O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Zvukový balíček 7 - (Játra a Žlučník - podle Barbary Romanowské)

07.02.2011 08:31

Vážení čtenáři a čtenářky , zařazuji do seznamu zvukových balíčku nejen  videa-zvuky pro nemoci, ale i zvuky pro vyladění orgánů v našem těle.Paní Barbara je velice známou polskou muzikoterapeutkou a mohu osobně potvrdit, že její zvuky opravdu působí znatelně po krátké chvíli. Doporučuji tedy tyto zvuky používat podle potřeby a to tak, že reproduktor nebo sluchátka přiložte buď přímo na orgán (místo orgánu) a nebo jeho těsné blízkosti. Dále naplňte příslušný orgán odpovídající  živlovou energií  anebo životní energií (ŽE).

a) nejprve orgán prodýcháme (do orgánu vdechujeme čistou energií příslušného živlu a nebo ŽE, výdechem odvádíme vše nečisté a opotřebované (plastická představa je velice žádoucí)... počet nádechů a výdechů by neměl překročit 7-9x...!!!

b) po tomto prodýchání, následuje dynamizace příslušné energie do orgánu, který si představíme buď jako dutý a nebo jako velikými  dutými prostory mezi atomy a molekulami. Začneme vdechovat plným nádechem energie (vše je imaginativně  s normálním dechem můžeme sdílet rytmus nádech /výdech!!!) do vnitřního prostoru orgánu a prazdným výdechem se dostaneme do stavu opětovného plného nádechu příslušné energie. Takto kumulujeme příslušnou energii v orgánu až doslova svítí v naší představě odpovídající barvou příslušné energie (po několika cvičeních to není jen představa, ale opravdové zářivé světlo, které příslušný orgán posílí a zpevní pro jeho skutečnou funkci. Osobně doporučuji se naučit doplnit energii příslušnou k orgánu podle živlů a pak naplnit a dynamizovat ŽE, která doplní a zkvalitní vnitřní čchi orgánu, ale také doplní částečně i příslušný živel...!!!

c) do dynamizovaného orgánu vložíme své přání představu co by se mělo stát z hlediska obnovení a harmonizování funkcí (zde doporučuji se podívat na naše články z TČM, kde jsou popsány základní funkce příslušných orgánů). Připomínám, že orgán je vždy ve 3.D, takže měli bychom určit konkrétní čas realizace svého přání...!!!

  

Zde je příslušný zvukový baliček v podobě videa:

 https://www.rahunta.cz/news/tradicni-cinska-medicina-v-souvislostech-3-dil-jatra-/

 

 

Jeho párovým orgánem je Žlučník:

https://www.rahunta.cz/news/tradicni-cinska-medicina-v-souvislostech-6-dil-zlucnik-/

 

 

Přeji vám, ať jsou tyto zvukové balíčky pro vás přínosem...

LK

 

Diskusní téma: Zvukový balíček 7 - (Játra a Žlučník - podle Barbary Romanowské)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.