Datum: 25.02.2010
Vložil: Lurae
Titulek: Re: Re: Re: Duha, barvy, atd.
Tedy, zase nějaké extra informace nemám, jenom jsem se chtěla podělit o právě zjištěné zajímavosti - spíše pro inspiraci :).... ale možná když najdu vhodná slova pro plnohodnotnější vyjádření svých myšlenek, tak proč ne...
... a dál a dál ?...inu, myslím,že lze jít jen dvěma směry, od středu a nebo do středu... ať už jdete od středu kamkoliv, zároveň tím rozšíříte všechny ostatní směry (nebo můžeme říci elementy)... blbý je, když pak na to zapomenete a ve své nevědomosti se snažíte nenasytně upřednostňovat jen jeden směr, a bojovat proti druhému, to pak nebývá nic příjemného, neb pak to vyrovnání nedokážete pořádně ustát... je to pak pro dotyčného takový nekontrolovatelný (ačkoli i to je jenom součást hry).... když si to tak člověk vezme, tak nejlepší co může dělat je nalézt harmonii nejdříve sám v sobě, a pak pochopí i harmonii okolí... všechno je to pořád jenom o tom vyvažování ať už jste jakkoliv daleko, stejně když to všechno sečtěte dostanete čistou nulu - a to je podle mě to nejpodstatnější... každopádně ale cesta "končí" návratem do středu... a taky, čím blíže jste středu, tím jsou věci "jasnější"... stačí se kouknout na šíření paprsků :) ... proto se mi tak zalíbila ta spirála, co vznikla v tom mém obrázku... spirálou tak lze takhle znázornit jakýkoliv frekvence... (neměla by bejt pravotočivá ? :D )
Co je FT? ... s částečkama máte pravdu, já jen chtěla říci, že ten bod, je v konečném pohledu pořád jeden a ten samej ... :)
A jinak jsem měla na mysli laborování nejrůznějšího druhu - prostě, dokud to není pochopeno (citem i rozumem) - spíš mě tak trošku nesedla ta věta: "Osobně toto nezkoumám, protože v kabale jsou barvy jasně definované..." :D ... takže děkuji za upřesnění ;)