O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskusní téma: 2012 – co je myšleno tím, že odchází třetí dimenze ?

Datum: 14.02.2012

Vložil: LK pro Bedřicha

Titulek: Re: Demenze

Tohle je převzatý článek od Jima Selfa, jak je napsáno pod článkem :-). Napsal toho docela mnoho, některé věci se dají vzít a některé už zase až tak moc ne. Je to o úrovni toho kdo to čte a jaké má zkušenosti. Bedřichu zbytečně se rozčilujete, věřím, že kdybyste určité věci četl s klidnou hlavou, něco by vám to dalo. Kdybyste měl ještě i zkušenost z praktikování určitých duchovních praktik, zase byste to vnímal jinak. Nikoho se nezastávám a zároveň nikomu nenasazuji psí hlavu. Jestli opravdu váš kamarád je "smažka", je to jeho rozhodnutí a jeho blbost, že chce zkratkou dosáhnout vrchol kopce. Zrovna před tím dost varuji a nejsem sám, protože dochází k průnikům za oponu, bez přípravy a hlavně za trestné body. Měl jsem mnoho možností se s takovými lidmi setkávat a probírat co vidí, slyší a cítí v tu samou chvíli jako Já. Jenže jim bylo pak blbě a mě nic, protože jsem to přece jen pár let trénoval. Nepotřebuji k tomu ani špeky, ani houbičky. Vlastně bych tenhle váš příspěvek mohl přejít, ale nepřecházím ho, protože si myslím, že vaše reakce je přesně zkratkovitá a ukazuje jak většinová společnost hází vinu za hříchy, které vidí ve svém okolí na druhé. Co vás žere, to že tomu nerozumíte? Je to proto, že nemůžete vašemu kamarádovi pomoci? Byla a je to jeho volba zda jde zkratkou nebo ne. Stejně jako je vaše volba nadávat na ostatní, protože něčemu nerozumíte a jste líný se něco naučit. V tomto vám nemůže nikdo pomoci jen vy sám, nikdo jiný. Pokud nebudete chtít sám se sebou nic udělat, tak budete mít v hlavě především právě vy ty h...a. Je to tvrdé, vím, ale co jiného vám může pomoc než Pravda. Dnes je doba, že si každý musí zvolit čím bude. Jinak ho to semele. Nestraším, jen říkám, že s tím jste přišel na svět, stejně jako dalších cca 7 miliard lidí, Učit se UČIT a Učit se LÁSCE! Je to sice vlastně to samé, ale říkejte to někomu kdo o tom nic neví a holínky jsou pro něj jako hodinky, obojí se natahuje....
To že budeš myslet na jablka, tě přivede k tomu, že se rozhodneš co s tím uděláš, buď to cos napsal Bedřichu a nebo půjdeš sázet stromy = jabloně, hrušky, třešně, višně.... prostě půjdeš něco užitečného dělat .... vyděláš si a můžeš si pak koupit nebo směnit za jablka, hrušky, třešně, višně či co potřebuješ a nemusíš čekat na to až ti ty stromy vyrostou, pokud neovládáš zázrak mangového stromu (smích), kdy během jedné hodiny z jadérka vyroste strom a nese zralé plody (prý)...
Odpověděl jsem vám Bedřichu a na konci trochu zatykal, snad se na mne za to nebudete zlobit, protože jste se podepsal. Věřím, že je to poctivé a za to vás považuji za rovného chlapa. Vyjádřil jste svůj názor, není souhlasný s tím co zde prezentujeme, ale je to poctivé a tak jak to dnes vidíte vy. Osobně dávám svůj palec nahoru, ikdyž s vámi nesouhlasím ve všem co jste napsal.
Luděk Kováč, Praha 4 Roztyly,Kloboukova 1180/17 vám přeje krásné sny... (14.2.2012 SEČ 00:16)