O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Zasvěcování (Rada 333 - velice zajímavé stránky pro cvičení)

10.02.2011 08:16

Vážení čtenáři a čtenářky, obdržel jsem tento mail od pana Dvořáka, kterým mne zve na své nově založené stránky a které se mi zdají více než podnětné, proto i já vám je doporučuji s určitým pracovním komentářem viz text níže.

Tyto stránky www.TransformaceRada333.cz  si prosím pořádně prostudujte a v liště menu, je rozevírací seznam "Zasvěcení" kde naleznete "Seznam zasvěcení" viz obrázek (jen část pro ilustraci)

Zde je přímo dotyčná stránka: https://transformacerada333.cz/zasveceni se všemi typy zasvěcení, které chcete absolvovat. V té samé sekci je návod jak získat vybrané "zasvěcení" viz stránka : https://transformacerada333.cz/content/navod-na-prijmuti-zasveceni

Co k tomu všemu říci?

Velice kvituji a bezvýhradně chválím počin pana Oldřicha Dvořáka v podobě stránek a možnosti se bezplatně posunout vlastní prací na sobě zase o kus dále ....!!!

 

Osobně doporučuji k metodice, kterou napsal pan Dvořák, využít náš postup vstupu do CHDS v IST a spojení se s vlastním Vědomím IST v tomto chrámu. Provést všechny potřebné očisty  a požehnání (FOS=FOP, KMaŠP, SaL z MSaL). Po tomto úvodu vstoupit a ztotožnit se s SB (sloup božství) a požádat z tohoto místa Stvořitele Všeho o požadovaný typ "ZASVĚCENÍ" či pomoc!!!

Důvod mého doporučení?

a) máte jistotu, že požadované "ZASVĚCENÍ" dostanete od pravého Zdroje

b) vše je jasnější, zřetelnější, bezpečnější pro cvičícího

c) vždy bychom měli mít na zřeteli, jestli je ten konkrétní typ "ZASVĚCENÍ" pro nás vhodný z hlediska skutečného aktuálního stavu , ale i zdroje konkrétního "zasvěcení" (ne každý deklarovaný zdroj zasvěcení je vhodný a opravdu čistý...!!!)

 

Vzor cvičení podle nás:

"Zpřítomňuji si V-IST v CHDS v IST!"

"Ve Jménu OSDS (Otce, Syna, Ducha Svatého), žehnám tomuto Chrámu i celému mému Mirokosmu SaL z MSaL!"

"SaL z MSaL  prosviť, pročisti, naplň a dynamizuj všechny mé úrovně, roviny, těla, sféry mého Mikrokosmu SaL!"

Světlo = bílá velice zářivá světelná energie

Láska = růžová velice teplá a měká  světelná energie

SaL = narůžovělá bílá velice zářivá světelná energie

"Zpřítomňuji si a ztotožňuji si SB a V-SB v tomto CHDS!" (nacházím se v SB a vnímám nekonečnou zář sloupu, svou čistotu jako "JÁ JSEM" v IST, pozvedám svá Křídla a ...)

"Otče, Stvořiteli Všeho, prosím Tě o Tvé požehnání, ochranu a vedení při tomto cvičení. Zároveň Tě prosím dej mi vědět, zda toto zasvěcení je pro mne nyní vhodné a jestli mi ho nyní dáš?" (pokud dostanu souhlas, ponořím se do stavu Pozorovatele a přijímám vše co dostávám. Zpravidla poznáte , že je proces  příjmu zasvěcení hotov!!! Když se tak stane, ještě se zeptáte, zda tento typ je ukončen, nebo bude v dalších etapách a jak často.... podle pokynů je potřeba si naplánovat další cvičení...!)

" Otče, Stvořiteli Všeho je tento typ zasvěcování u konce? Mám přejit na další nebo pokračovat v tomto cvičení?"

" Děkuji Ti Otče, Stvořiteli Všeho za vše a prosím o pomoc při uvedení do vlastního života obsah tohoto zasvěcení pro vlastní zdokonalení i pro pomoc bližním.!

Ukončíme cvičení, tím že výjdeme z SB a z V-IST do normálního Vědomí ve 3D....

Poznámka: doporučuji si každý  deklarovaný typ "zasvěcení" nejprve si vyhledat na netu o co má jít a to velice podrobně a podle vlastní intuice, teprve po té přikročte k rozhodnutí, že to chcete udělat v podobě cvičení viz náš návod...!!!

Tak a to je vše, přeji mnoho úspěchů v seberealizaci podle výše uvedených stránek pana Dvořáka Odřicha...

LK

 

 

Diskusní téma: Zasvěcování (Rada 333 - velice zajímavé stránky pro cvičení)

Datum: 03.08.2022

Vložil: JamesuTug

Titulek: Are you 18? Come in and don't be shy!

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Datum: 24.02.2021

Vložil: SandraShimb

Titulek: Hi! Only from 18+!

Russian actor Panin is seen on an erotic resource loveawake.ru