Datum: 11.11.2011
Vložil: LK pro Emila
Titulek: Re: Re: Re: Nechápu...
add1 ....takto když budete vše oponovat, tak se nikam nedostaneme!!! Mě učili, že se vždy stasnoví podmínky za kterých se proces provádí, aby mohl být opakován a verifikován...
add2. ....to byste se divil, Annunaci ajko vývojová linie tzv. Lunární je sice ve vývoji o trochu dále, ale nechce ztratit toto postavení, zvláště když oni sami nemají přiznaný statut božské bytosti (jiskra božího světla) a Kristovské Lidstvo jej má. Díky takovým to otrokům pak mohou dělat a dosahovat, co sami jinak ani náhodou.(...je toho více, ale to není na diskusi, ale přednášky).
add3 ....To co píšete o kejklích jev podstatě pravda, je málo vyvolených, oproti mnoha povolaným..., dále je pravda, že je mnoh těch co něco málo přečetli a jsou z nich "mistři", je mnoho těch co to dělají se zištnými zájmy, ale to by pak nikdo nic nemohl dělat, protože by mu hrozila tato nálepka...!!!
Nepracuji pro reference a výsledky, nenutím své žáky aby o mne vydávali svědectví, nesvazuji je aby stavěli mne a mé učení na piedestál, jsou tací, kteří se dokonce odvrátí, protože jsou zklamaní...!!! Nikoho ale nenutím aby zůstal či aby odešel, říkám jen ať pracují na sobě a jak, když to dělá má osobní výsledky, které jsou opakovatelné a shodné. Je to jednoduché: "Dosáhněte království boží v sobě a ostatní vám příjde návdavkem"... jenže oni všichní chtějí nejprve ten návdavek a ještě k tomu bez práce a osobního dlouholetého úsilí....Tak tohle nechci umět a neumím, protože nechci. Pro snaživého žáka když je potřeba tak se dá zařídit osvícení problému, který není schopen řešit, ale jinak prostě tudy vlak nejede....