Datum: 02.06.2011
Vložil: janko
Titulek: Znavené oči se pozvolna zavřeli (citát z textu)
...a včíl dumejme o kouzlu češtiny, o citu pro jazyk.
Kupodivu i pravidla českého pravopisu si musela pomoci "axiomem" (něčím, o čem se nediskutuje, čemu se zkrátka musí jen VĚŘIT), jazykozpyci zkrátka přiřadili oči, uši a děti k ženskému rodu. Proč asi milý Azariene? Proč tam má být ypsilon?
Oporu toto přiřazení má právě jen v "citu pro komplexní SOUVISLOSTI". Tedy něco, o čem máte Azariene sice hluboké, ale přesto jen částečné poznatky.
Za čas i vy poznáte, že "řeč symbolů" (písmen a číslic) vede až k samému počátku existence základních pohybových struktur, které známe pod slovem "chemické prvky". Ony nejsou jen chemické, ale především elektrické a gravitační. Ale to byste si musel přečíst - a možná i pochopit - můj text o derivátech tepla.
On ten váš stvořitel byl je a bude stále pouze "pohybovou, směrovanou silou", nic víc. Vše ostatní už vznikalo samo, kontaktem s podobností a kontaktem s opakem.
...i moje "učení" si za čas najde své místo v poznání lidí, jde to pomalu, Kopernik to také neměl lehké.
Proto se snažte pochopit, že je potřebné, aby někdo hledal i ve vašich textech chyby.
Já budu rád, když na moje chyby mě někdo upozorní, rád je buď uznám - anebo obhájím - Jinak totiž ten vývoj nefunguje, víte?