O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: EPILOG

Datum: 03.10.2010

Vložil: LK

Titulek: Re: Re: Re: Re: Otce Nas

...ale no tak pane "Racku", :-) myslím, když si uděláte itrospekci svého napsaného zde a budete poctivý k sobě i ke mě, tak budete vědět o čem to celé z vaší strany je. Nevím proč, ale velice silně mi připomínáte styl psaní jednoho člověka kterého znám a jehož občanské jméno není zde napsané ve vašem niku .-). mě to osobně nevadí, ale není to poctivé, mohl bych se podívat jasnovidně, ale nemám tu potřebu využívat dary k takovým to pitomostem. Bez urážky či snahy vás ponižovat, ale zatím jste toho mnoho nepředvedl z toho co skutečně ve vás je, pak se ale nedivte, že jste se sám odsoudil a znevážil před sebou. Víte hovořit a psát umí naštěstí skoro všichni, ale opravdové , ale neokázalé činy už opravdu neumí mnoho lidí zde na planetě Zemi.Pokud budu hovořit za sebe, snažím se toto vědění předat bez okázalosti všem, bez jakéhokoliv vázání na sebe. Nepočítám kolika lidem jsem pomohl podělením se o znalosti a praktické zkušenosti, nepočítám kolika lidem jsem pomohl veřejně nebo skrytě při vážných zdravotních potížích, kolik jsem udělal přednášek a osobních konzultací, od toho jsou jiní. Dělám práci, kterou jsem vzal za svou, je to má Mise zde Tady a Teď. Potřebujete-li pomoci jsem zde, nechcete-li a máte jiné záměry řekněte to naplno a budeme se bavit o skutečných věcech a né o zástupných . Můžeme se bavit o čemkoliv co povede k dalšímu posunu jednoho nebo obou diskutujících vpřed. Pokud by to měli být jen plané hovory, tak raději si ušetřemě čas a i emeoce jak je vidět :-). Nic nekažme si krásné nedělní ráno intelektuálním "pinkáním", přeji vám pěkný den, ať jste nebo nejste ten co si myslím že jste :-) L