O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Děje se něco ? - 1 ( Planeta X)

Datum: 20.08.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Trošku mne mrzí,

Tak to ti fakt nerozumím, vidím co píšeš, tak se podívám do vyhledávače a pak to co mne zaujalo oproti tomu co píšeš z hlediska astro reality(viz dny strachu = otáčky, klepání a zastavení otáčení), tak jsem dal odkaz na tyto zajimavé stránky. Jirko mě hlava nebere proč jsem zase podle tebe udělal něco proti tobě. Jinak o těchto stránkách jsem s Pavlem hovořil již cca před 10 dny, že se mi líbí a jak to budeme dělat, abychom nemuseli přetiskovat co není naše a přesto dali alespoń trochu směraci na tyto stránky a i na jiné, kterých je všude tuny. Jen tak mimochodem, zrovna dnes se chystám podívat se v meditacích na ty tvé dny zmaru a zeptat se Stvořitele, jestli opravdu to má být takto, protože já to tak nemám. Tak opravdu nevím o co Ti jde. Jsem zvědav co řekneš až si o víkendu pořádně přečtu jedny velice zajímavé stránky, které se zdají sice chanelingové(osobně je moc neberu - obecně), přesto mne to zaujalo, pokud to bude alespoň ze 70% pravdivé, tak to zveřejním s vyznačením co je pravda podle nás(opět o tom hovoříme cca 10 dnů) a pokud to půjde na naše stránky, tak to bude opravdu proti Osudu co poslední rok cca produkuje, přitom kdybys ses neozval, tak by mne to ani nenapadlo, že je to proti vám-tobě. Jinak kdybys viděl kolik máme odkazu, které jsou super ve všech jazycích, tak nevím jak bys potom proti zase vystupoval ty osobně. Držím se pokud to jen trochu jde našich témat a ty doprovázím články, které se mi nechce psát, protože už jsou napsané a v . podstatě vystihují to o čem hovoříme alespoň doprovodně v našich článcích. Takže Jirko, zkus mi prosím napsat seznam témat které bych měl hlásit dopředu a já ti napíši svůj ediční plán cca na měsíc dopředu, nedělá mi to problém, protože asi takto jedeme 14- 30 dnů dopředu, podle toho kolik mám času i na tuto práci, krom toho co nás živí. Myslím, že nejsi dobře naladěn na to co děláme, docela tě chápu z hlediska psychologie, ale jako duchovního pracovníka už méně. Nevím co budeš dělat, až se snad rozjede redakční rada o počtu cca 8-10 lidí a začnou tvořit podle toho co už máme v hlavě cca 3-4 měsíce, to také mne budeš podezírat s kompilace tvých stránek? :-) Odešel jsem z diskusí Osudu, protože jsem viděl, že diskusní panel je okupován lidmi, kteří nemají co říci a přesto tam plácají nesmysly a ještě jsou považováni za za duchovní vzdělance. Proto si jedu svou linii předávání info, jde to sice pomaleji z hlediska oslovených lidí, ale oni se postupně k nám dostanou i díky jiným aktivitám, které rozvíjíme a rozvíjet budeme pro lidi.
Považoval jsem za nutné vyslovit výše uvedené, aby bylo alespoň trochu jasno, třeba i pro tebe.... Docela rád bych kdybys jasně deklaroval co chceš. Měj se :-)