O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: EPILOG

Datum: 02.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: IV.Notice

Víte ptal jsem se pro jistotu Otce, zda to tak může být a jak tomu rozumět a zde byla tato odpověď: "Nikdo není bez viny, nikdo není neomylný" Byli mi ukázány určité obrazy a chápu to tak, že všichni jsme prošli obdobím, které nebylo podle Zákonů Božích. Tímto obdobím prošli právě i Prvorození. Velikost Bytosti je vidět i v tom, že je schopna sebereflexe a vzhledem k tomu, že vím jak lze ublížit i bez toho abych chtěl nebo věděl.........mě osobně to nedělá problém, takže pokud tyto bytosti to udělali, chápu to...!!! Temnotou musí projít každý, je rozdíl co v tomto slovu vidíte. Temnota je například nevědomost a třeba pobyt ve hmotě.
Pokud tak vysoká bytost je ochotna požádat nás malé o milost odpuštění, bude to těžké pro nás malé odpustit si navzájem mezi sebou? Jestli cítíte svého Boha a máte s ním skutečné spojení, zeptejte se na pravost a hlavně na obsah!!! Není to o rozborech, ale je to o informaci, které rozumím osobně takto: Je konec utrpení všech, ukončete vzájemné nesváry, pokušitelé a zástupci skutečných soupeřů, skončila vaše doba hájení a tolerování.... Podle mne bude krátké období pro každého aby si to uvědomil, před posledním zvoněním pro velké třídění podle zásluh a činů.
Jestli vám to příjde směšné, tak se zasmějte a nechte být text, třeba není pro vás, protože nejste ještě připraven se zvnitřnit a nechat hovořit svou prapodstatu. Osobně to dokáži pochopit, takže to asi pochopí i ti , kterým se smějete. Prošli si mnohokráte lidstvím, takže i vám porozumí, pokud váš smích je z nepochopení a neznalosti působnosti Božích cest.Mějte se pěkně a přeji vám, abyste byl schopen nějakou cestou pochopit obsah a jeho důsledky pro celé Stvoření. :-)