O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Agape Brno: DUCHOVNÍ PŘÍČINY NEMOCÍ - 8. (Cukrovka, Kůže, Vady řeči, Obezita)

Datum: 14.09.2019

Vložil: Luboš Rosecky

Titulek: ůůůůůů

Ahoj no dávalo by to smysl ale tím že s náma vyjebávaj mimozemský bytosti tím to celé padá + čakry ve skutečnosti když je někdo nemocnej tak on za to nemůže ale někdo mu krade energie z čaker a další věc někdo může namítnout že se s těma co mu ti energii kradou nemá scházet no jo ale mimozemštani (sistém ) to zařídil tak aby lidi neměli možnosti se takovým upírům vzdálit navíc formou náboženství nasrali do lidskýho mozku mnoho sraček kterých je opravdu těžké se zbavit a to nemluvim o kontrole mysli a bohuýel vím o čem mluvím vy jako jedinec na něco myslíte že uděláte to či ono a banda buzerantskejch ufounů nebo lidí nebo co je to za kokoty zařídí aby se to něco posralo třeba vám ujede vlak nebo ten někdo zapomene nebo naserou vašemu budoucímu zaměstnavateli do hlavi sračku že se mu jako zaměstnanec nezamlouváte a z toho všeho mohu udělat jen jeden závěr a to ten že život je jeden obrovský omyl a svět je koncentrační tábor kde nemáte svobodnou vůli a po tom všem si říkám zda nějaký takzvaný ráj existuje asi hovno když můj osud závisí na tom jak se můj ovladač vyspí nebo jak mu dobře duchovně budu lízat varlata a už jen tim že to vim jsem v prdely