Datum: 03.10.2010
Vložil: LK
Titulek: Re: Meditace pana Luďka
Víte, musím se smát, opravdu čim více píšete, tím více se rozkrýváte z hlediska to kdo jste ve smyslu občanského jména, ale jak jsem řekl, je to vlastně jedno- na rozdíl od mnohých jiných neskrývám své Zdroje, protože tento Zdroj je Všech. Pokud to neumíte, nsaučím vás to se sním spojit a spojovat, pak je na vás jestli budete s ním trvale v kontaktu, tedy jestli budete žít v jeho Přítomnosti. Tato přítomnost se nazývá BP=Boží Přítomnost! Pokud jste jí nepoznal,tak prosím o čem se máme nyní bavit. Bez urážky můžete se s někým bavit o něčem co nikdy neviděl, nepoznal, nepocítil? Bohužel VY jse to v tomto životě nepocítil. Byl jste možná blízko před \branou, ale nějak jste csi pak popletl Cestu s cestou. To se stává, čim dříve to pochopíte tím lépe pro vás. O tom jaké mám poznání se můžete převědčit svou vlastní praxí a třeba byste se v čase a prostoru omluvil, za nynější postoje tím, že bych TO u vás viděl. To je super odměna vidět růst a dosažení.
Poslední věc, kterou vám chci říci: Nemíte právo zpochybňovat Epilog, ani jedno Slovo, nejste ani u paty těch co nám něco sdělují, takže kritizujte mne jako LK a je to v pohodě, ale nělejte si zbytečně karmické uzliny tam kde být nemusí.... Nebudete mi to asi věřit, ale to už je vaše voba! Mějte se a slušelo by vám spíše J.....Světlo a Láska