Datum: 29.08.2010
Vložil: LK
Titulek: Re: Hromadná úmrtí
Poprve hromadně jsem to prováděl když bylo WTC, kdysi jsem o tom napsal i báseň (Potkal jsem dnes Krista). Bylo tam mnoho pomocníků a pozemsky inkarnovaných skutečných Mistrů. Hromadná pomoc je shodná, jako pomoc například planetě Zemi. Kdyby se pravidelně nečistila v mentální a astrální sféře nadzemské zóny, asi by to už dávno nebylo k žití. Kdyby se hromadně nečistila Země od Elementárů a Elementálů, myslíte že by jste to již nepoznali? Tyto formule jsou součástí opravdové dvojpísmenové - mentální opravdové Kabaly podle F. Bardona. Pokud vím, nikde se o tom nepíše, proto jsem váhal, jak kvůli ožehavosti tématu, tak i reakcím. Moje máma se také kdysi hodně bála smrti, ale ukázal jsem jí mentálně jaké to je na druhé straně a přestala se bát, v závěru se už těšila, protože měla dlouhodobě velké bolesti, které jsem mohl jen zmírňovat, nesměl jsem zasahovat.
Pokud mi pošlete její fotku na mail, pokusím se jí na dálku zklidnit a rozpustit její strach z přechodu, ok? Kdyby lidé opravdu cvičili a dostali se k možnosti vystoupit z těla (astrálně nebo mentálně při plném vědomí), už nikdy by neokusily strachu z ukončení služební cesty ve 3D. Zároveň by naslouchali opravdovému vědění a skutečné lásce k bližnému, která se za ně vydává svou přítomností...