O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Papež: Víru je třeba obnovit, Češi jsou bezbožníci. Opravdu ?

Datum: 11.11.2010

Vložil: LK pro Milovanou

Titulek: Re: Re: Re: BLAHOSLAVENÍ CHUDÍ V DUCHU

Nechtěl jsem vás nijak urazit, ale vaše vyjádření tím bohužel silně vyzařuje. paní Cibulkovou jsem neznal jako LK, ale znal jsem jí úplně jinak něž mnozí, kteří byli v jejím okolí fyzicky. Slovo Kristovo znám velice dobře a nebudu vám říkat proč, nepochopila byste to. Kdybyste věděla kde dnes je ten kterému dal Ježiš Kristus jméno petr a co dělá , zhrozila byste se!!! Mohl bych vám říci mnohé, ale jak jsem řekl je to zbytečné, protože byste ani Vy a ani ostatní neuvěřili, sami to poznáte a velice brzy co byla pravda a co byla lež. To co říkáte čím raději budete před světem, jsou velice silná slova a dejte pozor abyste nebyla přezkoušena z pevnosti víry (radím vám to jako přítel na Cestě) Pokud budete naše stránky vnímat skutečně srdcem, najdete zde poznání a vědění spojené nerozlučně především s Láskou, která stejně jako Vševědoucností je Všudypřítomná. Najdete zde skutečnou mystiku pro 21. století. Kdybyste věděla co učil Ježiš Nazaretský své učedníky, asi byste se divila. Vysvětloval jim vše jak to ve skutečnosti je a co bylo doposud tajnou naukou. tajná nauka Essetských a i jiných byli posvátné a pro čisté. Prosím tedy nesuďte o věcech, o kterých asi mnoho nevíte. Respektuji váš názor, který jste vyjádřila a mohu se jen modlit, aby lidí jako vy co nejdříve skutečně nalezli Milovaného ve svém Srdci a stíny nevydávali za pravý OBRAZ Milovaného.
Pokud náhodou jste paní LK(také) né vše co přijímáte je ze skutečného Zdroje.