O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: www.osud.cz - osudově změní Váš osud ? (díl 3)

Datum: 08.12.2010

Vložil: Blabla

Titulek: T.Marný@ <osud@osud.cz>

S lítostí nad člověkem, přispívám do diskuse. Jsem starší osoba a na stránkách OSUD
jsem četl články a nevyšel jsem z úžasu kolik blábolů a polopravd je zde uveřejněno.
Dále jsem zjistil, že se na stránkách objevují plagiáty a i z části předělané k podnícení
lidské paranoie. Je to trestu-hodné a sám nemám tušení jak tento skrytý zločin
trestat. Schválně jsem se registroval abych získal kontakt ale při registraci přišel jen
robot-e-mail na finanční částku. To mně opravdu už dojalo a považuji to za nebetyčnou
drzost. Na zpáteční odpověď přišlo upozornění, že e-mail nelze doručit. Neprůstřelný majitel a ještě bez kontaktu na sebe a říká si o peníze. Proboha živého kam ta naše determinovaná společnost spěje? Kde je hranice lidského rozumu a hranice nevědomosti a hlouposti ?
Kopie e-mailu:

Moje registrace byla záměrná abych si ověřil směr a záměr vašeho bloku a to finanční zisk za to , že si lidi
mohou za své peníze dobrovolně nechat vymývat svůj mozek : tolik blábolů na jenom serverů jsem nenašel
jako na tomto. Nebudu se rozšiřovat s teorií, že svět a zde lidičky podporují dezinformovanos a svádět tak lidi
od skutečné reality : tím mám na mysli rzí realitu tu současnou.

Pro průkaznost vašich záměrů žádám o vymazání mojí registrace.

S pozdravem BLabla
................................................................................................................................................................

Dne 7. prosince 2010 14:35 <osud@osud.cz> napsal(a):
- Zobrazit citovaný text -