Datum: 13.11.2011
Vložil: LK pro Emila
Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu...
S tím flašinetem bych byl opatrný, mohl bych vyměnit váleček a byl byste nahraný (smích). Vy ignorante, copak jste nepochopil že mě nejde o formu, ale především o obsah?! Pokud nejste schopen toto rozlišovat v normálním životě, tak potěš pan bůh vaše okolí.... jste pěkný dáreček Gog + Magog = demagog...!!!
Pokud sílu (kvantitu) například dáte do roviny s kvalitou, vaše výsledky tomu budou odpovídat. Tedy pokud nemáte vypěstovanou schopnost ovlivňovat = řídit patřičné množství energie, projevující se jako síla, tak máte prd a né vůli, jo vlastně můžete ji mít, jenže nic se nebude dít!!!! To vaše nepopírání je docela směšné, protože nejprve hovoříte jako neúmětel a pak jste za znalce pití kyseliny a to má být analogie... uf s vámi je radost diskutovat....
V tom je ten problém, chcete se bavit na rovině znalců a přitom nejste schopen připustit základní podmínky. To tady mám s vámi dělat základní magické kousky, kterých je schopen i takový neúmětel jako je JN a který bude říkat že to je projev čistého světla? Nezlobte se ale takhle já nepracuji. Mohu pro své žáky a následovníky udělat jisté praktiky, které fungují.... ,ale nemám čas vysvětlovat prapodstatu toho co v nich a jak funguje. Zde je to pak o důvěře, že je nezklamu a že po dosažení se to pak sami dozvědí jak to funguje, díky rozšířenému Vědomí, kterého například dosáhli....!!!
Kabalistická písmena naopak jsou blbuvzdorné, protože předpokládají, že dotyčný jedinec ovládá alespoň elementární znalosti a praxi živlů, umí je sjednocovat do tvůrčí dynamizace. Pokud tohle milý příteli neovládáte, tak jděte na hnůj si hledat tučné červíky.... to je prostě moje analogie k vašemu neúmětelství. Nejde o to, že to neovládáte, ale že chcete poučovat a jste přitom mimo mísu. Možná že jsem vychloubačný vaším směrem, ale co mohu jinak na vola, který si myslí o sobě jakým je v tom svém stádu plemeným býkem...???!!! Nechci vás urážet, jem mne napadla tahle analogie v praxi (úsměv)
Poslední odstavec vás opravdu deleguje do analogické souvislosti s bubnem či tamtamem. Jste díký své vnitřní prázdnotě obalem ničeho, ale krásně duníte do prostoru. Kdybyste jen desetinu toho co tam je zvládl v praxi jste uznávám zde na zemi jako Génius, dosáhl byste tolik v každém oboru zde na Zemi, že byste mohl být opravdovým velikánem. Nepotřeboval byste na to tolik času a životů jako kdybyste například dělal praktickou kabalu. Zde se jde přímo na věc k dosažení Království Božího v Sobě. Již několikátý den bojuji sám se sebou zda zveřejnit co je to světelný klíč = ANKCH v Mikrokosmu a jak je aktivizovat, ale díky právě takovým pitomcům jako jste vy, váhám. Omlouvám se za toho pitomce, ale nenašel jsem jiné přiléhavější označení vašeho vnitřního stavu k tomu o čem zde jako že diskutujeme....!!!