O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 3)

Datum: 13.11.2010

Vložil: xxx

Titulek: Re: Re: Re: Re: ludku

Len vydržať. Pán Mašek vyhadzuje aj na facebooku z diskusie osud.cz na koho nemá mentálne, časovo a vedomostne. Tak isto som ho neurážal. Duchovnu... nemám rád ten výraz, skôr sebapoznaniu sa venujem od 17 rokov. Asi od roku 1990. Mnohé stovky hodín som prediskutoval s podobnými ľuďmi.

Pán Mašek vie jediné, spoplatňovať a zarábať na informáciách. Od duchovna má na míle ďaleko. Je to len surový biznisman nič viac. Kde vo svete ste videli diskusiu na určitý produkt alebo službu? Nikde to čo sa predáva je prezentované ako najlepšie. Tam sa nediskutuje.

Chcel by som sa zároveň pánovi Maškovy poďakovať. Bez neho by nebola táto super úprimná a otvorená skupinka ľudí. (tí čo tam trčia len do počtu sa nepočítajú) Určite sa tam dá lepšie a úprimnejšie baviť ako prikyvovať na jeho osud.cz. Napriek tomu, že nemáme na veci rovnaké názory sa tam tolerujeme.

Mali by ste Pán Mašek učiť od nás.... To asi nehrozí. :-D Problém je ale ten že nikto z nás v skupine nemá zištné záujmy predávať alebo presadzovať svoj názor. Inak času mám menej na diskusiu ale pre vás všetko. ;-) Ak si trúfate som k dispozícii. ;-) OSUD.CZ Pravda je na dosah. Len ju nikdy nedosiahne. Zmeňte logo. Ilúzia pravdy je na predaj!