozorňovali, že nenastanou. Ne však proto, že by se mnozí věštci a slavní proroci ve svých pravděpodobnostních verzích budoucnosti natolik mýlili.  Ale protože byla na SvS vyprošena varianta minimalizace kataklyzmat a doprovodných minimálních lidských ztrát. Oproti původní variantě, kdy jen malá část lidí vzestoupí a velká část lidstva prožije fyzická i psychická traumata kataklyzmat spolu s umírající Zemí, je již probíhající variantou vzestup celého lidstva spolu se vzestupující bytostí - planetou Země. Směr naší evoluce je tedy celkem jasně dán, otázkou je pouze její časový rámec z pohledu naší rozpadající se 3.dimenze, neboť tam, kde je o naší (a nejen naší !) evoluci rozhodováno, je rozhodováno na základě mnoha parametrů, nikoliv však parametru, který nazýváme časem.

 

Pokud nám všem bude dán ještě nějaký čas do dalšího roku či let, rádi bychom realizovali i některé větší projekty (nejen na internetu), na kterých již nějaký čas projektově spolupracujeme s dalšími subjekty. Zda budeme mít zdroje i na jejich realizaci, nebo ne, by mělo být jasné někdy v prvních měsících roku 2013. Proto jsme si v úvodu ponechali i tu variantu dočasného odmlčení na webu. Snažíme se prostě řídit heslem: "Pracuj jako bys tady měl být ještě 100 let, ale buď připraven odejít třeba zítra !"

 

Závěrem Vám chceme popřát do následujícího období hodně spokojenosti, dobrou náladu a co nejvíce splněných přání. Nezapomínejme však také na Vděčnost Stvořiteli všech Stvořitelů (SvS) za život i možnosti, které nám byly dány. Projevem jeho Lásky k nám bylo i to, že k nám poslal svého vlastního Syna - Krista, který sám o sobě je Stvořitelem celých světů, ale zde mezi námi byl obyčejným člověkem, bez privilégií bohů. Dalo by se říci, že je snadné být bohem (s jeho mocemi) ale těžké být člověkem (s jeho omezeními). A pokud až k nám SvS vyslal svého vlastního syna, asi s námi má nějaké další záměry ... Jinými slovy, každý z nás má tu možnost, dříve nebo později, se stát dalším Kristem (je to spíše dosažená "hodnost" než jen jméno) a vědomí své bytosti (ono "Já Jsem") rozvinout napříč Stvořením a dimenzemi až k Otci/Matce ...

 

Za redakci Rahunta:

Luděk Kováč / LK

Pavel Nodl / Pavel N.

 

 

Diskusní téma: Web Rahunta se s Vámi loučí ...

Datum: 12.12.2012

Vložil: Marek

Titulek: ...

Dobrý den. Mohlo by se říci, že je to škoda. Na druhou stranu je velice pravděpodobné, spíše jisté, že Rahuntu v této podobě již nebudeme potřebovat. Každopádně moc děkuji za vaše články a rady, které jsem rád vstřebával. Na druhou stranu věřím, že se neloučíme. Takže, brzo na shledanou... :-)

Datum: 12.12.2012

Vložil: Jméno

Titulek: dík

Jo, mě se to taky zdálo v pohodě, tak čest vaší práci a slunce v duši .-)

Datum: 12.12.2012

Vložil: 12.12.2012

Titulek: Judita

Z celeho srdce dekuji za Vase vedeni a predevsim nezistnou Lasku ktera mne provazi po celou mou cestu Duchovni...Dekuji

Datum: 12.12.2012

Vložil: zdeněk49

Titulek: Poděkování

Děkuji a přeji Vám i Vašim čtenářům hezký život a mnoho úspěchů v duchovní práci.

Datum: 12.12.2012

Vložil: Majka

Titulek: Poděkování

S láskou děkuji za vaši nezištnou a potřebnou práci pro nás hledající. Vaše stránky mně daly mnoho.

DÍKY !!!

Datum: 12.12.2012

Vložil: Oto

Titulek: Láska

Píšem prví, aby som sa stal posledným ! Vďaka za to, že SI ! Alebo sme? :-)

Šiška Oto