Datum: 01.06.2011
Vložil: Erien Azarin
Titulek: Dotečka.
A ještě maličkost co se týká pravopisu, je to věc kterou neřeším, protože článek je výsledkem myšlenek, které jsou velmi rozsáhlé a popravdě ani nevím, jak ještě u toho můžu klapat na klávesnici. Ale psát je opravdu nemusím, protože se snažím ukázat pouze to jak se věci utváří. To má s pravopisem máloco společného a proto ani nemám chuť hloubat nad tím, jestli se někomu chce nebo nechce vidět formu a nikoliv obsah. Pro mnoho lidí je forma zásadní a proto obsah nevidí. Nakonec jistě, článek se nechá opravit, ale způsob nahlížení na věci kolem nikoliv. Měkké a tvrdé i není o chápání absolutně ničeho, pouze toho kolik mi společnost udělila titulů. A jak moc jsem seděl v lavici zbytečně. Já tam zbytečně seděl, ovšem nevidím v tom nijak velký problém, protože nestavím jaderné elektrárny, pouze píšu články, které si každý může opravit, pokud se mu chce hloubat nad pravopisem. Strom života není o tom kde žijeme, protože byť existuje v tomto světě panenský duch, je opravdu pouze onou formou, která může mít obsah, pokud pochopíme jak ho do ní vložit. A o tom Strom života je.