O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Papež: Víru je třeba obnovit, Češi jsou bezbožníci. Opravdu ?

Datum: 12.11.2010

Vložil: LK pro paní s nikem Milovaná

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: BLAHOSLAVENÍ CHUDÍ V DUCHU

Je škoda, že přecházíte do ironických výlevů, tohle jste se od Krista nenaučila, že ne!!! Víte považuji se také za Křesťana, nikdy o sobě neříkám že jsem Mág, Mystik a Kabalista, přestože všechno praktikuji a učím, pokud vím, nikdy mne náš Otec za to nepeskoval, naopak když bylo potřeba někde pomoci, dostal jsem i jak provést pomoc i za použití těchto znalostí. Jinak předchůdce paní Cibulkové byl Jacob Lorber a když si přečtete diktáty ve "Velké Evangélium Jana"(VEJ), dozvíte se hodně z toho co bylo a co nebylo. Poznáte, že dikce Slova Kristova je shodná s dikcí ve VEJ, narozdíl od některých "vzkazů od Krista" podle vás...???!!! Pokud máte výhrady k Mystice 21. století, je to vaše věc zda je vám proti srsti název(jen aby bylo jasno) nebo obsah. Jestli dostáváte, že je zde něco špatně v obsahu, prosím napište to zde, třeba i jako článek, klidně ho zveřejním. Budem moci některé vaše výhrady podrobit diskusi. Mimochodem JK řekl, že skrze mne se dostanete k Otci, jak je tedy možné že jsem s Otcem v trvalém kontaktu? Toto může dosáhnout každý kdo poctivě sám sebe opracovává jako diamant. Mrzí mne, že hovoříte o něčem co jste nezkusila, o čem v podstatě nic nevíte a setrváváte na dogmatech víry minulých století. On je vše co říkal a je i víc než říkal, je Světlo a Láska! Máte něco proti tomuto? Máte něco proti tomu naučit lidi jak se spojit se Světlem a Láskou?! Myslíte že prázdné modlíkání je to ono? Myslíte si že opravdu hovoříte s NÍM? V tom je výhoda opravdových znalostí( magických znalostí) a schopností, že můžete vidět, slyšet, cítit pravdivě bez pokřivenosti. Nebudu vám říkat co všechno je možné a co všechno je skutečností právě s naším Milovaným. Na Vaše: "Magie netřeba" se dá říci jen tolik - ano, pokud je to podle představ a znalostí profáního lidu, máte pravdu!!! Pokud to budou skutečné znalosti u skutečného hledajícího a vedeného Boží Prozřetelností, tak ne. Láska bez Světla(Moudrosti) je slepá, Světlo bez Lásky je není Moudrostí, ale jen Věděním a rozumováním. Světlo a Láska musí jít ruku v ruce a to je náš Milovaný, on je ten symbol, v tom je jeho vyřknuté: Já jsem Pravda a Cesta, JÁ JSEM Alfa i Omega. Naučte se skutečné SLOVO KRISTOVO používat v každodenní praxi, žíjte ho a budete skutečně Požehnaná a Milovaná....