O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (11.11.2011)

Datum: 13.11.2011

Vložil: LK pro Emila

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...

... no to jsem se zasmál, opravdu jste mne potěšil svou snahou převést vše na elementární základy fyziky... no to jste mne dostal. Jako pomůcka proč ne, ale jinak obrovský paskvil!!! Ono si myslet že vím a vědět je opravdu velký rozdíl....!!!
Další to, že znáte příčiny a následky z vás nedělá moudrého, bez osobní zkušenosti jste jen technokrat, popisovač možných dějů a to k MUDRCi má hodně daleko...!!!

Otočme to s tou silou, podle vás je každá síla vyjádřenou vůlí.... vyzkoušejte si jestli to platí pro všechny síly .... můžete začít u svého mužství (smích) No nyní vážně, když si vyzkoušíte rozdíl v "S" a SCH" vibraci podle FB Kabaly budete vědět jaký je rozdíl mezí substantivní silou a schopností. V tom je právě problém, že většina lidí neumí rozlišovat mezi kvantitou a kvalitou v jednom a pak rozdílně v druhém případě...!!!

Víra je o schopnosti manifestace projeveného(požadovaného) viz písmeno "K"
(jinak to není o načteném, ale o vyzkoušeném)

Podle vás chytračení podle mne osobní praxe.... vyzkoušejte "E" ke spojení s kosmickým Vědomím a budete vědět co je všudypřítomnost a jak to váže na vševědoucnost a jak na všelásku....!!! Třeba se pak veřejně omluvíte a hlavně budete vědět o čem to skutečně je...!!!

Ty školní pokusy máte výše a né kvůli padání čelistí, ale pro skutečnou práci na sobě a neplantání nesmyslů, které předvádíte. Mě je zcela jedno, zda veříte či ne, kvůli vám se nenechám zavřít do jakéhosi pokusného zařízení v zájmu čísi národní bezpečnosti, to raději budu pro vás a jiné za truhlíka. Nabídek ze strany jejich služeb už bylo dost, ale bohužel nic neumím, nic neznám, jen si tak pročítám knihy a naparuji se co jsem intelektuálně zvládl... každý si nějak hrajeme, že...??!! (úsměv) Jinak tajemství stvoření mohu zde popisovat hore dole a pro vás to bude ještě ty eony eonů čínštinou. Zde na stránkách(naše články) jsou popsány takové věci, že kdyby jste je pochopil, byl byste zde za génia a neměl problémy se sebou a ani s jinýma (úsměv). No nic, přeji pěkný den a pokoj na Duši.