O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 2)

29.10.2010 13:41

Autor : Pavel Nodl alias Ity Natomáš

 

Minule jsme začali obecněji, nyní již konkrétněji :

Následují některá tvrzení, která se v obhajobě přínosu Osudu objevují (ať už přímo od JM či jeho příznivců) a následně má oponentura. (Pozn. : Na doslovné citaci „tvrzení“ netrvám, je přibližná – jde mi o obsahové vyznění)

 

Tvrzení  1: Na Osudu se dozvíte věci, které jinde nenajdete, nebo až léta po nás.

Oponentura : Naprostou většinu přinášených článků lze na internetu zdarma dohledat. Ano někdy k tomu potřebujete i umět třeba anglicky (přibližný obsah lze ale dnes v pohodě zjistit i strojovým překladem třeba od Google). Pokud jste líní, nebo nemáte čas, pak ano – články na Osudu Vám mohou připadat jako nové, nikde ještě nezveřejněné. Pokud jde o náskok před novinářským mainstreamem – zde částečně souhlas, protože mainstream o některých okrajových tématech nebude psát nikdy a tzv. konspirace převezme teprve tehdy, až když o tom bude mluvit i část „normální společnosti“.

 

Tvrzení  2 : Přinášíme originální zjištění ohledně transformačních stavů, negativního působení Měsíce apod.

Oponentura : Snad veškeré články tohoto typu se pohybují v okruhu osobních pocitů a domněnek JM. Většinou je vyjmenováno množství různých nepříjemných pocitových stavů, momentálních bolestí, výkyvů nálady apod. Protože skutečně probíhají obrovské změny v celém našem Vesmíru, tak se objevují skrze tyto různé negativní pocitové stavy naše různé vnitřní disharmonie . Není však nutno hledat zdroj příčin mimo nás (Měsíc, vypnuté Slunce, práškování apod.). Vzhledem k množství možných popisovaných nepohod a vjemů, není vůbec překvapivé, že se vždy najde pár jedinců – čtenářů Osudu, kde se JM jakoby „strefí do černého“ a zpětně je to pak bráno jako potvrzení teorie včetně (domněnkovou teorií nabídnutého) viníka – třeba onen Měsíc.

 

Tvrzení 3 : Bude množství požárů, budou mít problémy letadla apod. Německo vystoupí z Eurozóny – náhrada Eura Markou, dolar padne, zlato půjde nahoru atd. Posléze po nějakém pádu letadla nebo požáru prohlášení typu : „Já Vám to říkal !“

Oponentura : Podobně jako předchozí – při současné hustotě a množství leteckého provozu je vysoce pravděpodobné, že čas od času budou mít některá letadla naznačené problémy. Používat jako důkaz úspěšnosti předpověď o požárech např. to, že v odstavném pruhu na dálnici shořelo auto je velmi zvláštní. Nemohu se zbavit vtíravého vysvětlení, že to možná bude tím, že když už nějaké auto zastaví v odstavném pruhu, tak má nějaký problém, tedy může i hořet. Navíc, pokud je něco v odstavném pruhu, pak si toho spíše také všimnem, nebo ne ? Pokud jde o předpovědi  ve finanční oblasti, tak každému kdo je jen trochu ve financích v obraze, tak je jasné že globální finanční systém (nejen dolar) je v tak rozvráceném a nenapravitelném stavu, že k definitivnímu kolapsu finančního systému a posléze řetězovému efektu a pádu celého tzv. moderního světa může dojít prakticky kteréhokoliv dne. Jediná otázka je, na jak dlouho se jim podaří tento neodvratný pád, dalšími a dalšími nestandardními kroky  a machinacemi opakovaně odsunout.


Tvrzení 4 : Protože na některé věci upozorňujeme, píšeme o nich, pomohli jsme zabránit mnohým lumpárnám na lidstvu a přímo ztrátám na životech. Viz např. humbuk s prasečí chřipkou.

Oponentura : Každý kdo trochu sledoval humbuk médií kolem prasečí chřipky si nemohl nevšimnout podivného nesouladu mezi mírou angažovanosti a strašením mainstreamovými médii a různými nadnárodními organizacemi a mezi v reálných podmínkách až směšnou nebezpečností (s ohledem na mortalitu) této chřipky. Říkám si : tady něco nehraje … To byli tak hloupí, že vypustili neškodný vir a spolehli se jen na to, že skrze média všechny vystraší, aby sami lidé chtěli injekce ? Nebo se snad opravdu zalekli pár článků na pár stovkách bezvýznamných webů (v globálním pohledu) typu Osud, že je tento vir neškodný ? Ale vždyť to nehraje časově – první tvrzení o směšnosti hrozby této prasečí chřipky vzešly až právě na základě malé nebezpečnosti tohoto viru.  Na jedné straně nás Osud zásobuje články o tom jak jsou tito lidé v pozadí mocní, co mají všechno k dispozici za technologie, že mají neomezeně peněz a zároveň je defakto budeme považovat za hlupáky, kteří si nedají dohromady 1+1 ?

 

Tvrzení  5 : My na Osudu děláme aspoň něco pro lidstvo zveřejňováním toho všeho svinstva co se děje kolem nás.  Zato Vy ostatní, kteří  jen mluvíte o světlu a o lásce, tak s tímto zlým, zmanipulovaným světem neděláte nic !

Oponentura : A jak to můžete vážení fandové Osudu vědět, že ostatní nedělají nic ? Pokud hodnotíte podle míry křiku někde na webu, pak si to myslet můžete, ale tušíte co se za „boje“ odehrává třeba na astrální úrovni ? Tušíte vůbec jakou skutečnou moc  má možná ono slovně trochu „ohrané“  Světlo a Láska, pokud je skutečně prožité ? Navíc uvědomujete si vůbec,  jak některé základní věci fungují ? To čemu věnujete pozornost + navíc ještě řádnou dávku emocí tak vlastně posilujete. Vesmíru je totiž jedno, co Vy si nazvete dobrem a co zlem. Ono Vám dříve nebo později splní cokoliv na co dominantně a úsilovně myslíte ! Takže je každému ke zvážení, kdo tady vlastně tzv. zlo posiluje …

 

Tvrzení 6 : Nečeká nás jako lidstvo nic dobrého. Buďto nám vypnou slunce, nastane doba ledová, nebo : Měsíční matrix nás tu drží jako ve vězení, do země narazí nějaká kometa, bude hladomor apod. Je třeba být o tom informován a na to připraven!

Oponentura : Pokud nám tedy hrozí tak pesimistický konec, není vlastně jedno jakým způsobem jako lidstvo skončíme ? Proč je zapotřebí se připravovat na 100 různých variant zániku, když dobrá polovina z nich je sama o sobě konečná pro všechny lidi ? Duch je ale nesmrtelný, takže proč se trápit dopředu koncem života fyzické těla. Dále, co když třeba přijde 101. varianta na kterou nás Osud nepřipravil a to, že nedojde k žádné katastrofě, ale změní  se základní parametry fungování tohoto vesmíru, resp. možnosti fungování lidského ducha. Třeba tak, že na cokoliv pomyslíte, tak se okamžitě stane. Ale ouha - nás Osud.cz připravil „jen“ na 100 možných katastrof, které přijdou z vnějšku a protože na nic jiného téměř neumíme myslet, tak si sami sobě svým způsobem myšlení vytváříme k prožívání pouze hororové Matrixy (=umělé/nepřirozené světy). Naopak, ti co mysleli pozitivně, neřešili možné katastrofy, pracovali na zdokonalení svého já, tak si v poklidu stvořili celé překrásné a milující planety …

 

Dalo by se pokračovat i na dalších příkladech, ale už by se to v částech Tvrzení či Oponentury překrývalo či přímo opakovalo, takže výše uvedené myslím pro vykreslení situace stačí.

 

V příštím díle se zaměříme na jednoho u JM velmi oblíbeného autora, který publikuje na Osudu.

 

www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 4)

www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 3)

www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 1)

 

Diskusní téma: www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.